- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
Kızlar gerçekten feci şekilde sinirliyim şu anda! Ben neden bu kadar aptalım diye soruyorum kendime ama cevap bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar sürekli benim iyi niyetimi suistimal ediyor ve kullanılıyorum. Buna birçok örneğim var ancak bir tanesini de bu sabah yaşadım ve sinirden kudurduğum için bunu anlatmak istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim, derslerimiz de oldukça ağır. Yani kendi yüküm tam olarak bana yetecek durumda. Neyse konuya gelelim. Bizim cumartesi günü yani yarın bir sunumumuz olacak, bitirme projesi gibi düşünebilirsiniz. Neyse ben kendiminkini hazırladım ve dün bitirdim. Sonra yakın bir arkadaşımla karşılaştım okuldan. Morali bozuk gibiydi sordum ne olduğunu, çok sevdiği bir yakınının vefat ettiğini söyledi, sunumu da hazırlamadım diye dert yandı bana. Ben de hemen canım sen hiç üzülme ben seninkini de hazırlarım bugün dedim. Ama arkadaşlar bu tek günlük iş değil, ben sabahladım yani resmen. İki saat falan uyuyabildim ama sunumunu da bitirdim. Arkadaşa gönderdim çok teşekkür etti. Sonra sabahtan okula uğramam lazımdı bir iş için. O sırada bu kızla karşılaştım sırtında çantası yanında sevgilisi. Nereye dedim, "ay canım sevgilimin arkadaşları benim kızlar falan buluşup gölbaşında bir otelin havuzuna gidicez, spa falan da varmış seninle de gidelim kesin bi gün" demesin mi!!!! Cidden sinirden ölüyorum şu an. Ben hanımefendi gezsin, eğlensin diye gece uyuyamamışım resmen! Ki çok benzer bir olayı daha başka biriyle yine aynı gün içinde yaşadım. Evet kızlar sizce ben salak mıyım