Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

lanvın rumeur rose2 90ml
sarah jessıca parker 90ml cocet takaaaaaaaaaaaaaaaaas.....ayrıl da geeeeeeeeeeeeeel

merhabalar hunter blue rush istiyorsan ben avon temsilciyim su an elimde yok ama takas edecek olursan siparis ederim miracle ile mi yoksa sansiro ile mi takas düsünüyorsun?

seertmece givenchy absolutely irrestible ı satsan kaca satarsın elimde takaslık parfüm yok ama almayı isterim fiyatta anlasırsak

yaa bir türlü sevemedim... sheizedo zen 50 ml..takas yaptım ama beğenmedim..takasta kızlar...

elimde takaslık parfüm yok ama benim cok sevdigim bir koku zen chanel chance a benzetiyorum onu satsan kaca satarsın özelime mesaj atarsan sevinirim bir de arkadaslar burası takas topigi anladım ama elinde takaslk parfümü olmayan ama parfüm deyince bir hos olan hatunlar olarak biz ne yapalım ürünlerinizi takasa koyarken satın almak isteyen olursa da su fiyata veririm diye belirtseniz sizce de hoş olmaz mı ? :)

merhabalar hunter blue rush istiyorsan ben avon temsilciyim su an elimde yok ama takas edecek olursan siparis ederim miracle ile mi yoksa sansiro ile mi takas düsünüyorsun?

canım uzun süre ses seda çıkmayınca ben miracle yi anneme,sansiroyu da bir arkadaşıma verdim.yani takaslık birşey kalmadı elimde.şu anda sadece kullandığım
tommy girl var.onu da kullanıyorum yine de ilgin için teşekkürler...

rica ederim asıl ben teşekkür ederim zahmet edip cevap verdigin icin gec kalmısım sağlık olsun tommy girl ünü iyi günlerde kullan canım

Kızlar cheapsmellsden britney spears fantasy aldım vucut kremiyle beraber ...Beğendim ama günlük sıkabilceğim bi koku değil gibi geldi bana Eğer hoşlananlar varsa bu kokudan faturası bile duruyo daha yeni orjinal kutusunda göndercem faturasıyla...Parfüm tekliflerinize açığım takas için :))) Eğer daha çok hoşuma giden orjinal bi koku olursa..

nasıl bir koku canım? baharatlı çiçeksii bilmiyorumkismile

Jlo glow var bende de 100 ml, tekin cardan almıştım orjinal,
Ancak 3-4 fıs sıktım. Şişeyi yeni açtım yani açık halde beklemiş değil,

Pudramsı, hafif bir çiçek kokusu, merak eden olursa tekin acarda deneyip bakabilir.

Ben bu kokuyu uzun zaman çok sevdim ama artık sıkıldığımı farkettim bir 100 ml daha kullanmak istemiyorum bu yüzden takasta.

Şekerli kokuları sevmiyorum eğer teklif vermek isteyen olursa çiçeksi yaz kokuları tercihim.

tugibu meyvemsi bi koku şekerimsi bayıcı diil ama..
escada kokuları biliyosan eğer onlara benziyo canım
Kreminin kokusunu çok sevdim özellikle ama parfümü isteyen olursa set olarak yolluycam
benimde hoşuma giden birşey olursa

mestitosh u suclayan bırı vardı..... mestıtoshla takas yaptık... bana ulastı gonderdıklerı bugun... ve bugunde ben verdım postaya onun parfumunu...burdan onu suclayana da kapak olsun.... aklinialirimsmile

canım merhaba
ben de uzun zaman önce glow kullanıyorsum hatta strawberden almayı düşünüyordum geçenlerde narcisso rodrges almıştım beğenerek ama tenime gitmesi 50 ml ama
uygun olursa takas yapmak isterim kokusuna bak istersen beğenirsen takas yapabilirsin bu arda hiç takas yapmadım ben :hulya:

canım blvgari yi beğenmedin mi çok sevdiğim bir kokudur.
bende narcisso rodriges var kokusuna bak istersen bende strawberyden aldım severek ama tenime uymadı istersen takas yapabilirizolumunekankayizsmile

Canım, o parfüme bakmıştım bana da çok ağır geldi olmadı.. Sanırım beyaz tenlilere göre değil... gene de çok teşekkurler.

Yine durgunlaşmış burası kızlar hadi canlanınnnn...

b.spears fantasy 100 ml
tom ford black orcide 20 ml
magnetism 50 ml
a.banderas women earth 40 ml

Little black dress ve summer white takas edildi arkadaşlar.elimde sadece pur blanca var.2-3 fıs sıkılmış

covet 90ml
secret obsession 30l
rumeur rose2 90
bodyshop neroli jasmin 50ml s'mli//////////////////////////////////////////// kop geel / takasa geeeeeeeeeeeel //////////////////

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…