Aynen sadece gelen tişört olsaydı yine rahatsız olmazdımYalnız sizinki ile konu sahibinin durumu aynı değil.
Sizin velinin maddi durumu yok ama düşünmüş bir atkı bere örmüş, bir el emeği var ortada. Siz beğenmeyip başkasına vermişsiniz :) Konu sahibinin komşusu ise kullanılmış don hediye ediyor. Sizin velinin hediyesi, buradaki komşunun hediyesiyle kıyaslanmamalı bile.
Bence mandal/maşa izinden konuyu açabilirsin. Eğer sandıktan falan çıkartmışsa bunun açıklamasını yapacaktırEvet bizim burda maşa da mandal da denir
Acaba yıkayip mi verdi? Ya da bazi çamaşır satilan yerlerde biseylere asiyorlar ya acaba ucuzdu disardaydi ondan mi oldu kiEvet bizim burda maşa da mandal da denir
Umarım öyledir ya da dolapta dura dura sararmıştır.zaten her halükarda kullanmayacam daBelki de defolu ürünlerden almıştır ucuz diye ondan eski duruyordur.Kullanılmış olsa getirmezdi bence
arkadaşlar bu yıl oğlum okula başladı.ve biz veliler arasında bir grup oluşturduk 5-6 kişilik her hafta birimizde toplanıyorduk.sıra bana gelince aramıza katılmayı çok isteyen bir arkadaş daha vardı.Bende onu davet ettim evime.Gelirken bana bi poşet uzattı hediye olarak.Bende tam açacakken açma sonra açarsın dedi.Bende onlar gittikten sonra poşete baktım içinde iki tane iç çamaşırı bide tişört vardı.iç çamaşırına baktığımda yeni olmadığını fark ettim.yıkanmış ütülülenmiş ve parfüm sıkılmıştı.tişörtte yeni değil kızlarının tişörtünü getirmiş büyük ihtimalle.Şimdi bu arkadaşın maddi durumu hiç iyi değil ama böyle bir hediyede getirilirmi hiç.daha sonra bu konuyu hiç kimseye söylemedim rencide olmasın diye şuan aramız iyi .napim sizce konuyu tamamen unutup iç çamaşırlarını çöpe mi atyım yoksa ben bunları kullanamam deyip geri mi vereyim.
Maddi durumu iyi değildir ama bu şekilde kullandığı birşeyi getirmek yerine hiçbirşey getirmeyebilirdi ya da el emeği ceyizinde filan mutlaka bir şey vardır poşete ördüğü bir lif koyabilirdi ne biliyim belki o an aklına gelmemiştir söylemeyin kendisine birşey üzülmesin şimdi.
Getirdiği hediyenin orda açılmasını istememiş bir de çekindi diye düşünüyorum.Arkadaşların dediği gibi kullanılmış olmayadabilir.Daha özenmek için de utulemis parfumlemis olabilir+1
Maddi durumu yokmuş kendince bir şeyler yapmak istemiş utandırmak çok çok ayıp olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?