- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.275
- 548
- 29
Peeess ya birine iftira atmak bukadarmi kolayŞeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peeess ya birine iftira atmak bukadarmi kolayŞeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn
erkekler bizim gibi duygusal değil bu romantik akşamları bizim gibi algılamıyorlar
Boyle davranislari bu kadar icinden gelerek yapanlari gorunce uzayli gibi hissediyorum kendimi.Ayrica lütfen baska iliskilerinizdede elleriniz ile hap, meyve vermeyin ya.
Boyle davranislari bu kadar icinden gelerek yapanlari gorunce uzayli gibi hissediyorum kendimi.
Kesinlikle.
Kadin: "Ay ne guzel romantik aksam yemegi yedik"
Erkek: "Bedavaya karnimizi da doyurduk (buraya minik bi gegirme sesi olabilir)"
Yani oyle karikaturler olur ya, onlar aklima geldi.Sanirim shrek filmine fazla bakmissin![]()
Peki bu kişiyle hala aynı iş yerinde misiniz? Yani hergün gorecekmisiniz?Öncelikle telefondan giriyorum ve çok zor yazıyorum. Kendimi umarım ifade edebilirim .. gitgelleri yüzünden hep . İlişkimiz yaklaşık üç ay önde bitti. Yüz yüze bakıyoruz sürekli karşılaşıyoruz ... iş yerinde.ayrıldıktan sonra adeta bana nefretle bakıyor gibi ters bakıp geçiyor etrafımdan .. düsman gibi ayrılmadık aksine hep mutlu etmeye çalıştım onu o istedi ve gitti ..onca zamandan sonra aradık konuştuk
Dedi ki evini yemeğini vs özledim
Suan yorgun olmasam gelirdim evine
Gel dedim özledim
Gelemem Yorgun’un dedi
Yarın ... ? Dedim
Yoğun calıscam dedi
Dün icin dedim konuşmuştuk geliyor Musun ? Çünkü gelmesini istedim , barışmak istedim , duygularımla hareket ettim , bir kere görsem yeter dedim ...
Dedi ki bilmiyorum
Tamam dedim ısrar etmiyorum sen bilirsin
Ne sıfatla geleceğim ki hem dedi
Tamam dedim gelme
İlla sıfat koymana gerek yok
Ama koyacaksan eski sevgili
İş arkadaşı
Arkadaş dedim
Arkadaş değiliz
İş arkadaşı değiliz falan dedi hem de heyecanla .. mutlu .. düzeni , evimi özlemiş
Neyse geldi
Oturduk yemek hazırladım , beraber yedik .. yanımda mutlu , yemeklerin çok güzel özlemişim dedi
Hastalandı ilaç verdim içirdim kendi ellerimle
Meyve soydum ellerimle yedirdim
Yedik yemeği
Yüzünde tatlı tebessüm
Elimi tuttu öptü
Bak dedi görmüyor Musun
Soruyordun
Özledin mi diye
Ayrılamıorum senden yemekten sonra beni öptü . Ellerimden tutup kendine cekti .. senden ayrılamıyorum dedi ...
Sonra dedim ki ben de özledim
Sevdiğimi söyledim ...
yatak odasına cekti beni , Aramızda yakınlaşma da oldu pişman değilim .. istedim ben istedim onu reddedebilirdim ..
Kokusunu icime çekip öptüm anladım ki son görüşmemiz ...
aradan zaman geçti bir iki saat sonunda ... ve İki ay daha kendi hayatına birini alamazsın sen dedi artık senden bu ışığı aldım.
Dedim almak istemiyorum suan zaten evet
Biri bana dokunmayı bırak , canım bile dese katlanamam
Kafam karışık dedi
Dedim kim karıştırdı
Keşke biri karıştırsa dedi
Ama yok biri karıştırmadı
Seni özledim dedi
Çok güzelsin seni hep güzel buldum hala daha öyle ... senden hiç nefret etmedim dedi...
Seni ayrıldıktan sonra özledim
Sonra bi ara hiç aklıma gelmedin dedi
is yerinde görüyorsun beni ne zaman bakmayacaksın sen de bana o zaman dedi unutmuş diyeceğim senin için dedi
Ama dedi İstemiyorum seni
Özledim dedi
İstiyorum seni de
Güzel buluyorum ki yanındayım dedi
Ve çok iyi birisin dedi ..
Sonra dedi ki senin yanında mutluyum huzurluyum
İnsan ailesinin yanında nasıl huzurlu olursa o kadar huzurluyum
Su yastığa kafamı koyduğumda huzurluyum diyorum
Evim gibi dedi mutluyum senin yanında ...
Beni mutlu ediyorsun dedi ki zaten ağladığım nokta bu cümlesi idi ... insan herkesi ailesi gibi hissedemez dedi ben seni ailem gibi görüyorum dedi ...
Dedim o zaman gitme ... küçüldüm yani burda giden birini hala döndürmekti cabam son dakikaların da ...
Ama kafam karışık dedi seni sevmiyorum dedi..giderken ise öptü beni kapıda. Sonra ben yine en deli halimle gözyaşımı tutup esprilerle onu güldürdüm , bozuntuya vermemiş gibi güldü espri yaptım ve kapıyı kitle hadi dedi kapat kapını ...
Mesaj yazdım. Sonra neden bu ikilem Evimde üç saat kaldı ve tüm duyguları yaşadık ve gitti ..
Yoluna bak dedi
Pişman etme beni de bak geldiğin icin dedi
Sanki ben dedim gel
Seni üzmek istemiyorum dedi
Beni tekrar yerle bir etti
Alışmıştım yokluğuna seviyordum ama alışmıştım
Pişman oldum geldiğime dedi
Sonra pişman oldum demiştim ya dedi pişman değilim dedi
Sonra engelledi her yerden
Arkadaşımı da engelledi
Sosyal hesapları da ...
Kendimi çok kullanılmış hissediyorum Ve uykularımda aklımda
7/24 aklımda bir tarafım pişman değil son kez denedin diyor
Bir tarafım kullanıldın üzüldün yaranı kanattın diyor ... öyle neşeli bi kadındım ki ben
Şimdi tam tersi ..
Ben sonrasında her yerden engellenmek gücüme gitti diyebilirimAdam en basinda soylemis zaten yemegini evini ozledim diye. Homeless midir nedir? Yemege ve yatmaya gelmis acik acik. Siz de kabul etmissiniz, kullanilmak diye bir sey yok karsilikli bir alisveris bu
Evet her gün göreceğimPeki bu kişiyle hala aynı iş yerinde misiniz? Yani hergün gorecekmisiniz?
Hem de ne saçmalıkEngellesin, umursamayın zor biliyorum ama atmaya çalışın aklınızdan.Yarım yamalak aşk kırıntılarıyla uğraşmayın, gerçekten değer veren bir insan karşınıza çıktığında anlayacaksınız bu yaşadığınız şeyin saçmalığını.
Öncelikle telefondan giriyorum ve çok zor yazıyorum. Kendimi umarım ifade edebilirim .. gitgelleri yüzünden hep . İlişkimiz yaklaşık üç ay önde bitti. Yüz yüze bakıyoruz sürekli karşılaşıyoruz ... iş yerinde.ayrıldıktan sonra adeta bana nefretle bakıyor gibi ters bakıp geçiyor etrafımdan .. düsman gibi ayrılmadık aksine hep mutlu etmeye çalıştım onu o istedi ve gitti ..onca zamandan sonra aradık konuştuk
Dedi ki evini yemeğini vs özledim
Suan yorgun olmasam gelirdim evine
Gel dedim özledim
Gelemem Yorgun’un dedi
Yarın ... ? Dedim
Yoğun calıscam dedi
Dün icin dedim konuşmuştuk geliyor Musun ? Çünkü gelmesini istedim , barışmak istedim , duygularımla hareket ettim , bir kere görsem yeter dedim ...
Dedi ki bilmiyorum
Tamam dedim ısrar etmiyorum sen bilirsin
Ne sıfatla geleceğim ki hem dedi
Tamam dedim gelme
İlla sıfat koymana gerek yok
Ama koyacaksan eski sevgili
İş arkadaşı
Arkadaş dedim
Arkadaş değiliz
İş arkadaşı değiliz falan dedi hem de heyecanla .. mutlu .. düzeni , evimi özlemiş
Neyse geldi
Oturduk yemek hazırladım , beraber yedik .. yanımda mutlu , yemeklerin çok güzel özlemişim dedi
Hastalandı ilaç verdim içirdim kendi ellerimle
Meyve soydum ellerimle yedirdim
Yedik yemeği
Yüzünde tatlı tebessüm
Elimi tuttu öptü
Bak dedi görmüyor Musun
Soruyordun
Özledin mi diye
Ayrılamıorum senden yemekten sonra beni öptü . Ellerimden tutup kendine cekti .. senden ayrılamıyorum dedi ...
Sonra dedim ki ben de özledim
Sevdiğimi söyledim ...
yatak odasına cekti beni , Aramızda yakınlaşma da oldu pişman değilim .. istedim ben istedim onu reddedebilirdim ..
Kokusunu icime çekip öptüm anladım ki son görüşmemiz ...
aradan zaman geçti bir iki saat sonunda ... ve İki ay daha kendi hayatına birini alamazsın sen dedi artık senden bu ışığı aldım.
Dedim almak istemiyorum suan zaten evet
Biri bana dokunmayı bırak , canım bile dese katlanamam
Kafam karışık dedi
Dedim kim karıştırdı
Keşke biri karıştırsa dedi
Ama yok biri karıştırmadı
Seni özledim dedi
Çok güzelsin seni hep güzel buldum hala daha öyle ... senden hiç nefret etmedim dedi...
Seni ayrıldıktan sonra özledim
Sonra bi ara hiç aklıma gelmedin dedi
is yerinde görüyorsun beni ne zaman bakmayacaksın sen de bana o zaman dedi unutmuş diyeceğim senin için dedi
Ama dedi İstemiyorum seni
Özledim dedi
İstiyorum seni de
Güzel buluyorum ki yanındayım dedi
Ve çok iyi birisin dedi ..
Sonra dedi ki senin yanında mutluyum huzurluyum
İnsan ailesinin yanında nasıl huzurlu olursa o kadar huzurluyum
Su yastığa kafamı koyduğumda huzurluyum diyorum
Evim gibi dedi mutluyum senin yanında ...
Beni mutlu ediyorsun dedi ki zaten ağladığım nokta bu cümlesi idi ... insan herkesi ailesi gibi hissedemez dedi ben seni ailem gibi görüyorum dedi ...
Dedim o zaman gitme ... küçüldüm yani burda giden birini hala döndürmekti cabam son dakikaların da ...
Ama kafam karışık dedi seni sevmiyorum dedi..giderken ise öptü beni kapıda. Sonra ben yine en deli halimle gözyaşımı tutup esprilerle onu güldürdüm , bozuntuya vermemiş gibi güldü espri yaptım ve kapıyı kitle hadi dedi kapat kapını ...
Mesaj yazdım. Sonra neden bu ikilem Evimde üç saat kaldı ve tüm duyguları yaşadık ve gitti ..
Yoluna bak dedi
Pişman etme beni de bak geldiğin icin dedi
Sanki ben dedim gel
Seni üzmek istemiyorum dedi
Beni tekrar yerle bir etti
Alışmıştım yokluğuna seviyordum ama alışmıştım
Pişman oldum geldiğime dedi
Sonra pişman oldum demiştim ya dedi pişman değilim dedi
Sonra engelledi her yerden
Arkadaşımı da engelledi
Sosyal hesapları da ...
Kendimi çok kullanılmış hissediyorum Ve uykularımda aklımda
7/24 aklımda bir tarafım pişman değil son kez denedin diyor
Bir tarafım kullanıldın üzüldün yaranı kanattın diyor ... öyle neşeli bi kadındım ki ben
Şimdi tam tersi ..
Amaaan cok mu onemli bosverin. Gereksiz insanmis,yenisine saglik deyip gecmek en guzeli. Hic de kullanilmis,degersizlestirilmis degilsiniz. Dimdik durun,o da kendine baska kapi bulsun homelessBen sonrasında her yerden engellenmek gücüme gitti diyebilirim
Engellemiş çünkü aranızda geçenlerden sonra farklı bir beklentiye girmenizi istememiş, ekstra bir açıklama yapmak zor gelmiş. Engelledim çünkü benim için birşey ifade etmiyorsun demiş, hiç uğraşmadan.Ben sonrasında her yerden engellenmek gücüme gitti diyebilirim
Şu hayatta bir cacığaolamamış olan adamları alıp tepenize koyuyorsunuz. Kendilerini Christian Grey,
Türklerden Issız adamlarımızdan Alper falan sanıyorlar.
Bir de garip konuşmaları, garip tripleri falan
Gereksiz gizem.Gerek yok.
Nereyee gitttii kimee gittii diye düşünmüyorsunuzdur umarım.
O kadar anlam yükleyecek bir adam ve bir mevzu değil inanın.
O anlam yüklememis baksanızda pat diye basmış engeli.
Çünkü bir Alper olması bunu gerektiriyordu.
Acıkınca arar sorar nasılsa bir zahmet otel ve de restorantın yerini gösterin arkadaşa![]()
İlk zamanlarda bir çok delikanlının idolüydü. Alper karakteri.Ne sinir olurdum o Alper karakterine de. Çok iticiydi bana göre.
Kadın yıllarca ondan gizli onunla ilgili şeyleri takip etti falan.
Sevmiyorum böyle melankolik halleri.
Adam olan yanımda durur. Yoksa herkes yoluna baksın..![]()