Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

merguana:guana diye futbolcu vardı ondan yapmıştım.ismimde merve mer-guana diye çıktı.sonradan beğendim nerdeyse her forumda nickim aynı

ben de pek çok nick denememe rağmen hiç biri olmadı,kucağımda görümcemin oğlu vardı adı egemen,egemen yazdım yine kabul etmedi,gıcık oldum sondaki "e"yi attım sonunda kabul etti forum:82:

mpb
eşimin benim ve soyadımızın baş harfleri kısaltmaları seviyorum

Adrianne;Fransızca bir isim,karanlık demek :) Aynı zamanda İtalyanca'da Adriana ve Adrianne esmer güzeli demekmiş. Ben birinci manası ilgimi çektiği için tercih etmiştim tabi ikinciyide öğrenince ayrı bi sevdim

Son düzenleme:
eylül : hepimizin bildiği gibi sonbaharın ilk ayıdır. Ve son dönemlerde çok kullanılan kız ismidir.
Ama benim için anlamı çok daha fazlası eşimle ilk çıkmaya başladığımız ay bizim yıldönümümüz 12 eylüldür darbe gibi girdik birbirimizin hayatına:)

Sevde, sevdigim bir isim. Bu yuzden kullanici ismim sectim.

2007 yılından beri üyeyim sürekli takip ettiğim bir site.. önceki kullanıcı adımı msn adresimi kapatmak zorunda kaldığım için iptal etmiştim..

yeni hesap açacağım vakit ad arayıp durdum jet gibi kafamdan nikler geçip duruyordu esmer biri olduğum için bu isme yakın şeyler koymak istedim ama çoktan alınmıştı o kelimeyle ilgili adlar, tamlamalar.. derken aklımdan birden monalisa geçti ve ardından kendimce bir isim türettim mona'yı atıp esmeri monte ettim:)))) ve ortaya ESMERALİSA çıktı

bir sürü nick denedim hepsi de alınmıştı bende dinlemekten zevk aldığım müzik grubunun kısaltmasını yazdım gitti b(lack)e(eyed)peas

Rosemary'nin bi çok anlamı var. Hepsi farklı. Ama ben Rosemary'nin bebeği diye bi film vardı, o filmi çok beğenmiştim. Ordan sevdim ve kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…