- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi incirlibitter
-
fantasy şekerlimi ne gibi... nerden alıosun sen free shoptanmı
hadi kızlar yokmu Gio isteyenzemuszemus
şuraya bak ya uzun zamandır bu bolume bakmıyorum ne görim ya ALLAH SENDEN BUNUN HESABINI SORSUN İNŞALLAH ıftıraa nasıl atılıyo anlarsın o zaman ben 20 mılyonluk parfüme muhtaç degılım kusura bakma bnm herbır parfumumun şişesi 150 tl kargo masrafını bu sefer sen karsılayacaksan 1 şişede kendımden parfüm gönderım sana başımın gözumun sadakası olarak
bnm ne bılıp ne bılmedıgımı nereden bıleceksın sen he cin olmadan adam carpmaya calısıyormusum sen kafayı yemıssın galıba ağzını topla düzgün konuş benım asabımı bozma halen attıgın ıftıranın üzerine gidiyosun yazık yazık bn sana 2 sefer kargo parası verdım kımsınkı bn herdakıka kargo parası ödeyecem bn sana soyledım kargonu gönderdım dıye gıdıp alma zahmetınde bulunmadın bıde buradan acıtasyon yapıyosun mıllete mağdur muşsun gıbı vallaha ınsanlar acımamış sana ama ben acıdım dıyorum ya BAŞIMIN GÖZUMUN SADAKASI OLARAK BİR ŞİŞEDE KENDIMDEN GÖNDERECEM SANA PARFÜMterbiyesiz olan biri varsa o da sensin.Benimle doğru konuş. Ben kimseye iftira atmıyorum. Gerçekleri okuyunca nasılda celallendin. Sana söylemiştim göndermezsen adını açıklayacağım diye. İki kere gönderip bana gönderdiğini haber vermediysen, bu senin beceriksizliğin.Ben müneccimmiyim kızım gönderdiğini hissedecekmiyim. Bir kere göndermeye niyetin olsa ilk anlaştığımız zaman gönderirdin.Aylarca oyalamazdın.Şuna bak yaa cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Benim içim çok rahat valla, ben bana düşeni yaptım, senin gibi sallamadım. Allah kimden hesap soracağını çok iyi bilir merak etme sen. kendi suçunu bastırmak için bana yükleniyorsun. tam bir suçluluk psikolojisi, tabi sen nerden bileceksin bunu. yazık yazık haddini bil, çırpındıkça batma bari...
avalentını absolu 80mlMrb kızlar, elimde birkaç adet satış ya da takaslık parfümüm var
Christian Dior Midnight Poison 100 ml EDP erkek arkadaşım yurtdışından dönerken freeshoptan almış ama kokusu tarzıma uymadığı için satacağım, sadece bir kere sıktım, hatta jelatini bile duruyor, sadece üst kısmı açıldı, ve haliyle orjinaldir:) Mağaza satış fiyatını bilenler bilir :)
Diğer parfümüm;
Chanel Coco Mademoiselle 100 ml EDP, sadece 30 ml kaldı içinde, 100de 100 orjinal, Fransadan almıştım, aklınıza birşey takılmması için yanında faturasını da göndereceğim :)
Hayır cnm malesef orjnal değil ixora'dan alınma oldukça kalıcı ama orjnal degıllacoste kac ml orjınalmı.... lacost un hangısı.... benımkılerden varsa begendısgın takas dusunebılırz.
orjinal cnm bu yurtdısından geldi lacoste açık parfüm ama süper kalıcıescada ocean orjınalmı pekı alsanaalsanasmile
Kızlar hadi ama escada oceon 30 ml ile takas düşünen ??? haa birde bunun yanında ixora'dan aldığım Lacoste benım hedıyemdir en sevdıgım parfum olmasına rağmen erkek arkadasıma eskı kız arkadaşını hatırlattırması beni parfümden soğuttu..
cidden harikaa bir parfüm kullananlar bilirler daha yeni almıştım 5 ml kullanmışımdır ancak resımde koyabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?