kullanildim mi

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
2 sene oldu biriyle cikiyorum ilişkinin basindan beri hep evlilik düşündüğünü söylemişti ailem öğrendi görüşmek istiyor hep bi bahane o gun gelcem bugun gelcen ortada hibidey yok ve benimle birlikte olmak istedi kızınca da diger erkekler mutlu ben niyr degilim falan defi aradım bsgidim telefonunu kapattı beni hic mi devmedi snlamiyorum

Anlama boşver vur tekmeyi gitsin
sinir.gif

Madem diğer erkekler gibi cinsellikte mutlu olmak istiyor gelsin ailenden seni istesin, bir de düğün yapsın sonra bir ömür mutlu olsun :hamarat:

Önce Düzgün Bir Türkçe İle Konuyu Yazsaydın Daha İyi Olacaktı:kahve:

Adamın Derdi Cinsellik,Mutlu Olmak İstiyorsa Kıyar Nikahı Evlenince Doya Doya Yapar :KK11:

Kafasında bir gr beyni olmayan insanlar mutluluğu bacak arasında ararlar bu çok normal..bırak gitsin kendi gibi bir beyinsizle mutlu olsun.:işsiz:

2 sene sabretmiş demekki adam belki birlikte oluruz diye evleneceğiz yalanını bile uydurmus. tutmamış.
ailen ile tanışmak istemiyor evlilik vaadi ile birlikte olup hayatından gitmek belliki niyeti günahı boynuna.

2 sene oldu biriyle cikiyorum ilişkinin basindan beri hep evlilik düşündüğünü söylemişti ailem öğrendi görüşmek istiyor hep bi bahane o gun gelcem bugun gelcen ortada hibidey yok ve benimle birlikte olmak istedi kızınca da diger erkekler mutlu ben niyr degilim falan defi aradım bsgidim telefonunu kapattı beni hic mi devmedi snlamiyorum
Hala neyi anlamıyorsun bende bunu anlamıyorum. Sevgilin yeterince ipucu vermemişmi sence.

Bitek sevişince mutlu oluyo galiba.Kullanılmamıssın gerçi eğer yatıp kalksaydın o zaman bu tavırlarına karşılık olarak kullanılmış olduğunu düşünebilirdin.Sen kullanılamayan olmuşsun kullanılan değil.Bunu bişeyler yaşayan insanları olumsuz gördüğüm için söylemiyorum,erkek arkadaşınızın direkt derdi bu olduğu için söylüyorum yanlış anlaşılmasın.

Valla canım günahını almayalım ama e anlattığından da başka bişi çıkmıyor ki..:63:
Telefonu kapattı falan adam ağır tripte. Lafı Evliliğe kadar getirip derin mevzuya dalmak istemiş.:KK23:
Ama baktı iş ciddiye dönüyor.. Hooooppp 360 derece :confused:
Sana mutluluk çubuğu muamelesi yapan adamı salla gitsin ..:KK12:

Back
X