Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

mestitosh nirdesin.... aldinmi parfumu.. aklim sende bak..... sana da ulassin da parfum icim rahat etsin....herkese hayirli sorunsuz takaslar....cok guzel zevkli bi is takas.. biraz kullaniosun takas edosun... yeni bi kokunun heyecanini yasiosun// gidip parfumerilere para bayilmadan... daa noolsun/// takas caizdir efenimolumunekankayizsmile

Yine durgunlaşmış burası kızlar hadi canlanınnnn...

b.spears fantasy 100 ml
tom ford black orcide 20 ml
magnetism 50 ml
a.banderas women earth 40 ml

slm cnm magnetism dediğin parfüm escada magnetisim sanırım deil mi?ben bugün normalini aldım yani classic olanını.diğer bileğimede magnetism sıkmıştım sanırım o daha güzel koktu tenimde eğer istersen ecdasa classicle takas edebiliriz bendekide 50 ml.cvp bekliyorm cnm

ecdada 50 ml takas etmek istiyorm elinde escada magnetism bulunan arkadaşlara duyurulur.bugün aldım fakat magnetism daha güzel koktu tenimde sanırım:):):)
atrıca çok az kullanılmış olarak avon for away de var ilgilenenlere duyrulur:)

Son düzenleme:

hayır canım. henüz gitmedim ptt ye. yarın gidip bir sorucam bakalım gelmiş mi. ama bana takip no yazmadın. inşallah isimden bulabilirler. görüşürüz canım.

selam kızlar seertmece ile sorunsuz bir takas yaptık. bugün gönderdiği parfümü aldım. sizin huzurunuzda da kendisine çok teşekkür ediyorum. başka takaslarda görüşmek üzere ama sahtekarlarla değil, gerçek takasçılarla...

129 kadın işçinin grev için bulundukları fabrikaya kilitlendikten sonra yanarak can verdiği gün olan DÜNYA KADINLAR GÜNÜ. denyo güller hediye etme veya alışveriş günü değil. dunya kadinlar gununuz kutlu olsun\
mestitosh ben de sana cok tesekkur ediyor.. cok keyifli bi takasti:1hug:

canımmm başka alternatif varmı elinde escada haricindesempatiksalakcinni

kızlar elımde 100 ml BRITNEY SPEARS BELıEVE VAR ister takas ıster satıs olabılır 150 tl tekın acardan satın aldım %100 orjinal bu arada takas olursa jil sunder sun ıstıyorum 50 ml 50 ml ılede başka bır parfum 100 mıllık koku ıstemıyorum bıtıremıyorum ve sıkılıyorum

bu arada satıs olursada uygun bı fıyata bırakacagım koku çok guzel hafif şeker ve çiçek karısımı rahatsızlık vermeyen fakat kendını bellı eden bı parfum

biz de Candy1 ile sorunsuz ve hızlı bir takas yaptık, benim glow a karşılık onun fantasy.. kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum. a.s. sevgiler.

tebrikler gule gule kullanin... arkadaslar yaptigimiz takaslari burda aciklamak cok guzel buna devam edelim... referans oluyor takas icin.....
bendekileri hatirlatayim covet 90ml
rumeur rose 2 90ml
sevret obsession 30m
body shop neroli jasmin 50ml

canım sana mesaj atacaktım ama postan doluymuş mesajlarının birazını silebilir misin :))

kızlar selam,

daha önceden de yazmışsım ama ,

1-Narcisso rodriges 50 ml (5-6 fıs yapmışımdır) tenime gitmedi
2-Guerlin lislant magic var 80ml (bundanda sıkıldım 70ml kalmıştır)

ilgilenenlere duyrulur.:hulya:

kızlar takas isteyen olursa
bvlgari omnie green jade var elimde. biraz kullandım. hafif bi koku ama beni sarmadı çok hoşuma gitmedi.

hacer 76 tigubu ve em4561 bendekilerden beğendiğiniz olursa takasa varım bacılaraklinialirimsmile covet 90ml
rumeur rose 2 90ml
sevret obsession 30m
body shop neroli jasmin 50ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…