Kullanılmış don hediye edilmesi????

ay çok enteresan ne yorum yapacağımı şaşırdım , yeni çamaşırları yıkayıp getirmiş falan olabilir yine de çamaşır ne alaka bir kek falan yapsaydı... ben üstelemezdim ama garip yani...

Durumu yoksa gelmesin diyenler olmus şok oldum. Soylemek zorunda degilsiniz almissininiz sonucta icinize sinmediyse atin gitsin. Belki almistir kullanmamistir deterjan lekesi falandir. Neden soylemek zorunda hissediyorsunuz ki ben kotu niyet sezmedim

Maddi durumun olmaması kullanılmış çamaşır getirme hakkı mı verir insana.
Salak yerine konmuş hisseder geri verirdim ben olsam.

Birşey getirmeyebilir,kek kurabiye yapar getirebilir , hiç olmadı 2 meyve suyu alır gelir ama kullanılmış çamaşır çok büyük ayıp, maddiyatla da alakası yok tamamen görgü meselesi.

Ona gidildiğinde aynı şeyleri paketle,kendin getirmiş gibi ver...
Anlayacaktır...

Kullanılmış olduğuna emin misiniz peki. Bariz belli mi yani. Belki kendisine gelen kullanmadığı bir camasirdi, sandığa falan kaldırdı da ordan mi lekelendi sandik koktu da yıkayıp parfumledi acaba. Çok mu iyi yönden baktım bilmiyorum ama aklıma direkt bu geldi diğer türlüsunu kimse yapmaz ya. Tshirt yapabilir tamam da o kadar da değildir

maddi durumu iyi değilse hiçbirşey deme belki parası yoktu evine eli boş gelmek istemedi
ben daha önce kreş de yardımcı abla olarak çalışmıştım böyle durumlar çok yaşadım

bi abla vardı hediye geliyordu giyilmemiş temiz bizim çocukları diyordu
yıkadım ütüledim diyordu burada çocuklar üstünü kirletirse giydirin demişti

o da eminim aynısını yapmıştır giyilmemiştir
sen de mahcup olma diye yıkayıp ütülemiştir

çok manasız geldi bana durumu yoksa bi poğaça yapar onu getirir o bile bişeydir
kullanılmış don ne alaka

Siz bu arkadaştan hediye istememimissiniz.durumu yoksa getirmemeli;yüzüne söylerseniz inkar edip kavga çıkarır.cope atın gitsin.

Maddi durumu kötü olabilir de kullanılmış, parfüm sıkılmış don hediye etmek de nedir ya.

Ben olsam hediyeleri için teşekkür eder,böyle şeylere hiç gerek olmadığını hepimizin çocuk okuttuğumuzu vs söyler ,yeni alınmış bi iç çamaşırını yıkayıp ütüleyip parfümleyip getirmesinin çok ince bi düşünce olduğunu ama çamaşır çok kişisel bi tercih olduğu için bana beden olarak ta olmayacağını model olarak ta rahat edemeyeceğimi istese de kullanamayacağımı ama tshirtü seve seve kabul ettiğimi söylerdim ona karşı genel tavrım da şevkatli ve koruyucu olurdu ama kendi sırlarımı sorunlarımı paylaşmaz çok içli dışlı olmazdım çünkü bakış açılarımız aynı değilse şaşıracağım bi çok davranışa da maruz kalabilirim diye düşünürdüm.Ayrıca yol yordam bilmediği ama bişeyler yapmak için de çırpındığı ortada ,bişey öğretmek için bunu alacak anlayacak pozisyonda değil henüz belli ki ezmektense ki (zaten ruh durumu belli ki öyle kendini ezilmiş hissediyor) gönül kırmayıp insan kazanmak daha doğru bence o ne kadar kendini itilmiş hissederse onun çocuğu da o derece bozuk psikolojiyle büyüyecektir. Siz de şaşkınlığınızı attıktan sonra benzer şekilde düşünmüşsünüzdür sanırım :)

Yani gerçekten emin olamıyorum.ama çamaşır bayan iç çamaşırı ve hiç normal durmuyor sararmış gibi.zaten o maşa izini görünce dumur oldum.kullanılmış herhangi başka bişey getirseydi bende beni düşünmüş durumu yok diye bunu getirmiş derdim.ama iç çamaşırı kullanılmış olma fikri gerçekten midemi bulandırdı.ve çokta kırıldım.yani başka bişeymi yoktu.ayrıca arkadaşlar arasında hediyeleşme olayımızda yok.ama diğer davranışlarına bakıyorum çok iyi bir insan çokta düşünceli bilmiyorum.aslında kötü niyetli yapmamıştır ama niye kullanılmış başka bişey değilde iç çamaşırı bi onu çözemedim

üstüme iyilik sağlık.
kültür ve görgü maddi durumla alakalı bişey değildir.
Japon pazarlarından küçük kaseler alsa bile daha çok makbule geçerdi. Maddi külfeti de yok gibi bişey üstelik.
Görgüsü kıtmış üzerinde durmayın bence

Bence kötü niyetli değil ama yeterince bilgi ve görgüsü yok. Yüzüne vursanız kırılabilir, demek ki mahcup olmamaya mı çalıştı kendince ne yaptı. Japon pazarından falan alsın diyenler olmuş da muhtemelen çalışmıyordur bu hanım abla, kocası "harçlık" vermemiş olabilir. Ne bileyim, görgüsüz gibi geldi bana daha çok. Kafa yapısının size uymadığını düşünüyorsanız aranıza mesafe koyabilirsiniz.

Yalnız sizinki ile konu sahibinin durumu aynı değil.
Sizin velinin maddi durumu yok ama düşünmüş bir atkı bere örmüş, bir el emeği var ortada. Siz beğenmeyip başkasına vermişsiniz :) Konu sahibinin komşusu ise kullanılmış don hediye ediyor. Sizin velinin hediyesi, buradaki komşunun hediyesiyle kıyaslanmamalı bile.

Yalnız konuyu gördükçe bana bir gülme geliyor. Ekşi' ye çıksak çıkarız yani.

Ortasında maşa izi dediğin mandal izi mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…