Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

melix bugun yolladım parfumlerı.... persembeye orda olur... 2. takasımız hayırlı olsun canım :) millet siftah yapamadı ama biz 2.ye gidiyoruzvereliniortak

canım bende arasa verdım senınkıde elınde olur persembe ogleden sonra.evet bızım ıkıncı takasımız ama dıger kızlarda faalıyet yok:umursamaz: yani kullanmıosanız takas yapın kızlar denemedıklerınızı dener sevdıklerınızı alırsınız...:CüvCüv:

kızlar ben bugun bır parfumu daha takasa sokmaya karar verdim ılgılenırsenız 50 ml JİLL SUNDER STYLE.Güneş yağı gibi kokmak isteyenler için muhteşem bir koku.Ama ben sıkıldım bu 3.şişemdi yarısından fazlası arkadaşlar

canım edp mi edt mi,ayrıca ne kadar kullanılmış bilgi verir misin?zemuszemus

bu takas işi cok zevkli yaaa...ben cabuk sıkılıorm parfumden... hatta hergun yenı bı parfum kullanmak ıstıo canım o derece yaniiigamyoncuiremsu bu takas işini çok sevdim o yuzden.....

fm grouptan aldıgım feromonlu coco madmezelle imden de sıkıldım artık......30ml şişe.. yarıdan fazlaı duruyor...

melix sende benım gıbı tam bı parfum canavarısın.. haremın genıs maasallahkaydirigubbakcemile3

melix sende benım gıbı tam bı parfum canavarısın.. haremın genıs maasallahkaydirigubbakcemile3

hiç sorma canım ya aynı senın gıbı koku hastasıyım aynen bende hergun degısık ama bır o kadarda guzel kokmak ıstıyorum napim elımde degıl ıste buda bır hastalık ama gusel bır hastalık demilaelaelaelaelae bende yelpaze geniş ne ararsan var ama bolumlere ayırıyorum mesela kokusunu sewıp kıyamadıklarım şişesine hasta olduklarım eşimin cok begendıgı ama benım sewemedıklerım...vb lıste uzayıp gıdıyor canım off offf cok para harcıyorum ben bu merete yaaa ama olsun mutluyum ya onemlı olan o:dance:

aaa bak bıde benım feromonum vardı sımdı sen yazınca aklıma geldı ısersenız onuda takas yapalım ben sewmedım cok çiçek kokuo yaaa bana gore degıl

canım edp mi edt mi,ayrıca ne kadar kullanılmış bilgi verir misin?zemuszemus

canım jıll sunder edp yarısından fazlası duruyo sanırım .sanırım dıorum şişesı şeffaf olmadıgı ıcın tam goremedıgımden net bısey dıyemıyorum ama agır duruyo bayaa zaten aldıgımdan berıde fazla kullanmadım dedıgım gıbı 3.şişem sıkıldım artık sende az cok anlamıssındır deydeycim nasıl bır parfum canavarı oldugumu sırnaşık şey bu bıle ne kadar uzun surmuş 3.sıseyı aldıgıma gore dusun yanı sen kokunun etkıleyıcılıgını kaydirigubbakcemile3

anlamam mı canım sırnaşık şey beni de başlattınız bu parfüm hastalığına,şimdi gördüğümü almak istiyorum:kedi:

valla cnm ben parfümü satmak isterim ama önce dene derimkaydirigubbakcemile5çünkü bende senin gibi yorumlara bakarak aldım ama beğenemedimfisfisfis

canım ya iyiki denememi önerdin çünkü ben bu kokuyu hiç beğenmedim,çok tatlı yanık pasta gibi kokuyor,aşırı yoğun,hatta sıktım üzerime otobüse binince midem bulandı azıcık.:bbo: iyiki dene dedin yoksa ben alcaktım direktkaydirigubbakcemile5

iyi yapmışsın canım ya çok sevindim,alıp kullanamayacaktın,parana yazık olacaktı kaydirigubbakcemile5

veay be melix... imrendirdin beniii.. ne cevherler varmış sende... saysana o sınıflandırdıklarını gruplarıyla...
Allahıma merak ettimkaydirigubbakcemile3

sositosositoalkisalkisalkis:dance:

melix cim merhaba

jil ander güneş yağı kokusuna mı benziyor ben çok severim ben talip olabilirim
benim elimde,

burrbery klasik 100ml/ 50 ml kaldı kokusunu bilirsin heralde
narsico rodriges var hediye geldi 50ml 2 fıs sıkmışımdır tarzım değil çok övülüyor ama zevk meselesi işte pempe renkli ve EDP
Alien var 60ml doldurulabilir şisede yurtdışından gelmişti severek kullanmıştım ama artık sıkıldım inanılmaz kalıcı tam bir kış kokusu

Bu arada hepsi orjinaldir opuyorumnanaktan

acil cevabınızı bekliyorum arkadaşlar talip olmak isteyenler varsa parfümlere

Acaba Narciso için ücret beklentin nedir canım?

Merhaba

walla hiç araştırmadım fiyatını canım ne kadara satılır belki sitedeki diğer arkadaşlar bilirler fiyatını tabiki gerçek fiyatının altında olur almak istersen yeterki buradaki arkadaşların gönlü olsun dediğim gibi kesinlikle orjinaldirr araştırabilirsin
ama sevilde istersen bir kokusuna bak canım dedim yaa zevk meselesi güzel kaliteli klas bir kokudur ama ben böyle hafif sabunsu kokuları severim noa gibi mesela ...

umarım yardımcı olabilmişimdir.....opuyorumnanaktan

hacer cim melix den jill sunder'ı ben aldım dün akşam:kedi:
narciso rodrigez'e ben de talip olabilirim,bvlgarı notte pour femme var 45 ml orjinal edp 2 defa kullandım bende,ferah bi kokusu var canımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…