kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

Bilmiyorumki suan bi arkadasiyla bodruma gitmis ben burda hasta bitkin mutsuz sonucta bitti asla geri donusu yok ben yazdikca iyice havaya girecek

bi kac kez yazdim hani nasil yaparsin bunu gibisinden bana bitti bana yazma fln deyip engelledi yani yazdikca kiymetli saniyo kendini

zorla mi oldu sanki hersey kendi isteginle olmus jendini kandirma

bi kac kez yazdim hani nasil yaparsin bunu gibisinden bana bitti bana yazma fln deyip engelledi yani yazdikca kiymetli saniyo kendini

hayır cevap beklemeden yazıp engel atıcaksın biz destane uzunca bir mesaj atıp cevap hakkı bile vermezdık ve rahatlardık bizim kızlarda aynı :) yanı bu dogal bır hak dıye dusunuyorum ofke kusmadan rahatlamam cunku bi guzel hakaretimi ederdim sonra aylar gecse yıllar gecse bı harekette bulunmam birdaha hçte degerlı goremez kendını parazit...

Ne yasarsan yasa yasadiklarina hic bir zaman keske deme ama yasayacagin seyleride dusun ilerde ne olacakti diye ... bide diger turlu iliski de mahkemede bosanma sebebi terligi ters cevirmen yeter o derece tabi zevkler tartisilmaz ... Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin...

Sonuç olarak bu tecavüz değil, sürtünme de olsa tam bir cinsel birleşme de olsa her şey kendi isteğinizle yaşandı. Anlaşamamış olabilirsiniz, sizinle ilişki sürdürmek istemediğine karar vermiş olabilir, belki de maymun iştahlının teki olabilir ama sırf sizden ayrıldı diye "kullanıp atılmış" olmuyorsunuz, hiçbir ilişkinin sonsuza kadar sürme garantisi yok. Ona bakarsak evlenip boşananlar da mı kullanıldı? Cinselliği sırf erkeğin kadını zevk almak için kullandığı bir araç olarak görmeyin, kendinizi değersizleştirmeyin bu kadar. İleride başka bir ilişkiniz olacağı zaman o erkeğin önünde ezilip büzülüyorsunuz, kendinizi suçlu hissediyorsunuz, sonra o da size kötü davranıyor çünkü siz kendinize değer vermiyorsunuz ki o da size değer versin.

İsteyerek bir şeyler yaşamışsınız, bitmiş gitmiş. Size gelecek için sözler verip tutmadıysa bu onun karakterini gösterir. Kendinize gelin, dik durun. Dünyada milyonlarca erkek var, belki tam istediğiniz gibi biriyle tanışacak ve sizi bırakan adama içinizden teşekkür edeceksiniz. Yaşadıklarınızdan asla pişman olmayın.

Senle zorla mı birlikte oldu? Sen de istemişsin,beraber olmuşsunuz neresi kullanmak bunun?
Ayrıca zarla bekaret olmuyor haberin olsun

Bana yaşattığını sende yaşa de iyi bi mabat korkusu sarar

O geZsin tozsun sen karalar bağla. Uyanık ol kaçan kovalanır hiç aci çeken kadın imajı verme baya mutluymuş izlenimi verki kudursun.

Kullanılmış değilsin sende istedin ve yaşadın ama en azından olması gereken gibi yaşasaydın keşke bakireyim demeseydin kimseye

Hanımlar,
anlatılanları tasvip etmiyorsunuz farkındayım, haklısınızdır da ama yine de üsluplara dikkat edelim lütfen

İnsan hissettiği gibidir sende bakire hisset bakire kal. Cokta takılma bu konuya olmuş la ölmüş e çare yok. Bu konuya takılma ki mantıklı adım at. Yada önündeki maçlara odaklan boşver gitsn seni istemeyeni sen hic isteme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…