Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

sayın casulet ben yeni üye olduğum için sana özel mesaj gönderemiyorum. takas teklifini kabul ediyorum. lütfen adres bilgilerinle bana ulaş.

ben istanbuldayım.... bende lanvin rumeur rose....... sarah jessica parker covet var... 100 ml ıkısıde.. orjınal... usa den getirrttim... kokuları dene parfumerıde begeenırsen takas edebılırz

tamam bayramdan sonra hemen deniyip bakıyım kokularına..sen nekadar kullandın ben çok az şişe full dolu gibi enfazla 5 10 kere falan sıkmışımdır.

bmkide dolu gibi.. 95ml...
valentıno absolu 90ml
lanvin rumeur rose 95ml
sjp covet 95ml
celvin clein secret obsession 30ml.................. hepsı orjınal geeeeeeeeeeeeeeeel

takasa geeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :hulya:

calvın klein euphoria 100 değişim isteyen yok mu? sadece orjinal parfümle değiştiririm.benimki orjinal istanblda olanlar buluşup sevil ya da herhangingi bir parfümeride teyitte ettirebiliriz.

bende shiseido zen ve t.mugler angel var ikiside orginal ikiside 100 ml ve yarısına kadar kullanıldı. ikisi ile takas yaparmısın

Kızlar orjinal Hilary Duff With of love war elimde..50 ml den az kullanılmışş.. buradan arkadastan aldım ama kokusu tarzım değil..şeker ve çiçek kokularından hoşlanıyorum..bu parfüm biraz baharat biraz şekerimsi bir koku ama kış için güzel bence...kışın çiçek kokusu olmaz aslında ama ben çiçek kokulu çekici seksiiiiiiiiiiiiii parfüm istiyoruuuuum :)

benimle takas eden :)

tamam cnm deneyelim begenirsen haber verirsin bana, sende ankaradaymışsın yüzyüze takas ederiz çünkü orjinalliklerine güvenemiyorum, gözümüzle görürüz iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…