Olan olmuş artık ne denirki paşa paşa ödeyin borçları ,ben olsam ailemden maddi anlamda uzak dururdum ,en azından bundan sonra sizede önerim budur..sevgiler.
eşim bana bu sebeple hala çok kırıcı davranıyor amakendime çok üzülüyorum bazen.
eşinizinde borçlar yüzünden psikolojisi bozulmuş olabilir,çalışıp destek olmayı önerin,haksız yere borç ödemekten bende nefret ederim,borçların sorumlusu sizi tutuyor olabilir,borçlarda birgün biter ama umarım aileniz konusunda aynı hatalara düşmezsiniz,sabırlı olun derim,sevgiler
Vermeseydiniz altınlarınızı..Kredi yetmemiş mi..
İşin kötü yanı, olan olmuş arkadaşım yapacak bişey var mı:26: Eşin de haklı..Ben olsam burnundan getiririm bu kadar saf davrandığı için..
Aile arasında para mevzuları hep sıkıntı olur genede o yüzden pek yorum yapamıycam o konuda baştan hatalısınız.
fakat şu olur olmaz insanlara sorunlaırnızı anlatma konusunu gözden geçirin derim.
kol içri bükülür diye bir söz vardır.
ne olursa olsun aileniz veya eşinizle ilgili konuları dışardaki kişilere açmayın derim.
kimsenin eline koz vrmeyin içinizde kalsın veya burda paylaşın.
ben bu olayı çok yaşadıqımdan tavsiye ediyorum.hatta güvenmiyorsanız
annenize bile söylemeyin
zaaflarınız bilmesin kimse.
siz herşeyi düzeltirsiniz fakat birileri ummadıqınız anda sizi sırtınınzdan vurur
onlara verdiğiniz kozlarla..dilin kemiği yoktur,untumayın.
Teşekkür ederim. Benimde asıl sorunum bu aslında. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşimde ailem dolayısıyla beni çok üzüyor. Hal böyle olunca her gün annemi arıyorum. Anlatıp duruyorum ne var ne yok. Dedim ya çok zayıf düştüm ben
bankalara 75 bin borcu olan fakat işsiz olan ve iş bulması çook zor olan kaynımın bile hala umudu var :))
sendeki enyin yanlızlıqı neyin zayıflıqı?
benc eönce kendini toparlamalısın.
bunun içinde kimseye ihtiyacın olmadıqını bilmelisin
kimse senin kolundna tutup kalk demek zorunda değil
he olsa iyi olur ama olmamasıda bunun imkansız oldqu anlamına gelmez
yanlızlık zordur belki ama insana çok fazla şey öğretir
komşuya anlatacaqına bir deftere yaz duygularını
sansürsüz yaz hemde söv küfür et hatta
istediğini yaz...
ne kadar rahatlayacaqını göreceksin.
sonra yak o kaqıdı sorunlarınıda geçmişe göm.ve önüne bak..
ders al geçmişten geleceğini ona göre yapılandır.
çocuqun varmı kaç yaşındasın bilemiyorum ama hayat vah vahlanmayla geçirilmeyecek
kadar kısa..ve karamsar olunmayacak kadarda güzel..
kendini tamir et ilk önce..
Hayatımda ilk defa kendimi aptal gibi hissediyorum. Ailem kullandı beni peki eşimde kullanıyor mu? Paramız onun hesabında birikiyor. Borsa vs... Yatırım yapıyor. Acaba bu konuda eşime müdahale etsem mi
eşin kullanıyormu onu bilememde şuan için yapacaqın müdahale amacından farklı algılanr gibime geliyor.
yani ailene verdiğin o kadar taviz ve nakitten sonra eşine müdahele etmen olayları çok farklı anlatır.
eşinin huyunu suyunu bilemem ama aynı durumda olduqumu düşündüğümde ben hemen müdahale etmezdim
diyorum en azından bir süre. sen ailene yedirdin şimdi benden mi saklıyorsun? havasına girebilir olay.buda sonu keskin virajlara
hatta çok büyük tartışmalara kadar gidebilir.tabi bu eşinin bakış açısına görde değişir o başka.ama merak ettim neden ortak hesap değil?
Buna çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim. Başarabilir miyim gerçekten
Bilmem gerek duymadım aslında. Daha doğrusu yeni bir huysuzlukla karşılaşmamak için teklif bile etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?