Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

hacer cim melix den jill sunder'ı ben aldım dün akşam:kedi:
narciso rodrigez'e ben de talip olabilirim,bvlgarı notte pour femme var 45 ml orjinal edp 2 defa kullandım bende,ferah bi kokusu var canımkaydirigubbakcemile5

Yaaa inanmıyorum ne ara anlaştınız hemen mafoldumben
kokusunu bakmam lazım hafta sonu sevilde bakarım yorumlarımı yazarım canım ok. :gitme:

hacercim maalesef jill sunder takas oldu hayatım evet tam bır gunes yağı kokusuydu.burberry bılıorum alieni sevemedım narcisoyu ıse dusunebılırım dur bır bakalım senın sevdıgın tarzda sabunsu kokum varmı olmazsa onla takas yapabılırız canımopuyorumnanaktan

feromonlunun adı ne sendeki

canım naptın almışsın parfümü ben daha gıdemedım ptt ye ne tembelim ama demi akannehir ama yok ya işten çıkamadımki neyse alırım heralde bırgun bu arada özelden ne olarak gonderdıgını falan yazarsan ıyı olur gecenkı gıbı telefon trafıgı yasamayalım numara falan sorabılıyolar bılıosun.bu arada bendeki feromon direk feromon parfumle karısım felan degıl sek feromon yani herkes cok begendı ama daha cok kızları cektı sankım ustume allammm yaaa

ozele yazdım takıp nosunu.... kargo olarak yolladım ptt ye...aman gerı donmesın de.. bı ara bakarsın... bu arada maaşallah... takas işlerı hareketlenmısşşşalkisalkisalkis

hanımlarr elimdeee avonun flower by cynthia rowley adında bi parfüm var kutusund hicc kullanılmadıı 50 ml bidee yine avonun be kissable adında bi parfümü var (kutusunda) ilgilenelere duyurulur...

melix naaptın... parfum coktan ulastı oraya.. almassan gerı donecek..bende 90ml valentıno absolu var kokusu bana bıraz agır geldı.. tatlı baharatlı bı koku...

seermece daha önce valentino rock'un rose kullanmıştım hayatımın parfümü diyebilirim bayılıyorum ona sendekine talip olabilirim ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun canım ona göre bakim bende :)

way ıkı gun gıremedım nete canlanmalar var kızlar hadı bakalım hayırlısı.toplaşın toplaşın kızlarrrr.bu arada sertmnece yarın sabah bakacam inşallah bı aksılık cıkmassa bende fazla kullanamamıstım absoluyu sende begenmedın demek kız allah kahretmıye senı takasada onla gırıyon yaaakaydirigubbakcemile3

melıx çoktaan gerı donmustur kargo... bi gidip bakmadın kaç gundurkötükedihüso e naapim yaw.. kullanıorm suanda ama bana kokusu gelmıo bıle

melıx çoktaan gerı donmustur kargo... bi gidip bakmadın kaç gundurkötükedihüso e naapim yaw.. kullanıorm suanda ama bana kokusu gelmıo bıle

yok be donmes hemen gecenkıde donmemıstı yaa yaa napım cıkamıom bak bugun gıdıp alacaktım ama aksılık olacak ya bugunde cuzdanı evde unutmusum kımlık soracaklar ne gosterecem donmedımde gerı eve.aksama ınsallah polıs durdurmaz ehlıyette yok yerım ayvayıakannehir

bişi olmaz durdurmazlar şekerim,güzel bayanları görünce durdurmuyor bizim polisler:jeyyar: bu arada parfümü yeğenime verdim kargoya verecekti,akşam takip numarasını göndertirimopuyorumnanaktan

kızlarr bu arada güncel
pink sugar 100ml/80 ml edt
bvlg notte pour homme 45 ml-2 kere fıslattım edp

arada da reklam yaptım nası ama:roflol:

cicim bende yarın sabah verecem sürat kargoya malum bugun parasız kaldık kargocuya verecek para nanay :kedi: sabahtan uçuruyorum parfümünü.ertesi gün elinde.bende bı sertmecenınkını alabılseydımyerimseniben bu arada strawberrt ıncelıom ben halaaalkisalkisalkis

olsun tatlım sorun değilyerimsenibenstrawberry ye de takıldıkça takılıyo insan:kedi: 7 sinde gio siparişi verdim yarın geliyor,11 inde fantasyzemuszemus...hala bakıyorum hala bakıyorumkaydirigubbakcemile3

temem sen ıkı fıslat gioyuda takasa koy ben hazır laıcıyım bak beklıom burda hehehehehkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…