Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım bu sitede çok yakın tanıdıgım bir insan var benım ona iletırız smdı gerekırse özelden haberleşiriz senınle onun üyelık bilgilerının ıp adresınden hemen buluyorlar kişiyi daha once yaptılar cok şait oldum hallederız onu üstelık dava açıyolar ve sen hiçbirşeye karısmıyosun uzaktan izliyorsun sadece ve büyük tazmınat paraları alıyorlar kı en cokta site bunu kendı için yapıyor =)) yarın öbür gün evıne kağıt gider sen hiç merak etme ben sana yardımcı oluyorum bu konuda istersen birkaç gün daha ver ona ya paşa paşa yollasın yada kadınlar klubu ıcabına bakar valla kendi bilir canım sen yorma kendını bu yazdıgım ıletıyede ona özelden göndermeyı unutma canm ben kefilim sna o başına gelecekleri bilmiyor daha ama biz itinayla öğretırız sen hiiiçç merak etme o düşünsün şimdi

Son düzenleme:
Kız tel no.sunu neden almadın? Ne kadar mantıksız hem de dedikleri...Ama ne yalan söyleyeyim,şaşırdım.Beklemezdim kendisinden.Hep buralarda takaslarda takılıyor kendisi.Görüyordum.Çok ayıp etmiş.Yazık,yazık...Aman kızlar daha dikkatli olalım...

mestitosh geçmiş olsun canım,bana da takas teklif etmişti iyiki yapmamışım:bbo:

kızlar elimde 100 ml Giorgio Armani-Gio(erkek) var.orjinaldir 1-2 fıslatıldı okadarbayanssulusmile

başıma gelen talihsizliği sizinle paylaşmak istedim kızlar... çok teşekkürler desteğiniz için. aman haa siz siz olun dikkatli olun. sanki onun kullanılmış parfümüne kalmışım.gidip paşa paşa parfümeriden mağazadan alıyorum zaten mis gibi parfümlerimi. klupten arkadaş edinmek arayı daha sıcak tutmak, karşılıklı bir şeyler paylaşmak maksadıyla takas olayına giriştim pişman oldun anlayacağınız. burada bir arkadaşla daha takas yaptım hiç problem çıkmadı ikimizde çok memnun kaldık. çok güzeldi. aman kızlar tekrar söylüyorum Dikkat edin..

1-ysl_cinema erkek parfümleri duruyor canım sende neler var karsılıgında erkek parfümü olması gerekmez işime yarıycak herhangi bişey olabilir.
2-maix canım the body shop vanilya var bende sagol.
3-ardayasbu bingo soft lovely kırmızı olan gucci rush kokusu tavsiye ederim.
4-candy cim bi ara dışarı çıkabilsem bakıcam şu paris hiltonun kokusuna.felaket kar var kapı dışarı çıkamıyoruz malum çocuklarım da çok küçük.

arkadaşlar,daha önce de yazmıştım.

lancome miracle orjinal tester 100 ml bir kaç kez fıslatılmış
arsenal woman orjinal parfüm 100 ml o da birkaç kez fıslatılmış
ve sensiro dolum lacoste touch of pink 100 ml denemek için bugün açtım yani o da fıslatıldı.(yanında
deodorant ve kalem parfümüde var)

bunlar takasta..daha önce lancome miracle için takas teklif eden arkadaşlarım oldu ama önerdikleri kokular bana göre değildi.
elinde takas yapmak istediği
d&g sicily
d&g ligth blue
dkny delicous
cacharel promesse
omnia green jade veya bunlara yakın koku olup takas etmek isteyen olursa buradayım.

son kalanlar kızlarrrr....

magnetızm 50 ml
b.spears 50 ml
tom ford 20 ml
lolita l 30 ml
naomi cat deluxe 40 ml
a.banderras woman 50 ml
v.secret vanilla 200 ml

sertmece canım daısy takas ettimm gec kaldın :) deydey kaptı :)kaydirigubbakcemile2guclubacismile

melix sen zaten talı olmamıstın benımkılere.. takas edemezdık demekkı... kısmett

sjp covet 90ml
lanvın rumeur rose2 90ml
valentıno absolu 80ml
bodyshop simli nerolı jasmın
thıerry mugler alien 50ml ,
celvin clein secret obsessıon 30ml
hepsı orjınal......takasta...........buyrun......

avon summer white 3-4 fıs kullanılmış, for away çok az kullanılmış takastaaaaaaa....

yok mu kızlar elinde şöyle çok hafif ferah koku olup takas yapmak isteyen..

gerçi benim lancome miracle de öyle bir koku diyorlar ama benim tenime gitmedi galiba.bir de

ben çiçek kokusundan çok hafif,meyve kokuları ve temiz kokular arıyorum..

- Far Away kutusuyla hiç kullanmadım parfümle takas yapmak istiyorum :)
-Colortrend Shimmering Silver Gri Krem Far
-Glazewear Diamonds Gri Far Silver Foil
-Anew Age Transforming Concealer göz altı kapatıcı SPF 15 fair en açık rengi var
Kullanmıyorum bari bir işe yarasın :)

kızlar thierry mugler angel 50ml kaldı, ama parfümle takas etmek İSTEMİYORUM başka birseylerle takas edebilirimolumunekankayizsmile

givenchy hot couture 10-12mlkadar kaldı

ayrıca far away ve dp lolita takasta

body shop neroli jasmin simli yi soran arkadas 50ml ve hıc kullanılmamıs... 2 tane almıstım.. bırı hıc acılmadı takasta
sarah jesica parker 90ml..... ferah bi koku.. değişik... gidip bi parfumerıde denersen daha ıyı olur
estee lauder brasil dream i olan var mı takasta

bebişlerrr nina ricci nina 1şubat haftası üniverstem acıldıgı için o zmn takas edebilirim istanbuldan ve ya sakaryadan isteyen varsa bana özelden ulaşabilir..50cc 2kere pıslattım sadece:)

yazdım ama vazgectım nasıl sılnınoyor kızlar ben bılmıyorum yaa tarıf edermısınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…