İlk kendini davet ettiren o idi ama tabi sonuç olarak buluştuk kimin çağırdığı önemli değil idisen kendi kendini kullandırmışsın kusura bakma ,
hiç adamı suçlama , kırk kere gel demişssin ee sonra ben çağırmadım ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kendini davet ettiren o idi ama tabi sonuç olarak buluştuk kimin çağırdığı önemli değil idisen kendi kendini kullandırmışsın kusura bakma ,
hiç adamı suçlama , kırk kere gel demişssin ee sonra ben çağırmadım ,
Çok tik ederim çok zarifsiniz insallah dimdik duracağım her gün göreceğim evet ama güçlü görsün beniAmaaan cok mu onemli bosverin. Gereksiz insanmis,yenisine saglik deyip gecmek en guzeli. Hic de kullanilmis,degersizlestirilmis degilsiniz. Dimdik durun,o da kendine baska kapi bulsun homeless
İlk kendini davet ettiren o idi ama tabi sonuç olarak buluştuk kimin çağırdığı önemli değil idi
Önemli olan konuda baba hissettirdikleri gerçek hayatımda pozitif bir insanımdır o gün bile güçlü durdumYani bu kadar uzun uzun dram şeklinde anlatılacak bir durum yok.Yemek yemişsiniz yakınlaşmışsınız bu kadar.Geldi.Meyve soydum.Özlemişim dedi...Yazım tarzınız bile çok melankolik açıkcası bende istemezdim hayatımda böyle depresif bir sevgili
Önemli olan konuda baba hissettirdikleri gerçek hayatımda pozitif bir insanımdır o gün bile güçlü durdumYani bu kadar uzun uzun dram şeklinde anlatılacak bir durum yok.Yemek yemişsiniz yakınlaşmışsınız bu kadar.Geldi.Meyve soydum.Özlemişim dedi...Yazım tarzınız bile çok melankolik açıkcası bende istemezdim hayatımda böyle depresif bir sevgili
Oyle ... umarım benimde onu defedecegim zaman gelecekkendini davet ettiren oydu ama gelen kedisi geldiği yer senın evin , sevişti ve giden o bir de üstüne seni sevmiyorum dedi, tipik şerefsiz erkek modeli ,
bir daha yüzüne bakmaman lazım ,NET
Yok evli nişanlı değilBu Adam kesin evli..Basta sakladi,akli sira sana veya esine kiyamadi.Arastir yuzune vur.Evli degilse,bile Nisanlı.
Bende zaten zorla artık sevgiliyiz demeyecektim hatta barışmasak dahi tamam denedik olmadı derdim benim zoruma giden engellemek ye iç otur engelle ...Engellemiş çünkü aranızda geçenlerden sonra farklı bir beklentiye girmenizi istememiş, ekstra bir açıklama yapmak zor gelmiş. Engelledim çünkü benim için birşey ifade etmiyorsun demiş, hiç uğraşmadan.
Bende zaten zorla artık sevgiliyiz demeyecektim hatta barışmasak dahi tamam denedik olmadı derdim benim zoruma giden engellemek ye iç otur engelle ...
Peki bu adam size geri döndü mü?Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.
Benzer şeyleri ben de yaşadım çünkü.
Böyle şeyler yaşamasam ben de çok rahat konuşurdum ne var bunda canım ne yapmış adam diye.
Bu olayları yakın zamanda mı yaşadınız?Açılınn ben geldimm.
Aynı şeyi hemen hemen aynı şey başıma geldi.
Ayrıldık, yine ben aradım dedim gel, yok gelmem olmaz aman nasıl olurki, bu iş bitti.
En son geldi, konuşmalar konuşmalar, seni şöyle sevdim böyle seviyorum ama olmaz demeler. Üstüne ben bi de ağlama krizlerine girdim. Nasıl o kdr cok ağladım hala bilmiyorum. Ben ağlarken kalktı gitti. Gitme dedim gitti. Sonra beni arkadaşlarımı herkesi heryerden engelledi.
Evet dengesiz. ilişkinin ilerlemesini istemiyor belki evlilikten korktuğu için. O an cinsellik yaşamak istemiş gelmiş yaşamış sonra da gidip engellemiş. Aslında bu kadar basit. Siz onun için bazı isteklerini karşılayan biri olmuşsunuz. Kadinlar duygusal olduğu için ondan farklı olarak bu durum sizi fazlasıyla etkilemiş
ben de engelliyim, ama sanırım açılmaz o engel. Çünkü hep ayrılan ve ertesi gün geri barıştıran bendim. Ama artık yapmadım.Engelleyip de açmayan erkeğe rastlamadım. Ayrıldı çok yalvardım istedim bana istemiyorum dedi engelledi. Ben de en son br yazı okudum. Terkeden kişi için ohh deyin diyordu.hic takmiyormus gibi yaptım görünce gülüp geçtim neseli oldum. Engel iki ay SONRA açıldı aramalar başladı. Geleyim mi dedi istersen bu sefer ben geleyim değişiklik olur die dalga geçtim. Bu sefer o koştu pesimden. Kabul etmedim