Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar avon senduality zambak kokulu we today hanımeli kokulu satıştaa... geldiği fiyata

Avon blue rush çok ama çok az kullandım.Birde avon summer white.ısteyen olursa diye yazayım dedim:)

arkadaşlar bende Pur Blanca var. Hiç kullanmadım. Avon'da bir alana bir bedava kampanyasından almıştım. Eğer takas yapmak isterseniz bekliyorum...Ama Avon'un parfümlerinden biriyle olmasın. Farklı bir parfüm denemek istiyorum.

calvın klein euphoria 100 değişim isteyen yok mu? sadece orjinal parfümle değiştiririm.benimki orjinal istanblda olanlar buluşup sevil ya da herhangingi bir parfümeride teyitte ettirebiliriz.

debbiesue hillary duff with love takas yapmak istemiyomusun ki buraya tekrardan takasta yazmışsın ? ben de hazır paketledim,senden adres bilgisi bekliyorum diye de msj attım, hatta bu patlayan kağıtlardan bile aldım ki darbe almasın kırılmasın etmesin diye,şimdi takas yoksa neden bana söylemiyosun ki biz de burda bekliyoruz ? haksız mıyım ?

bu aradaa bana dönmediğinide düşünmüştüm ki cewapları kendi sayfana yazmışsın :) o yüzden haberleşemedik...bekliyorum ok..

ok dir ben sana özel msj atamıyorum ama kendi sayfanı kontrol edersin ok ,görüşürz..:) ziyaretçi defterini check et ok ?

Son düzenleme:
calvın klein euphoria 100 değişim isteyen yok mu? sadece orjinal parfümle değiştiririm.benimki orjinal istanblda olanlar buluşup sevil ya da herhangingi bir parfümeride teyitte ettirebiliriz.

ben istanbuldayım.... bende lanvin rumeur rose....... sarah jessica parker covet var... 100 ml ıkısıde.. orjınal... usa den getirrttim... kokuları dene parfumerıde begeenırsen takas edebılırz

canım takas yapalım mı senin parfümle benim kıyafet ve kozmetik var. bak istersen beğendiklerinle takas yapalım.hihoyyyt
kıyafetleri nasıl takas edıyorsunuz kızlar
bende de gıyılmemıs etıketlı
ve bır ıkı kez gıyılmıs fakat anı kg kaybı nedenıyle elımde duran cok sey var

kızlar bende bunları takasa koyuyorum kozmetiklerlede takas yapabiliriz:

avon be kissable parfüm:

http://img8.imageshack.us/img8/5345/31316365.jpg

soldan sağa avon salatalık özlü soyulan maske (hiç kullanılmadı), st ives markalı soyulan maske(yarısı duruyor), oriflame üzüm özlü soyulan maske (yarısı duruyor):

http://img214.imageshack.us/img214/8273/222ly.jpg

avon kozmetikler soldan sağa: siyah noktalar için peeling (hiç kullanılmadı), epilasyon sonrası tüy azaltıcı vücut kremi(yarısı duruyor), yüzdeki yağı dengeleyici maske(yarısı duruyor), yağlı görüntüyü engelleyici yüz kremi (1 2 kere kullanıldı):

http://img694.imageshack.us/img694/4310/27651976.jpg

bende de avonun- cristal aura parfümü
yine avonun always parfümün vücut nemlendirici
avonun göz makyajı temizleyicisi
neutrogena deep clean' nin maskesi ve toniği
mevcut.

merhaba arkadaşlar bende avon soft musk 50ml. var. çok çok az kullandım. bir avon parfümüyle değiştirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…