kullanilmis hissedilmek

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
997
87
118
hanimlar merhaba...ben bibucuk senelik evliyim, suan bebek bekliyorum...evliligimiz cok sükür güzel gidiyordu, taa ki esimin akraba/köylüsünden birileri kizkardesimle evlenene kadar. görücü usulü oldu.

düsünmeden "evet" dedi bu oglana cünki evde kalmaktan cok korkuyordu ayrica ben evlendim diye cok kiskanclik yapti neler neler hatta herkes soruyordu neden böyle kiskanclik yapiyor diye bende oda evlenmek istiyor her genc kiz gibi imreniyordur dedim...aslinda pek de iyi birileri degildi bu aile. Nikah olur olmaz gercek yüzlerini belli etti bu aile ama ailem birsey yapamadi cok gecti. Kardesimin ailesiyle olan bagini koparmaya calistilar onu cünki kendi emellerine alet etmek istiyorlardi. Evleri varmis ve onun kredisini kardesime ödetmekmis niyetleri, gizli banka görüsmeleri falan para kagidini zorla istemek. bunu da ailesinden uzak tutmakla basaracaklarni saniyorlar. ayrica kizlarini erkek kardesime yapmaya calistilar ama erkek kardesim tersledi. kizin kardesimi nasil rahatsiz ettigi ve kardesimin onu nasil tersledigi yazili whatsap da duruyor. kizlarnin foyasi meydana cikinca erkek kardesime iftira atmislar, güya o bunlarin kizlarini rahatsiz ediyormus gibi sacmaliklar...

Önce kizkardesime ailesiyle görüsmeyi yasakladilar. bu da onlar istemiyor diye görüsmüyor. yani evlendi ve hic birsey duymadik görüsmedi cünki bizimle. Ben esim ailemle ilgili birsürü iftiralar attilar, taaa mahremimize kadar laflar duymaya basladik, oysa ki ben evden hayatta bir sey anlatmam. kaynanamla beni benimle kaynanami birbirimize düsürmeye ugrasdilar ama biz anladik plani ve inanmadik. ta memlekete birsürü uyduruk seyler anlatmislar...yok ben küsmüssüm bosanmak üzereymissim vs sacmaliklar. kizkardesim 2x annemlere geldi kaldi...ve hep sessizce sinsice geri gitti. yok ona sans vermek istiyormusmusta..ama ailemi kandirarak onunla görüsmüyorum bosaniyorum diyip sürekli sikayetler etti hatta mahrem kusurlarini bile anlatti esinin (yaptigini dogru bulmuyorum ama o ayri konu)...avukatla konusuyordu bize sikayet ediyordu ama ertesi gün bir bakiyordu yok gitmis yine hickimseye birsey söylemeden. Kendimizi kullanilmis hissettik gelip kötü gününü bizim yanimizda yasayarak simdi de yine ailesiyle görüsmüyor ve facebooktan esimi seviyorum diye tatil resimleri paylasmis. tamam git mutlu ol ama bizden ailenden ne istedin? Enistem söyle böyle sen söylesin diye kiyas yapmis kocasiyla o da kiskanclik yapip esime iftira atti. hatta namusuyla ilgili seyleri taa memlekete kadar yaymisoglanin anasi. Esim de dogal olarak "ben simdi memlekete gidince milletin yüzüne nasil bakacagim bana iftira attilar izi kaldi" diyor...

Ailem güya cok kizgindi. her gittigimizde basimiz agriyana kadar bu mesele konusulurdu hatta annemlere gitmek istemiyordum hic cünki bu meseleyi sürekli örseleyip duruyorlardi. Eskiyi bir anlattiklarni birdaha birdaha anlattilar sürekli ki bikmisdim gercekten. babam evlatliktan reddettigini söyledi, bizi kandirarak yine ona gitti bunu baska sekil halledebilirdik bizden ne istedi ki dedi. Gecen gün yine babamgildeydik ve yine bu meseleyi actilar. neymis görüsüyorlarmis kizkardesimle (digerleriyle degil) ve kardesim gizlice geliyormus.. Ailem bir cizgide kalmiyor, en cok buna kiziyorum. tamam kizlari ama onun yaptigi da yenilir yutulur cinsten degil...tüm aile bireylerine atilan iftiralar var...beni, annem esim icin gelinimin yuvasini bozmak istiyor vs diye etrafa anlatmis...ben uzak durmamiz gerektigini söyledim ama bir sekil sürüklendik bu isin icine...kardesimle zaten görüsmüyorum cünki benimde yuvam tehlikede, esimle arami bozmaya calisiyorlar ve uzak tutmaya calissak ta bir sekilde yansiyor. Simdi de ailem tekrar görüstügünü ima etti, hatta bunca seyden sonra kardesimi sempatiklestirmeye calisiyorlar..önce bir sürü hakaret vs birde onunla görüsmeyin bebeginiz olunca sizinle görüsmek isteyecekler dedi ailem...simdi de fikirlerini degistirmisler. onu da hastahaneye getirirlerse hic sasirmam. yakinda yavrum dogacak ben ve esim huzur istiyoruz. kardesimi orda görünce ben nasil davranacagimi bile bilmiyorum....

dün bu meseleler yüzünden kavga ettik...son zamanlarda zaten cok ilgisiz, asil son haftalarim daha dikkatli olmasi lazim ama onunda dengesi bozuldu iycene.hic böyle biri degildi...tüm gece karnim sepsertti aci icinde kivrandim uyuyamiyorum...

Son düzenleme:
Madem görüşmüyorsun sen bozma tarzını.
O yolunu seçmiş,yapacak bir şey yok.
Ailene de karışamazsın,sen kötü olursun,hiç sesini çıkarma bence.
Ben olsam evime dahi kabul etmezdim kardeşimi,hani bebe doğunca gelmek istermiş ya.

Uf ne bela...
Durduk uere sizinde huzurinuz kacmis ama kocanda aileside butun bunlarin farkindaysa eger. Baskalarini yok sayin ve aranizi bozmayin.
Evde kalicam derdi bana cok komik geliyor.
O iftira olayi bizdede aynisi oldu. Kadin kizini abime istiyordu. Kizda istiyodu abim asla bir tanidigin kizina karisina bakmaz istemezde. Onalrda dunurlerimizdi ve asla istemez bizim adabimiza ters. Bize misafir gelmis ve dunurlerimizin kizi. Bu emanete hiyanettir. Abim istemeyince iftira atmislardi.
Var oyle dangalaklar.
Bence herkese kapatin kapilarinizi. Okadar herkese neler anlatmislarsa artik. Yazik gunah. Bu dunyanin obur dunyasida var. Insanlar bunlari dusunmeden yasiyorlar. Iftira en kotu seylerden birisi. Iftira atmasi kolay ama temizlemesi zor oluyor maalesef.

kızkardeş veyahut erkek kardeş dayı amca vs.. ailelerdedeki olumsuz olaylar yaşatan hep kötülenir sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi üstü kapanır

Madem görüşmüyorsun sen bozma tarzını.
O yolunu seçmiş,yapacak bir şey yok.
Ailene de karışamazsın,sen kötü olursun,hiç sesini çıkarma bence.
Ben olsam evime dahi kabul etmezdim kardeşimi,hani bebe doğunca gelmek istermiş ya.

Bende bunu yapmayi düsünüyorum yani evime hayatta kabul etmeyecegim...evet aileye maalesef birsey yapamiyorum ama tepkimi de gösterttim

eşinizde sizde alakanız olmayan bir işin içine çekilmişsiniz. gerilmekte haklısınız. ama tam tersi daha çok sarılın birbinize. bu saçma insanları sizi evliliğinizi yıpratmasına izin vermeyin. Ailenizede net bir şekilde kardeşinizi görmek istemediğinizi söyleyin gelmesin hastaneye falan. en güzel anınızda yine birşeyler anlatıp söyleyip burnunuzdan getirir.

Back
X