Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

hacer 76 tigubu ve em4561 bendekilerden beğendiğiniz olursa takasa varım bacılaraklinialirimsmile covet 90ml
rumeur rose 2 90ml
sevret obsession 30m
body shop neroli jasmin 50ml

canım bu covet ve
rumeur rose 2 nasıl kokuyor aklinialirimsmile bu rumeur gül yasemin falan yazıyo nette matmazel gibimi??

Son düzenleme:
kızlar takasa koyduğmuz parfümlerin resimlerini çekelim daha iyi olur bence hemde görmüş oluruz sempatiksalakcinnidelikafadulden

arkadaşlar bende de elizabeth ardenin 5th avenue ve escadanın pacific paradise kokuları var.elizabeth ardeninki gece kokusu çok kalıcı ve çekici.escada daha çok şeker gibi kokuyor ve o da çok kalıcı.el.ardninki yurtdışından geldi babam almıştı lmanyadan hediye yarısı falan kalmıştır yani 50 yada 60 cc. escadanın yarıdan fazlası duruyor ve escadayı da ykm den almşrım 120 lira.ya.resim de koyabilirim.makul tekliflere açığım:)

arkadaslar erkek kardeşim bana yurt dısından sureklı parfum getiriyor. begenmedıgımden değil ama gerçekten fazla geliyor bunları degerlendirebilirim
bu arada aradıgım ozel bir koku var mı diye soracak olursanız aqua de loewe arıyorum. gerçi bulmak çok zor gibi:))

elimden çıkarabileceğim parfumler asagıdadr
YvesSaintLourent YVRESSE 125ml

Elizabeth Arden 125ml

Elizabeth Taylor 100ml

Gucci EU De Parfum 2 Set

Parfum D'or Perfume for Women by Kristel Saint Martin 50ml

Elizabeth Arden Red Door 125ml

Elizabeth Taylor Passion SET parfum vicut losyonu ve fondöten

resım atıyorumama burda kabul etmedii her seferınde sorun cıkarıyorr nedense sadece bu sitede sorun yasıyorum
daha sonra tekrar eklemeyi deneyeceğim

Son düzenleme:

bendekilerden varsa beğendiğin buyur gel takasa... kaydirigubbakcemile5

sahte mi orjinal mi hemen anlaşılır.özel üretimdi o zaman 120 liraya almıştım.resmi var nette işaret ettim mavi gibi kalbe benzeyen şişesi var.50 ml ama 40 falan kalmıştır.bence süper koku herkes sorardı ismini ama eşim beğenmediği için kullanmıyorum.o yüzden takasa açtım.j.lo da meyve kokusu sanırım şeker gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…