- Konu Sahibi incirlibitter
-
hacer cim melix den jill sunder'ı ben aldım dün akşam:kedi:
narciso rodrigez'e ben de talip olabilirim,bvlgarı notte pour femme var 45 ml orjinal edp 2 defa kullandım bende,ferah bi kokusu var canımkaydirigubbakcemile5
melix cim merhaba
jil ander güneş yağı kokusuna mı benziyor ben çok severim ben talip olabilirim
benim elimde,
burrbery klasik 100ml/ 50 ml kaldı kokusunu bilirsin heralde
narsico rodriges var hediye geldi 50ml 2 fıs sıkmışımdır tarzım değil çok övülüyor ama zevk meselesi işte pempe renkli ve EDP
Alien var 60ml doldurulabilir şisede yurtdışından gelmişti severek kullanmıştım ama artık sıkıldım inanılmaz kalıcı tam bir kış kokusu
Bu arada hepsi orjinaldir opuyorumnanaktan
acil cevabınızı bekliyorum arkadaşlar talip olmak isteyenler varsa parfümlere
feromonlunun adı ne sendeki
canım gıt kadıkoyden sahtesını al 10 lıraya aynı koku bosuna para verme arkadas kullanıyo aynı yanı
Nasil yani canim her siseyi acip doldurabiliyorlarmiki?
melıx çoktaan gerı donmustur kargo... bi gidip bakmadın kaç gundurkötükedihüso e naapim yaw.. kullanıorm suanda ama bana kokusu gelmıo bıle
yok be donmes hemen gecenkıde donmemıstı yaa yaa napım cıkamıom bak bugun gıdıp alacaktım ama aksılık olacak ya bugunde cuzdanı evde unutmusum kımlık soracaklar ne gosterecem donmedımde gerı eve.aksama ınsallah polıs durdurmaz ehlıyette yok yerım ayvayıakannehir
bişi olmaz durdurmazlar şekerim,güzel bayanları görünce durdurmuyor bizim polisler:jeyyar: bu arada parfümü yeğenime verdim kargoya verecekti,akşam takip numarasını göndertirimopuyorumnanaktan
kızlarr bu arada güncel
pink sugar 100ml/80 ml edt
bvlg notte pour homme 45 ml-2 kere fıslattım edp
arada da reklam yaptım nası ama:roflol:
cicim bende yarın sabah verecem sürat kargoya malum bugun parasız kaldık kargocuya verecek para nanay :kedi: sabahtan uçuruyorum parfümünü.ertesi gün elinde.bende bı sertmecenınkını alabılseydımyerimseniben bu arada strawberrt ıncelıom ben halaaalkisalkisalkis
temem sen ıkı fıslat gioyuda takasa koy ben hazır laıcıyım bak beklıom burda hehehehehkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?