- 9 Şubat 2013
- 462
- 20
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gerçekten feci şekilde sinirliyim şu anda! Ben neden bu kadar aptalım diye soruyorum kendime ama cevap bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar sürekli benim iyi niyetimi suistimal ediyor ve kullanılıyorum. Buna birçok örneğim var ancak bir tanesini de bu sabah yaşadım ve sinirden kudurduğum için bunu anlatmak istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim, derslerimiz de oldukça ağır. Yani kendi yüküm tam olarak bana yetecek durumda. Neyse konuya gelelim. Bizim cumartesi günü yani yarın bir sunumumuz olacak, bitirme projesi gibi düşünebilirsiniz. Neyse ben kendiminkini hazırladım ve dün bitirdim. Sonra yakın bir arkadaşımla karşılaştım okuldan. Morali bozuk gibiydi sordum ne olduğunu, çok sevdiği bir yakınının vefat ettiğini söyledi, sunumu da hazırlamadım diye dert yandı bana. Ben de hemen canım sen hiç üzülme ben seninkini de hazırlarım bugün dedim. Ama arkadaşlar bu tek günlük iş değil, ben sabahladım yani resmen. İki saat falan uyuyabildim ama sunumunu da bitirdim. Arkadaşa gönderdim çok teşekkür etti. Sonra sabahtan okula uğramam lazımdı bir iş için. O sırada bu kızla karşılaştım sırtında çantası yanında sevgilisi. Nereye dedim, "ay canım sevgilimin arkadaşları benim kızlar falan buluşup gölbaşında bir otelin havuzuna gidicez, spa falan da varmış seninle de gidelim kesin bi gün" demesin mi!!!! Cidden sinirden ölüyorum şu an. Ben hanımefendi gezsin, eğlensin diye gece uyuyamamışım resmen! Ki çok benzer bir olayı daha başka biriyle yine aynı gün içinde yaşadım. Evet kızlar sizce ben salak mıyım![]()
Evet işte anneme anlattım o da kızdı sen neden atlıyorsun yardım etmek için dediNe bileyim ben böyle bi iyilik yapayım falan mutlu oluyorum cidden. Ama tabii ihtiyacı olana. Durumun ihtiyaç olmadığını görünce de sinirden deliriyor insan. Artık yapmayacağım diyip diyip yine yapıyorum
![]()
Kızlar gerçekten feci şekilde sinirliyim şu anda! Ben neden bu kadar aptalım diye soruyorum kendime ama cevap bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar sürekli benim iyi niyetimi suistimal ediyor ve kullanılıyorum. Buna birçok örneğim var ancak bir tanesini de bu sabah yaşadım ve sinirden kudurduğum için bunu anlatmak istiyorum. Ben üniversite öğrencisiyim, derslerimiz de oldukça ağır. Yani kendi yüküm tam olarak bana yetecek durumda. Neyse konuya gelelim. Bizim cumartesi günü yani yarın bir sunumumuz olacak, bitirme projesi gibi düşünebilirsiniz. Neyse ben kendiminkini hazırladım ve dün bitirdim. Sonra yakın bir arkadaşımla karşılaştım okuldan. Morali bozuk gibiydi sordum ne olduğunu, çok sevdiği bir yakınının vefat ettiğini söyledi, sunumu da hazırlamadım diye dert yandı bana. Ben de hemen canım sen hiç üzülme ben seninkini de hazırlarım bugün dedim. Ama arkadaşlar bu tek günlük iş değil, ben sabahladım yani resmen. İki saat falan uyuyabildim ama sunumunu da bitirdim. Arkadaşa gönderdim çok teşekkür etti. Sonra sabahtan okula uğramam lazımdı bir iş için. O sırada bu kızla karşılaştım sırtında çantası yanında sevgilisi. Nereye dedim, "ay canım sevgilimin arkadaşları benim kızlar falan buluşup gölbaşında bir otelin havuzuna gidicez, spa falan da varmış seninle de gidelim kesin bi gün" demesin mi!!!! Cidden sinirden ölüyorum şu an. Ben hanımefendi gezsin, eğlensin diye gece uyuyamamışım resmen! Ki çok benzer bir olayı daha başka biriyle yine aynı gün içinde yaşadım. Evet kızlar sizce ben salak mıyım![]()
Nıye ay ben yaparım dedin ki.suç kızda mı yoksa sende mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ortada kullanıldıgını falan göremedim kendin kaşınmışsın bırılerıne iyi gözükmek adınamı yaptın gercekten iyilik sever birimisin bilmiyorum ama bundan sonra yapma !!! sanane onun ödevinden ben notlarımı bile vermezdim okulda kımseye sınavda da yardım etmezdim gel gör ki benden iyisi yoktu olurda yardım ederim diye yalakalıgın bini bin parayardım etseydim kıymetim olmazdı ama yaşasın kötülük
![]()
Sabah gönderdim ne yazık ki henüz onunla karşılaşmadan önceSenin yerinde olsam sunumu hazırladığım gibi yok etmesini de bilirdim. Madem zamanı bol otursun kendi yapsın
Ben olsam vermezdim yani, yine de sen bilirsin..
ah ahh salaklıklarım geldi aklıma ben de senin gibiydim. o ödevi hemen geri al bence. mailse mail. git bir hacker bul şifresini kırdırt. zaten bir sürü bilgisayarcı hemen kırar zaten bir kaç kişiye sorsan hallederler. varya ben senin yerinde olsam orda acaip bozardım onu. hadi maili açamadın. hocayla konuş iyilik yapmak istedim ama şimdi kendi projemi vermek istemiyorum de. hocalar istediği kadar gıcık olsun bu durumda kabul etmez zaten onun projesini.
o çok sevdiği yakını inşallah vefat ederde yalan söylemez bi daha
Salak degil,iyisin sadece canim.. Kaldimi senin gibi insanlar?Bosver unut gitsin,birdaha yapmazsin canim. Uzulme
Salak değil iyilik meleğisin ama , hakedene yap bunları, bu sana büyük bir ders olur,
Hem çok iyisin hem de çok iyi niyetlisin canım. açıkçası ben kimsenin sunumunu hazırlamazdım. yardım edebilirdim ama oturup tek başıma yapmazdım yani.
keşke mail atmasaydın da geri alabilseydin.
ben bile burada acayip sinir oldum arkadaşına o gezsin eğlensin sen onun sunumunu hazırla![]()
Bak ne diycem o dersin hocasiyla aran iyiyse ben olsam gider hocaya anlatirdim herşeyi. Ona göre not versin hoca da aklı başına gelsin. Tabi hocayla senin aranda kalacak anlattığın...
Hakikaten cok sinir bozucuymus, bende atlarim boyle insanlara bir sey yapmak icin ama iki bir sey istediginde de kullanan olursun yani kisaca ben her ikisini de yasadim...
Keske sunumda ben sana yardimci olurum deseydin, tamamen kendin oturup hazirlaman gereksiz olmus, yaptiginin iyiligin karsiligini alamayincada suistimal edildigini hissetmissin...
Bunlarin hepsi deneyim biliyor musun, fakat sunu da unutmamak lazim iki bencil insan icin iyi yanindan vazgecmemek lazim, hala bir gun bir iyiligim dokundu diye arayip soran arkadaslarim vardir... Kendini kullandirtmakla iyilik yapmak arasinda siniri bulmak gerekli...
Bu arada sakin gidip hocaya falan soyleme bana kalirsa, ben asla yapmazdim, onun yaptigi kotuluge kotulukle karsilik verip, bir de ispiyoncu olmazdim...
Bana boyle bu sekilde bir ogrenci gelse, derdin ne senin, kizin isini yapip sonra bana ispiyonluyorsun derdim herhalde...
Neyse dedigim gibi sinir bozucu, bundan sonrasinda da kendini cok kaptirmadan insanlara yardimci olmaya devam et, ama sinirini ciz bu sefer...
Canım bence bunu bi şans olarak gör.
Lafla, düşünmeyle alamayacağın bi ders almışsın işte. Hem de alt tarafı bi kaç gün uygundan zarar ederek.
Bi daha kimseye ne kendini kullandırırsın ne de ağır zararlar çekersin.
ne denir ki, geçmiş olsun, bundan sonra ödün vermeyin kendinizden bu kadar...