Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bende de orijinal 212 herrera deodorant ve 75 ml. vücut losyonu var parfüm kadar kalıcı,yarıdan fazlası duruyor,ayrıca s.t dupont ve burberry kalsik var30 luk ,1-2 fıs kullandım,birde marks&spencer dan magnolia krem var 1 kere kullandım,d&p den de miracle ,bunları takas yaparsam hediye olarak veririm

Sıradan olanı sıradışı yapmaya...

Hayatın her anını keyifli geçirmeye...

Her gün göz alıcı olmaya...
Kot pantolon ile pırlanta kullanmaya
Hayatı lüks gibi yaşamaya...

Davetlisiniz!
NıLÜFERıN ORKıDE ıLE GÖSTERıŞLı VE TUTKU DOLU KARIŞIMI VE ORTAYA ÇIKAN MUHTEŞEM KOKU

ÜST NOTALARINDA BıBER VE GÜL ,ORTA NOTALARINDA ORKıDE VE NıLÜFER , ALT NOTALARINDA SANDALAĞACI, PAÇULı VE MıSK

az kullanılmış Avon Extraordinary

makul fiyata satılık kızlar

Son düzenleme:
lanvin ve s.j.p covet nasıl kokuyor,nette de içeriği konusunda aydınlatıcı bişey bulamadım,birde bunun için ne istersiniz?

ben fotoğrafınıda koyayım kızlar,isteyen olursa yazsın bana ama baştan söyleyeyim ben beğenmedim kokuyu ve o yüzden kullanmadım zaten,eğer kokuyu bilen ve beğenen varsa alırsa isabet olur, herhangi bir kokuyla takas edebilirim.

valentıno absolu 90ml çiçek oryantal
lanvin rumeur rose 95ml ferah çiçeksi
sjp covet 95ml çiçeksi ferah
celvin clein secret obsession 30ml..................oryantal

dupont biraz ağır,çiçek kokusudur ama farklı,çook kişilikli bir kokudur,ben daha baharatlı sevdiğim için kullanamadım,30 ml. netten bi bakın ben secret obsession la değişebilirim bunu isterseniz

ha birde orijinal narciso rodriguez deo var ,deo gibi de değil yine parfüm gibi püskürüyor:) sevil den yeni aldım (100 ml.) inanılmaz kalıcı ama bana çok çiçek çiçek geldi,çok sevemedim,dün sıktım 5-6 fıs o kadar

kıslarrr ben geldim ne zamandır yazamıordum :) nesse suan elımdekı ürünler...

a.banderas women 75 ml
marc jacobs daisy 90 ml
paris hilton paris 50 ml
tom ford black 40 ml

kala kala o kadar parfümden bunlar kalmış :)

artık kımse takas etmez oldu zaten.. bı de hep aynı kısıler var....
marc jacaobs kalıcımı nasıl... 10ml kullanıp sıkılıorz ya parfumlerden.. bende aynı durumdayım..
sjp covet 90ml.. cıceksı cımen ferah koku
lanvın rumeur 90 ml.. çıcek kokus .. ferah..
valentıno absolu.. cıceksı oryantal gıbı 80ml
kelvın cleın secret obsessıon 30 ml.......................... piyasa durdu zaten melıx.. bısey kacırmadın canım :hulya:

marc jacobs için ne istersiniz,bendekileri sanırım kimse beğenmedi:)isteyen yok,bende dupont 30 ml. ,burberry 30luk,narciso rodriguez(deo ama çok kalıcı),212 herrera deo var,orijinal hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…