Kullanıcı isimlerimiz ve anlamları

Athenalemnia: Lemnos Adasında yaşayan Atinalılar tarafından adaya hediye edilen Pheidias tarafından yapılan Klasik Dönem Ciddi Stil Athena heykeli.İ.Ö450-440 yıllarına tarihlenir.
avatar resmimde görülen heykeldir.Roma dönemi kopyasıdır.

Son düzenleme:
Üye olurken Türk kahvesi içiyordum, kullanıcı adı olarak "telve" yi denedim olmadı.
Ben de ilk harfi, ismimin baş harfiyle değiştirip "zelve" yaptım :)

benimde şifrem mutluluk85

benim ismimin anlamı da mercimeği çok sevmemden kaynaklanıyor. Her türlüsünü seviyorum. mega da mega yapılar diye bir program vardı ordan esinlenmiştim. Mega Mercimek oldu böylelikle :)

Leon filmindeki Mathilda'nın bir anısı olduğu ve saçlarımı bir zamanlar onun gibi kestirince Mathilda olarak kaldı 11 de özel bir gün

ey sareban : ey kervancı
mohsen namjoo nun eysareban şarkısından esinlenerek kullandım
benm canm hazırladığı bi video da bu şarkıyı kullanmıştı

bur( cu ) (kızımın isminin ilk hecesi ) + fur(kan) (oğlumun isminin ilk hecesi) = burfur

Benimde Adım Beray Olduğu İçin kendi adımı yazmak istedim anlamıda : Ay'ın en ışıltılı, en parlak hali demek. Amaa Rapunzel'de kullanıyorum. Çünkü bana Rapunzel'de derlerrr

Son düzenleme:
benimki en ilginci bana göre
reptomim: kaplumbagamın yeminin ismi :)
ama onun son harfi 'n'idi ben m' yaptım

ne yapayım ne yazdıysam kabul etmediilerr

Son düzenleyen: Moderatör:
Queen=kralice (ismim ece ve anlamı kraliçe demek)+ce ismimin son hecesi ve 90 doğum tarihim

Quuence'yi site kabul etmedi mecbur 90ı koydum

Ausencia: Goran Bregoviç muhteşem şarkısı...

İspanyolca'da :Boşluk/Hiçlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…