Bebek İkinci El kullanılmamış emzik arıyorum

hburan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
895
443
ilk öncelik avent sonra chicco veya nuk emzik arıyorum mümkünse paketli olursa sevinirim.

ilk öncelik avent sonra chicco veya nuk emzik arıyorum mümkünse paketli olursa sevinirim.

Bende wee varda paketli neden burdan alicaksn cnm onu merak ettim weeyi 6 tlyr aldim ben
Nukda vardi aldigim onuda emzik kutusuyla 12 tlmi ne almistim
Burdn alip bide kargo odiyceksin alsveris merkeznden alsan dha mantkli dglmi

Bende wee varda paketli neden burdan alicaksn cnm onu merak ettim weeyi 6 tlyr aldim ben
Nukda vardi aldigim onuda emzik kutusuyla 12 tlmi ne almistim
Burdn alip bide kargo odiyceksin alsveris merkeznden alsan dha mantkli dglmi

yani aslında amacım avent almak diğerleri dediğin gibi uyguna bulunuyor zaten. alışveriş merkezini geçtim internetten ücretsiz kargoylada bulunuyor.ama yinede onlarıda yazayım dedim. kızım pek emzik almadı. wee yi almıştım bende. avent anne göğsüne daha yakın diyorlar o yüzden oğluma avent istiyorum öncelik olarak.burdan bulabilirsem uyguna ne ala ama olmazsa zaten mecbur başka yerden alıcam artık.

Nuk emzik 5 tl avent en fazla 10 küsürdür. Heryerde bulunabilr ki. Baktınız mı eczanelere

avent ikili paketleri 30 küsurlarda tekli olarak zaten daha pahalıya geliyor.hele eczanelerde daha pahalı. internette buldum bi kaç tane ama önce burda satan varsa diye sormak istedim.

yani aslında amacım avent almak diğerleri dediğin gibi uyguna bulunuyor zaten. alışveriş merkezini geçtim internetten ücretsiz kargoylada bulunuyor.ama yinede onlarıda yazayım dedim. kızım pek emzik almadı. wee yi almıştım bende. avent anne göğsüne daha yakın diyorlar o yüzden oğluma avent istiyorum öncelik olarak.burdan bulabilirsem uyguna ne ala ama olmazsa zaten mecbur başka yerden alıcam artık.

Sen blirisn cnm tabikide

Evet avent digerlerine gore burazck dha pahali 10 tlden falan basliyor 20 30 diye gidiyor.
Umrm blrsn istedn gibii

Yaşadığınız yerde bebek eşyaları satan yerel mağazalara bakabilirsiniz. Ben İzmir'de avent 22 tl ye almıştım ikilisini.

Mrb ben de bi avent free flow var bi de chicco damaklı var. Bi iki kez denedik kızım almadı öylece Duruyo. Acılmamış da kaucuk damaklı falan var iki tane wee ve bebedor galiba.

zkaan, post: 41518680, member: 628948"]Mrb ben de bi avent free flow var bi de chicco damaklı var. Bi iki kez denedik kızım almadı öylece Duruyo. Acılmamış da kaucuk damaklı falan var iki tane wee ve bebedor galiba.[/QUOTE]

Teaekkurler ben kendi kiziminkinide kullanmayı düşünmüyorum oda bi kaç kere aldi. Paketli bakıyorum ben. Wee ve bebedor da düşünmüyorum onlar zaten çok uygun satılıyor dışarıda.

Yahu kadın sızın kadar bılmıyo Mu avm gidip almayı warsa yazın akıl ıstememıs kı emzık istemıshey Allah ım

valla çok sağol benim söyleyemediğimi söylediğin için:) uyguna avm yi geçtim nette buluyorum zaten. ama burda önceden satanlarda varmış çok çok uyguna belki vardır diye sorayım dedim. sonuçta ikinci çocuğum alışveriş konusunda cahil değilim:) ama yinede yazan arkadaşlara da saygı duyuyorum ne diyeyim:)

selam. istersenız bende wee baby desenlı damaklı emzık var +18 ay kullanılmamıs pakette.

http://minirome.com/beslenme/yalanci-emzik-ve-aksesuarlari/philips-avent

aventin en uygun emziğini bu sitede buldum bakabilirsin 100 tl üzeri kargo ücretsiz diğer ürünlerede bakabilirsin birçoksiteye göre çok uygun inceleyeince anlayacaksın zaten :)

Tesekkur ederim. N11 de biraz daha uyguna vardi. Ayrıca bn çok daha uyguna 5 TL ye buldum kapanan bi eczanenin ürünleri. Son olarakta doğum yaptım zaten bugün geç kalmış olurdum biraksaydim bu zamana:)

Tesekkur ederim. N11 de biraz daha uyguna vardi. Ayrıca bn çok daha uyguna 5 TL ye buldum kapanan bi eczanenin ürünleri. Son olarakta doğum yaptım zaten bugün geç kalmış olurdum biraksaydim bu zamana:)
aa hayırlı olsun inşallah tutmuştur emziğide bu arayışınıza değmiştir :)

X