- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
şimdiden özür dilerim. Biraz uzun olacak. Eski sevgilim üç ayın sonunda bana döndü. Reddettim ısrarcı olunca iki hafta konuşup buluştuk. Şöyle ki ben farklı ilçedeyim o farklı ilçede. Benim için geldiğini söyleyip ilk gün tüm gününü arkadaşlarına ayırdı. Çok kırıldım ama sesim çıkmadı. İlk tercihi arkadaşları oldu çünkü. İkinci gün buluştuk öptü sevdi bedensel bir şeyler gerçekleşti. Aylardır görmüyordum. Sanırım çok büyük bir hata yaptım ama eleştirmeyin beni farkındayım canım yanıyor. İki saat sonra bi kafeye gitmeyi istedi. Bedensel olarak özlemini giderince. Yolda arkadaşlarım da orda diyince gelmiyorum ben o zaman dedim. Kızdım çünkü tüm gün zaten arkadaşlarıylaydı. Özledim diye yalvarırken iki saatte bana doymuş gibi davranması sinirimi bozdu. Oturup uzun uzun sohbet etmek isterdim ama yüzeysel şeyler konuşup durduk. Dur o zaman diyip arkadaşını aradı. Yokmuş onlar orda gel biz gidelim dedi. Biraz daha ilerledik sen gelme istersen çok erkek var orda dedi. İyice suratım düştü tamam dedim. Sarılmadım veda etmedim biraz ilerleyince içime dert oldu geri döndüm. Bir baktım arkadaşlarıyla oturuyor. Girdim içeriye küçük düşmesin diye bişey söylüycektim gerek kalmadı diyip çıktım. Mesaj atmış noldu diye. Yalan söyledin dedim. Ama sanırım gerçekten orda yoklar sanıyormuş. Yine de benim için çok üzücü bir gündü geneli. Dile getirdim bana yalnızca iki saatini ayırdın diye. Tavrına bakılırsa çok bile ayırmışım dedi. Cevap vermedim. Tüm bunlara rağmen bugün ben aradım. Bitti beni onlar için üzdün dedi. Zaten sana güvenmiyordum diyip eski konuları açtı. Bana değer vermiyorsun gerçekten bitirmişsin dedi. Hiç cevap vermedim şoktayım. Yardım edin napayım ben