Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

yeni üye olduğum için özel mesaj atamıorum malesef yarısıda idare eder ama yanında gönderebileceğin extra şeyler olabilir mi??

olabılır tatlım ama ozelden yazamıosan nasıl anlasacaz senınle neyse ben sana bır ara ozelden adresımı ve telımı yazayım sen bana ulas telden ok mi?

kızlar benim giysi takası bölümünde bişeyler ordan beğenenlerle parfüm takası yapabiliriz.

bende de 100 ml Calvin Klein ıN 2 YOU var

parfümü sadece 5-6 kez sıkmışımdır.. kokuyu parfümeride çook beğenmiştim ve hemen aldım ama sonra bi türlü alışamadım.. tenime uymadı belki de kafamçokkarıştı
çiçeksi bir parfümü olanlarla değiştirebilirim kızlar..

not: parfümün 200 ml gramlık vücut losyonu ve sete ait teneke kutu benden hediyebuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

lanvın rumeur rose 100ml.. cıcek kokusu var bende 5 6 kez kullandım... orjınal amerıkadan

arkadaşlar bendede mac 7 parça makyaj fırçası var. birde 20 parça yurt dışından getirdiğim makyaj fırçası var almayı düşünen olursa.takas olarak şuanda bişeye ihtiyacım yok ama satabilirim.

sarah jesica parker covet 90ml .....
lanvin rumeur rose2 90ml
celvin clein secret obsession 30ml
valentino absoulu 90ml takasta
bırde 50ml body shop nerolı jasmın var... simli

arkadaşlar elimde hillary duff with love var...50 ml ...10 ml kadarı kullanılmış...fotosunu görmek isteyenlere mail olarak atabilirim..msj sayım az olduğu için site izin vermiyo buraya foto koymamı... takas yapmak isteyenleri bekliyorum...şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…