Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef bende iyi niyetimden cok yanlıs anlasıldım ve kırıldım :2::2:
Ona da anlam veremedim çok üzgünüm derse zor geldim yataktan kalkıp demişti bi de![]()
Üniversitede ilk zamanlarda beni de çok kullanırlardı ama sonradan akıllandım. Kime nasıl davranmam gerektiğini anladım. Başlarda "enayi X" olan ben sonlarda "gıcık X" oldum ama hiç sorun değil, onlar gibi iki yüzlü olmadığım için içim rahat. Herkes iyiliği hak etmiyor, gerçi sizin yaptığınız da bana biraz abartı geldi. Neden hemen aa ben yaparım dediniz ki çok yakın bir arkadaşınız da değil anladığım kadarıyla :44:
Kızlar gerçekten feci şekilde sinirliyim şu anda! Ben neden bu kadar aptalım diye soruyorum kendime ama cevap bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar sürekli benim iyi niyetimi suistimal ediyor ve kullanılıyorum. Buna birçok örneğim var ancak bir tanesini de bu sabah yaşadım ve sinirden kudurduğum için bunu anlatmak istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim, derslerimiz de oldukça ağır. Yani kendi yüküm tam olarak bana yetecek durumda. Neyse konuya gelelim. Bizim cumartesi günü yani yarın bir sunumumuz olacak, bitirme projesi gibi düşünebilirsiniz. Neyse ben kendiminkini hazırladım ve dün bitirdim. Sonra yakın bir arkadaşımla karşılaştım okuldan. Morali bozuk gibiydi sordum ne olduğunu, çok sevdiği bir yakınının vefat ettiğini söyledi, sunumu da hazırlamadım diye dert yandı bana. Ben de hemen canım sen hiç üzülme ben seninkini de hazırlarım bugün dedim. Ama arkadaşlar bu tek günlük iş değil, ben sabahladım yani resmen. İki saat falan uyuyabildim ama sunumunu da bitirdim. Arkadaşa gönderdim çok teşekkür etti. Sonra sabahtan okula uğramam lazımdı bir iş için. O sırada bu kızla karşılaştım sırtında çantası yanında sevgilisi. Nereye dedim, "ay canım sevgilimin arkadaşları benim kızlar falan buluşup gölbaşında bir otelin havuzuna gidicez, spa falan da varmış seninle de gidelim kesin bi gün" demesin mi!!!! Cidden sinirden ölüyorum şu an. Ben hanımefendi gezsin, eğlensin diye gece uyuyamamışım resmen! Ki çok benzer bir olayı daha başka biriyle yine aynı gün içinde yaşadım. Evet kızlar sizce ben salak mıyım![]()
Belki de tamamen uydurmustur! Hatta bana büyük ihtimalle öyle gibi geliyo. Seni kendime benzettim.ben de böyle safimdir işte atlarim birinin ihtiyaci olsa.bazilarida bunu çok güzel kullaniyor.napalim insanlık kazansin:)
Nasıl merhametli bir insansın sen öyle, kimse bozmasın inşallah.
Ama böyle herşeye atlama, mazereti varsa hocasına sunsun. Biri bana senin gibi teklif de bulunsa bile, utanırım, yap ödevimi demeye yüzüm tutmaz.
Sen ne kadar çok işlerine koşarsan, o kadar sırtına biniyor insanlar malesef. Tabii ki, kendimizden feda edeceğimiz zamanlar olacak, ama sadece hakkeden için.
.
Pişkin bile olsa mesaj atıp iğnelemen iyi olmuş, boşver en azından daha yüzü olmaz. Çok sinir bozucu.
Direk o bitirme ödevinin hocasına gidip o ödevi şu şu sebepten ben yaptım der durumu anlatır kenara çekilirdim. Bazen gerekiyo böyle tokatlarAyrıca sen o anda ne dedin insan yüzüne vurur yani haketmiş.
Yorumları okudum arkadaşlığını bitirmek istiyosan mesaj atıyosun ve "o maili silmeni istiyorum sen gezeceksin diye ben uykumdan oldum iyi niyetimi suistimal ettin" diyeceksin yüzsüzlüğe vurup silmezse hocaya dersin. Ben olsam derdim en azından enayi yerine konulmaktan nefret ederim. Ölüm haberi alıp acısını unutmak için spaya, havuza gideni de ilk defa gördüm.
Evet haklısınız, ama işte yakın olduğum biri "hazırlayamıycam dersten kalıcam" diye konuştu falan ben de üzüldüm yazık diyeNedense karşımdaki insanı kırmayayım diye sonrasında da bir şey diyemiyorum. Ama bu defa bu kıza bir şey demek istiyorum cidden. Havuza gideceğine sunumunu hazırlayabilirdin falan diye. Bilemiyorum...
Benim de öyle insanlara çok iyiliklerim dokunmuştur üniversite yıllarında işleri bittimi kendilerini bir daha görmezdim öyle güzel kullanıyorlar ki sonradan anlıyorsun ama üzüldüğünle kalıyorsun bu devirde kimseye yardım etmeyeceksin bak daha çok seviliyorsun.
Salak degil,iyisin sadece canim.. Kaldimi senin gibi insanlar?Bosver unut gitsin,birdaha yapmazsin canim. UzulmeKızlar gerçekten feci şekilde sinirliyim şu anda! Ben neden bu kadar aptalım diye soruyorum kendime ama cevap bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar sürekli benim iyi niyetimi suistimal ediyor ve kullanılıyorum. Buna birçok örneğim var ancak bir tanesini de bu sabah yaşadım ve sinirden kudurduğum için bunu anlatmak istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim, derslerimiz de oldukça ağır. Yani kendi yüküm tam olarak bana yetecek durumda. Neyse konuya gelelim. Bizim cumartesi günü yani yarın bir sunumumuz olacak, bitirme projesi gibi düşünebilirsiniz. Neyse ben kendiminkini hazırladım ve dün bitirdim. Sonra yakın bir arkadaşımla karşılaştım okuldan. Morali bozuk gibiydi sordum ne olduğunu, çok sevdiği bir yakınının vefat ettiğini söyledi, sunumu da hazırlamadım diye dert yandı bana. Ben de hemen canım sen hiç üzülme ben seninkini de hazırlarım bugün dedim. Ama arkadaşlar bu tek günlük iş değil, ben sabahladım yani resmen. İki saat falan uyuyabildim ama sunumunu da bitirdim. Arkadaşa gönderdim çok teşekkür etti. Sonra sabahtan okula uğramam lazımdı bir iş için. O sırada bu kızla karşılaştım sırtında çantası yanında sevgilisi. Nereye dedim, "ay canım sevgilimin arkadaşları benim kızlar falan buluşup gölbaşında bir otelin havuzuna gidicez, spa falan da varmış seninle de gidelim kesin bi gün" demesin mi!!!! Cidden sinirden ölüyorum şu an. Ben hanımefendi gezsin, eğlensin diye gece uyuyamamışım resmen! Ki çok benzer bir olayı daha başka biriyle yine aynı gün içinde yaşadım. Evet kızlar sizce ben salak mıyım![]()