- Konu Sahibi incirlibitter
-
evet.. şeytanın bacagını kırdık... nıhayet melix le takas ıslemını gerceklestırebıldık ramazanı serıf e nasipmis :))))) kardesım amerıkadan alien ve versace crıstal noır getırıo... bıde celvın cleın set.... kullanıp sıkılırsam onları takas edebılırım belkı....
suan elimde olan carolina herrera 212 var 50ml... yarısı kullanılmıs...
melix sarah jesıca parker ın lovely sımı bu sendekı... genelde begenılen bı koku o.. nesını begenmedın....sende alıp sonra sıkılıyosun galıba benım gibi :)
sendeki herhangi bi parfumle takas edebilirim 212 yi istersen...... neyse... evet... yokmu başka gell vatandaşş geellll takasa geeeel....parfumunden mi sıkıldın... caresi var.. geeel....:lepi:
benımkı yarısı kullanılmıs ama.. valentıno kırmızı sısemı... kardesım amerıkadan parfıum getırıo .... sıkıldıkca takas yaparız artık senle :)
ben secretttan bısı anlayamadım.. ekşi bı koku... hafif...en sexi kokulardan dıye gecıyor nette ama... nersi sexi anlamadım..senin tom fordla aran nasıl.. sisesi cok şık dekor olarak kullanırsın... altınla yazmıs yazıları tom efendi sıseye... altın parası oduyoz bıde
Ben de açığım takasa. Daha önce başka bir topikte de buna benzer bir konu açıldığında yazmıştım. Cacharel Anais Anais var bende de 100 ml, bir kere denemek maksatlı sıktım, tenime gitmedi. Kesinlikle orijinal. Her yerde teyit ettirilebilir. Piyasada fiyatı 150-160 TL arası.
eylulun 18 ınde gelıyor parfumlerım.... ihihihiiii... lovely yada valentınoyla 212 yı.... yanında sana bide vıctorıas secret ın 250 ml lık vanılya blackberry li body mistini teklif ediyorum.... hayırlı olsun diosunuz .. olsunda bizden başka takas yapan yok nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?