Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

hihoyyyt ben geldimmmm kızlar,takas listeme 1 adet Bvlgarı Notte Pour Femme 40 ml Edp eklenmiştir,2 kere fıslattım o kadarcıkkaydirigubbakcemile3

Ağır bir koku değil canım :sm_confused:koku tanımı da şöyle;
Kadınlar için şehvetli, baştan çıkartıcı ve gizemli bir parfüm.Parfümündeki çekici ve tatlı notalarla sakin gece havasını kucaklar,Süsenin kadınsılığı galangal esansının zarifliği ile birleşir,Votka aroması gece yarısı ruhunu canlandırır.Siyah çikolata aroması harika sıcaklığı uyandırır.

elinde chanel chance olan yokmu ya :s satacak bi parfümüm yok ama uygun bi fiyattan satarsanız alabilirim :)

lancome tresor var bende bana ağır geliyor kokusu, az kullanılmış,hafif bir kokuyla takas yapabilirim.
birde guerlian var .
isteyen olursa takas yaparım,

aman arkadaşlar,daha ucuz diye sakın bilhassa kozmatiklerin taklitlerini almayın,bunlar test edilmemiş ve kansorajen maddeler ihtiva ediyor,direk cilde temas ettikleri içinde çok tehlikeli....

tamam cnm ben naçizane fikrimi beyan ettim sen kullanmaya devam et......

melix bugun yolladım parfumlerı.... persembeye orda olur... 2. takasımız hayırlı olsun canım :) millet siftah yapamadı ama biz 2.ye gidiyoruzvereliniortak

iilada doldurma kullanacaksanız cildinize sıkmayın.. kıyafetlerınıze sıkın zararından korunmak ıcın..zaten bırebır olmuyor kokuları.. zaman gecınce de bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…