- Konu Sahibi incirlibitter
-
melix bugun yolladım parfumlerı.... persembeye orda olur... 2. takasımız hayırlı olsun canım :) millet siftah yapamadı ama biz 2.ye gidiyoruzvereliniortak
kızlar ben bugun bır parfumu daha takasa sokmaya karar verdim ılgılenırsenız 50 ml JİLL SUNDER STYLE.Güneş yağı gibi kokmak isteyenler için muhteşem bir koku.Ama ben sıkıldım bu 3.şişemdi yarısından fazlası arkadaşlar
melix sende benım gıbı tam bı parfum canavarısın.. haremın genıs maasallahkaydirigubbakcemile3
canım edp mi edt mi,ayrıca ne kadar kullanılmış bilgi verir misin?zemuszemus
canım jıll sunder edp yarısından fazlası duruyo sanırım .sanırım dıorum şişesı şeffaf olmadıgı ıcın tam goremedıgımden net bısey dıyemıyorum ama agır duruyo bayaa zaten aldıgımdan berıde fazla kullanmadım dedıgım gıbı 3.şişem sıkıldım artık sende az cok anlamıssındır deydeycim nasıl bır parfum canavarı oldugumu sırnaşık şey bu bıle ne kadar uzun surmuş 3.sıseyı aldıgıma gore dusun yanı sen kokunun etkıleyıcılıgını kaydirigubbakcemile3
valla cnm ben parfümü satmak isterim ama önce dene derimkaydirigubbakcemile5çünkü bende senin gibi yorumlara bakarak aldım ama beğenemedimfisfisfis
canım ya iyiki denememi önerdin çünkü ben bu kokuyu hiç beğenmedim,çok tatlı yanık pasta gibi kokuyor,aşırı yoğun,hatta sıktım üzerime otobüse binince midem bulandı azıcık.:bbo: iyiki dene dedin yoksa ben alcaktım direktkaydirigubbakcemile5
sositosositoalkisalkisalkis:dance:
Acaba Narciso için ücret beklentin nedir canım?
melix cim merhaba
jil ander güneş yağı kokusuna mı benziyor ben çok severim ben talip olabilirim
benim elimde,
burrbery klasik 100ml/ 50 ml kaldı kokusunu bilirsin heralde
narsico rodriges var hediye geldi 50ml 2 fıs sıkmışımdır tarzım değil çok övülüyor ama zevk meselesi işte pempe renkli ve EDP
Alien var 60ml doldurulabilir şisede yurtdışından gelmişti severek kullanmıştım ama artık sıkıldım inanılmaz kalıcı tam bir kış kokusu
Bu arada hepsi orjinaldir opuyorumnanaktan
acil cevabınızı bekliyorum arkadaşlar talip olmak isteyenler varsa parfümlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?