- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.061
Blue rush a ne istiyorsun.bende lancome miracle var ama orjinal tester.yani parfümeriden aldım.şu müşterilere kullanmak için firmaların parfümerilere verdiği numunelerden 100 ml.bir kaç kez fıslatıldı.
ayrıca sansiro dolum lacoste touch of pink var.deodorantıyla bereber.o da 100 ml.
blue rush ın ferah ve hafif bir koku olduğunu duymuştum.hiç kullanmadım.zaten denemek istiyordum.gerçekte nasıl bir koku tarif edebilir misin?
yaa bir türlü sevemedim... sheizedo zen 50 ml..takas yaptım ama beğenmedim..takasta kızlar...
blue rush var az kullanılmış little black dress vucut spreyi var az kullanılmış black suede var hiç kullanılmamış kızlar
seertmece givenchy absolutely irrestible ı satsan kaca satarsın elimde takaslık parfüm yok ama almayı isterim fiyatta anlasırsak
merhabalar hunter blue rush istiyorsan ben avon temsilciyim su an elimde yok ama takas edecek olursan siparis ederim miracle ile mi yoksa sansiro ile mi takas düsünüyorsun?
canım uzun süre ses seda çıkmayınca ben miracle yi anneme,sansiroyu da bir arkadaşıma verdim.yani takaslık birşey kalmadı elimde.şu anda sadece kullandığım
tommy girl var.onu da kullanıyorum yine de ilgin için teşekkürler...
Kızlar cheapsmellsden britney spears fantasy aldım vucut kremiyle beraber ...Beğendim ama günlük sıkabilceğim bi koku değil gibi geldi banaEğer hoşlananlar varsa bu kokudan faturası bile duruyo daha yeni orjinal kutusunda göndercem faturasıyla...Parfüm tekliflerinize açığım takas için :))) Eğer daha çok hoşuma giden orjinal bi koku olursa..
Jlo glow var bende de 100 ml, tekin cardan almıştım orjinal,
Ancak 3-4 fıs sıktım. Şişeyi yeni açtım yani açık halde beklemiş değil,
Pudramsı, hafif bir çiçek kokusu, merak eden olursa tekin acarda deneyip bakabilir.
Ben bu kokuyu uzun zaman çok sevdim ama artık sıkıldığımı farkettim bir 100 ml daha kullanmak istemiyorum bu yüzden takasta.
Şekerli kokuları sevmiyorum eğer teklif vermek isteyen olursa çiçeksi yaz kokuları tercihim.
arkadaşlar bvlgari pour femme 100 ml var bende. Sadece 1 ya da 2 kez sıktım. uygun parfümlerle takas edilir. parfümü çilekten almıştım. orjinal yani.
özellikle ck euphoria ya da paco rabanne ultraviolet tercihimdir.
canım merhaba
ben de uzun zaman önce glow kullanıyorsum hatta strawberden almayı düşünüyordum geçenlerde narcisso rodrges almıştım beğenerek ama tenime gitmesi 50 ml ama
uygun olursa takas yapmak isterim kokusuna bak istersen beğenirsen takas yapabilirsin bu arda hiç takas yapmadım ben :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?