Kullanıldım degersizleştirildim...

seni sevmiyorum dedi.
Ne alaka ya? O nasıl bir doktor? Ben iyileştiremedim, sizi nikah dairesine yönlendirelim.. İnanılır gibi değil! Uzak durun, fazla düşünmeyin ve ileriye bakın.
Gelemem Yorgun’un dedi
Yoğun calıscam dedi
yemeklerin çok güzel özlemişim dedi
yatak odasına cekti beni
İki ay daha kendi hayatına birini alamazsın sen de
Kafam karışık dedi
Ama dedi İstemiyorum seni
Güzel buluyorum ki yanındayım dedi
Adam sana kısaca " cinsel olarak çekim var sana karşı ve yemekler de iyi ondan geldim" demiş
İnsan kendine bunu yapar mı ya?
Değersizleştirildim diyorsun asıl kendini değersiz kılan sensin
Kendini sevsen değer versen kendine bunları layık görmezdin o adamla görüşmezdin bile.

Yani adam zaten bitirmiş
Sen herseye rağmen davet etmişsiniz oda gelmiş
Sevmiyorum seni diyen bir adam için lütfen yapmayın ya
Gerekirse her gün ağlayın zırlayın acınızı çekin gidin arkadaşlarınızla dağıtın ama o adamla bir daha görüşmeyin
Kullanıldım diye de düşünmeyin.
Ama görüşmeyin artık
Bu kadar prim vermeyin ona

Burda zaten ayrılmış terk etmiş adam
Ne sıfatla gelicem demiş
Sende ne olursa olsun gel demişsin be güzelim
Ne bekliyordun ki
Adamın her sözünden birşey çıkartıyorsun
Adam terk etmiş niye adamı arıyorsun
Böyle barışmaz bir erkek
Zaten kendi arar görüşmek isterdi
Böyle bir ilişki senin isteğinle giden evlilik olsa Ne olur sonucu yine patlar
Adam sevmiyor bunu kabullen artık
Duygularını kullanma olayı da yok ki
Sen ısrar etmişsin oda bir erkek yani gelir gelmesine ki adam yinede uzak durmak istemiş
Kendi arayıp gelmek de isteyebilirdi sonra çıkıp giderdi böyle şerefsizde çok

Adam sana kısaca " cinsel olarak çekim var sana karşı ve yemekler de iyi ondan geldim" demiş
Kendini sevsen değer versen kendine bunları layık görmezdin o adamla görüşmezdin bile.
En büyük suçlu benim evet ama inandım telefon konuşmamızdan inanmak istedim veya
Ama her şekilde dediğiniz gibi. Yemek cinsellikten sonra üstüne engelledi beni

Seviyorum, sevmiyorum, özledim özlemedim, pişmanım pişman değilim, gel dedin geldim acaba gelmese miydim yoksa gelir gibi yapıp gelirken geri mi dönseydim... Bu nasıl insan? Şu insanı ciddiye alıp arkasından üzülüyorsunuz ya, tek sorumlu sizsiniz.
Kesinlikle

İnsan sevmediği birinin yanında ailesinin yanında hissetmez.O kişiyi sevmeliki ailesi gibi görsün.Sizin zaafınızın öyle farkında ki bunu kullanmış....Tam bitirmek yerine bir gün eğer geri dönerse diye de yer hazırlamış.

Aksine seni kullanmamak adina bitirmis bence.uoksa acik kapi birakirdi.sen kendini kullandirtmaya cok elverislisin ama adam kullanmamis.
Sevmiyorum da demis durustce
Hic gelmeseymis keske ama ben olsam yerinde sevinirdim.durust davranmis.sen de yoluna bak.ask olmayinca olmuyo.

Adamın be olduğu belliyken ısrar kıyamet çağırmışsınız. Kendimizi kandırmayalım eskiden ilişki yaşadığımız kimseyi evimize sokarken sonunun yatakta biteceğini de biliyoruz. Aslında siz onunla beraberlik istemişsiniz istediğinizi de almışsınız, kullanan yok bana göre. İkiniz de istediğinizi almışsınız. Olaya böyle bakarsanız kendinizi de daha az yıpratırsınız.
Bundan sonrasında ama bu dengesiz engeli kaldırsa dahi tekrar yaşamayın bunu. Sinirinizi bozmaya değecek vir adam değil.

Aksine seni kullanmamak adina bitirmis bence.uoksa acik kapi birakirdi.sen kendini kullandirtmaya cok elverislisin ama adam kullanmamis.
Hic gelmeseymis keske ama ben olsam yerinde sevinirdim.durust davranmis.sen de yoluna bak.ask olmayinca olmuyo.
Ve kalibimi basarim baskasina asik.senin yaninda olmak.huzur veriyor demek bu demek.bskasina asigim o beni uzuyor onu elde edemiyorum
Sen her istedigimi bana sunuyorsun ama seni de sevmiyorum asik degilim.kendi icsel konusmasini yapmis aslinda.sana degil kendine konusmus o.

Adam bedavaya hem karnini doyurmus, hem cinsellik yasamis, hem de bloklamis.
Bunu ongorebilmek cok zor olmamali.

Ve kalibimi basarim baskasina asik.senin yaninda olmak.huzur veriyor demek bu demek.bskasina asigim o beni uzuyor onu elde edemiyorum
Sen her istedigimi bana sunuyorsun ama seni de sevmiyorum asik degilim.kendi icsel konusmasini yapmis aslinda.sana degil kendine konusmus o.
Öyle mi dersiniz 🙄 başkası yok dedi ama gerçi olsa da olmasa da ben hayatında değilim ... ailesi gibi görüp ardından engelleyecek kadar dengesiz ...

Bu ne sacma muhabbet yaa? Seviyorum.. istiyorum istemiyorum geliyorum gelmiyorum😂 bu dengesizden kultulduguna kina yak.. kafasi neden karismistir? Emin ol basja bi kadin.. bunun baska aciklamasi yok
Başka yok keşke olsa var derdim ama yok sadece yalnız kalmak istiyorum dedi canım

Belki de bazı sözleri ve kendi ilk adımı attı kendimi kullandırmaya elverişli olmaktan çok

Back
X