Kullanıldım degersizleştirildim...

Herşeyi kendiniz bile isteye yapmışsınız sonra kullanıldm diyorsunuz. Ben size katılmıyorum kusura bakmayın. O an belki cidden özlemişti belki sırf sevismek istiyordu bilemeyiz sonuçta zihnini okuyamayiz değil mi? Ama sizde olur demişsiniz barisiriz diye düşünüp. Barismayinca kullanildim mı oldu? Sizi üzmek değil amacım ama madem soruyorsunuz bence ortada garip olan hicbisey yok

Eveeettt ağladım bu sözüne
Hiç üzme kendini bence. Bir daha asla izin verme.Sen çok değerlisin kendi değerini unutma. Bir gün mutlaka anlar.Anlamasa bile sen hayatına devam et.Dilerim senin mutluluğunun başladığı gün onun mutsuzluğu başlar.

Aksine seni kullanmamak adina bitirmis bence.uoksa acik kapi birakirdi.sen kendini kullandirtmaya cok elverislisin ama adam kullanmamis.
Sevmiyorum da demis durustce
Hic gelmeseymis keske ama ben olsam yerinde sevinirdim.durust davranmis.sen de yoluna bak.ask olmayinca olmuyo.
Açıkcası ben de öyle düşünüyorum
Adam kendini gizlememişte aslında
Yoksa çok tatlısın hoşsun ama ben böyle üstüme düşülmelere gelemiyorum deyip kadını oylamaya devam ederdi
Sürekli cepte dursun diye

Herşeyi kendiniz bile isteye yapmışsınız sonra kullanıldm diyorsunuz. Ben size katılmıyorum kusura bakmayın. O an belki cidden özlemişti belki sırf sevismek istiyordu bilemeyiz sonuçta zihnini okuyamayiz değil mi? Ama sizde olur demişsiniz barisiriz diye düşünüp. Barismayinca kullanildim mı oldu? Sizi üzmek değil amacım ama madem soruyorsunuz bence ortada garip olan hicbisey yok
Yok zaten dikkatinizi cekti ise cinsellikten pişman değilim dedim. Kullanıldım sözüm su ki bi seviyorum bi sevmiyorum bi özledim bi özlemedim deyip
Dizlerime kapanıp öpüp gitmesi gibi şeyler

Yok zaten dikkatinizi cekti ise cinsellikten pişman değilim dedim. Kullanıldım sözüm su ki bi seviyorum bi sevmiyorum bi özledim bi özlemedim deyip
Dizlerime kapanıp öpüp gitmesi gibi şeyler
Tamam bende diyorumki sonuçta inandiniz barışmak için geldi sandınız inanmamak sizin elinizdeydi. Yemek yaptım meyve yedirdim diyorsunuz. Zorla yapmadınız bunları bile isteye yaptınız. Ha halaa kullanildiginizi düşünüyorsanız pzt günü yüzüne bakmayın yok gibi davranın.

Üzgünüm ama kullanıldın ama bu hayatında bür deneyim olarak kalıp hayatına daha doğru devam etmelisin hak olan bu yoksa daha çok ağlayacaksın

Senin evine gelip yemeğini yiyip sevişip sonra gece bile kalmaya tenezzül etmeden gidip defolup bide her yerden engelleyen insan bile demeyeceğim hayvan da deyip hayvanlara hakaret etmeyecegim bı varlık için kendinizi üzmeyin ..

Belki de bazı sözleri ve kendi ilk adımı attı kendimi kullandırmaya elverişli olmaktan çok
Peki o zaman bu sana ders olmali.bir daha adim atsa da onun seni sevmedigini hic unutma.o seni sevmiyor..daha dogrusu senin sevdigin manada sevmiyor.bunu hic unutma.

Adam başkasını bulamayınca size gelmiş. Su anda emin olun başka avin pesindedir. Onu yakalamayasa sizin engellinizi kaldırır çünkü biliyor ki şu anda onu her zaman evine bırakacak tek kişi sizsiniz

Adam seni kullanmamış.
Sen gel diye israr etmişsin, ellerinle yedirmişsin beslemişsin, cinsellik yaşamışsın.
Adam işini bitirmiş çekmiş gitmiş. Yani böyle olacağını bilmiyormuydun? 15 yaşında ergen değilsen bilmen gerekirdi.

Hem istemek hem pişman olmamak, hem de değersizleşmek nasıl oluyor yahu?
İstemişsiniz adam gelmiş, bile isteye birşeyler yaşamışsınız pişman da değilsiniz.
Ayrıldığınız için üzgün olmanızı anlıyorum ama kullanıldım demeniz hoş değil, sizi kandırmamış, zorla olmamış ki.
Çıkın bu dramaqueen moddan. Adam normal değil belli ki sıkıntıları var ya da. Zaman verin kendinize.

Şeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn

Bile isteye ilişkiye girip bir de tecavüz etti mi diyecek? Ne yiyip ne içiyorsunuz hayret ya. Ailenizden birilerinin başına gelirse bu istediğiniz oturup ağlarsınız şimdiki kızlar çok kötü diye.

Şeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn

Sizin gibi düşünen kadinlar yüzünden hakikaten tecavüze uğrayan kadinlara kimse inanmiyor işte.
Sen güle oynaya seviş, ellerinle adamin ağzına yiyecek sok...romatizm yaşa, orgazm ol, sonrada tecavüz etti diye polise koş.
Cinsellik yaşamayı kaldiramayan kendine bir zahmet vibratör alsin..kimsenin başına karabela gibi cöreklenmesin.

Yazdiginizdan utanin.

Kullanilmamissin bacım.
Duygusal olarak da, fiziksel olarak da.
Adam aşığım falan dememiş, kandırmamis.
Zorla beraber olmamış.

İyi vakit geçirmissin işte ya, pişman olma, boşver, iyi ki yaşadım de geç 😁😁

Back
X