Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım lolitayla escadayı takasa ne dersin ? aklinialirimsmile

Son düzenleme:

arkadaşlar mestitosh arkadaşımızın bahsettiği şahıs hala takas bölümünde ıyafet takası yapıyor.neden forum yöneticisi müdahale etmiyor.sormak istedim.arkadaşımızın parfümlerini yollamamış...

bende merak ettim walla bilmiyorumkismileaklinialirimsmile

sen bı bana baksana sen kımın için yazıyosun bunları ben sana ürünlerini 2 kere gönderdım terbiyesiz gidip alma zahmetınde bulunmadın 2 seferde beşyüz keremı gönderecem er kargo parasını gönderım hayret bısey benım adımı boyle kullanıp ınsanların gözunde bni küçük düşürme sağol param çok kımsenın malına kalmadım eğer kalsaydım avonun parfümü karşılığında chanel parfümü ve cliniQue maske vermeyı kabul etmezdım sen çok fazla haddını aşmışsın kım yalan soyluyosa allah onun cezasını verir sen meraklanma ama o 2 sefer kargo gönderdıgım paralar BASIMIN GÖZUMUN SADAKASI OLSUN BEN ÇOK ARKADASLA TAKAS YAPTIM bırtek senınle değil ama inşallah cıksın senden o kargo paraları utanmadan bnm adımı verıyo ya kadına bak ıp nosundan buldurun benı lüfen buldurunkı bn gönderdığımı kanıtlayıp 2 katı tazmınat parası alayım kedıne gel HAMILESIN İNSANLARA İFTİRA ATMAKTAN ÇEKIN ALLAH GÜNAH YAZAR lmaz:

şuraya bak ya uzun zamandır bu bolume bakmıyorum ne görim ya ALLAH SENDEN BUNUN HESABINI SORSUN ıNŞALLAH ıftıraa nasıl atılıyo anlarsın o zaman ben 20 mılyonluk parfüme muhtaç degılım kusura bakma bnm herbır parfumumun şişesi 150 tl kargo masrafını bu sefer sen karsılayacaksan 1 şişede kendımden parfüm gönderım sana başımın gözumun sadakası olarak

kızlar bende de 50 ml dior addict var çok az kullandım, tam kış kokusu keskin ve kalıcı
parfümeriden bakabilirsiniz kokusuna isterseniz

cnm merhaba; hangi kokuyla takas düşünürsün, birde kaç ml sendeki lolita

melıx fantasy ı vermemısmıydın sen bırıne.. tekrarmı aldın aynı parfumu..

tarih ve biyografi olmasın kızlar çok var elimde, onun haricindeki kitaplar olur...yani güncel konular,siyaset, ekonomi...vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…