- Konu Sahibi incirlibitter
-
canım lolitayla escadayı takasa ne dersin ? aklinialirimsmileson kalanlar kızlarrrr....
magnetızm 50 ml
b.spears 50 ml
tom ford 20 ml
lolita l 30 ml
naomi cat deluxe 40 ml
a.banderras woman 50 ml
v.secret vanilla 200 ml
sertmece canım daısy takas ettimm gec kaldın :) deydey kaptı :)kaydirigubbakcemile2guclubacismile
canım lolitayla escadayı takasa ne dersin ? aklinialirimsmile
b spears ın hangısı melix.. fantasy mi...
başıma gelen talihsizliği sizinle paylaşmak istedim kızlar... çok teşekkürler desteğiniz için. aman haa siz siz olun dikkatli olun. sanki onun kullanılmış parfümüne kalmışım.gidip paşa paşa parfümeriden mağazadan alıyorum zaten mis gibi parfümlerimi. klupten arkadaş edinmek arayı daha sıcak tutmak, karşılıklı bir şeyler paylaşmak maksadıyla takas olayına giriştim pişman oldun anlayacağınız. burada bir arkadaşla daha takas yaptım hiç problem çıkmadı ikimizde çok memnun kaldık. çok güzeldi. aman kızlar tekrar söylüyorum Dikkat edin..
arkadaşlar mestitosh arkadaşımızın bahsettiği şahıs hala takas bölümünde ıyafet takası yapıyor.neden forum yöneticisi müdahale etmiyor.sormak istedim.arkadaşımızın parfümlerini yollamamış...
günaydın kızlar nasılsınız. sabah sabah sizi bir konuda uyarmak için yazıyorum. burası takas topiği yani bazıları takasta anlaşır, karşılıklı adres bilgileri alınır ve her iki taraf ta bir şekilde ürünlerini karşı tarafa yollar. işte ben böyle olacak diye düşünürken burada bir üyeyle tanıştım. iki ay kadar önce (21 Kasımda) takasa karar verdik.ben adresini aldıktan sonra hemen verdiği adrese Yurtiçi kargo ile, kargo ücretini kendim ödeyerek gönderdim. ürünler iki üç gün sonra onun eline ulaştı tabii. bu arada ben de ürünlerimin bana gelmesini bekliyorum. bekle bekle gelen giden yok. mesaj yazdım nerde benim ürünler diye, "araya bayram girdi gönderemedim. şimdi gönderiyorum.Yalnız ben ptt kargoyla gönderecem. senin adrese elden teslim yapamıyorlarmış." dedi. ben de "tamam sen gönder ben şubeden kendim alırım" dedim. yine bekle bekle yok. bir hafta 10 gün geçti yine birşey yok. bu arada buna yazıyorum sürekli, mesajlarıma hiç cevap yazmıyor.sonra "ben adresini kaybettim ondan gönderemiyorum, bana adresini bir daha yaz göndereyim" dedi.Düşünün ne kadar mantıksız. hem adrese teslim göndermeyecek, ben şubeden kendim alacam,hem de adresimi kaybetmişmiş onun için gönderemiyormuş. Anlayacağınız beni oyalaya oyalaya böyle zaman geçti. Ocak ayının ilk haftası Cumartesi günüydü "göndereceksen gönder yoksa parfüm takas topiğinde adını açıklayacağım"dedim. korktu herhalde "ürünler pazartesi elinde" dedi. pazartesi oldu.salı çarşamba ...derken tekrar cumartesi... tekrar yazdım, nerde bu ürünler diye. bana ne derse beğenirsiniz..."ben sana cuma günü ptt kargoyla yolladım. o yüzden pazartesi elinde olur dedim. şubeye gelen giden olmayınca ürünleri bana tekrar yolladılar" şeklinde bir mesaj yazdı. yaaaa ne kadar aptalca. yani 5 gün içerisinde istanbuldan diyarbakıra geliyor, kimse almadı diye tekrar diyarbakırdan istanbula dönüyor. hem de ptt kargoyla. bunu bir çoçuğa bile söylesen o bile güler. ptt kargoda bir ürün eline bir haftadan önce ulaşmıyor, kadının dediğine bakın yaaaa ne komik. Neyse kızlar daha fazla uzatmıycam. takasa karar verirken dikkatli olun benim durumuma düşmeyin. BU ARADA KADININ KULLANICI İSMİ "kocasinatapiyo". Aman bu üyeye dikkat edin. Yazık yaaaa ne insanlar var. Bir de bana "ben kımsenın malına göz dıkacak kadar düşmedım" diye yazmış. çoook şükür benim ondan gelecek parfüme ihtiyacım yok, ama kendisinin benim malıma ihtiyacı varmış yazık yaaa ne diyeyim güle güle (!)kullansın....
kızlar bende de
Body shop aqua
Burberry Touch
d&p hot
bendede orjinal lolita lempicka var.1-2 kere anca kullanmışımdır.kokuyu başkasında duydum bayıldım bende öyle durmadı sanki demekki tenden farkediyo.takas yapmak isteyen olursa orjinal bi parfümle değiştirebilirim
kızlar elinde kitabı olan varsa takas yapmak istiyorum aklınızda bulunsun
melıx fantasy ı vermemısmıydın sen bırıne.. tekrarmı aldın aynı parfumu..
kızlar elinde kitabı olan varsa takas yapmak istiyorum aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?