bak onun ailesi akrabaları herkes burada o zaten buralı bende yeni evliyim ondan 1 ay önce evlendim bana yardıma gelir misin dese tmm . Ama ilk o şekilde başlamadı konuşma yardıma ihtiyacım var yapamıyorum vs dese yardımcı olurum tabikiİlk evlendiğimde banada arkadaşlarım yardım ederdi,çok şükür sizin gibi düşünmüyorlardı. Yardım etmeyin, gitmeyin bu sizin tercihiniz ama kullaniyor. mu?derseniz bence hayır... Ama şu noktada hak veririm arkadaş biraz gamsız gibi...
ben nereden bilebilirim insanlarla samimiyetini vs canım kültürlerimiz filan farklı sormam gerekiyordu . onun dışında o zaten buralı ailesi filan burada yanlız değil. zaten ilk başta şaşırmıştım bu kızın ailesi burada kendi memleketinde gelin oldu filan benle ne alaka annesi var filan diyeSenin eşin erkekli yere göndermiyor sen çekiniyorsun ama o öyle değil eşi görevdeyken erkek arkadaşlarını eve çağırıyor imajı çizmişsin . Biri bana eşim görevdeyken sorsa böyle aynı tepkiyi belki fazlasını alır. Orda asker polis eşleri yalnızsınız birbirinize destek olsanız ne olur yani. Sana özelini açıyorsa samimi buluyor demekki.
her çağırdığında gitme durumu olmadı kiFazla samimiyetin foku çıkıyor işte böyle.
Her çağırdığında tamam dersen keyfine göre trip atar böyle.
Önce yok diyip sonra tamam demişsin ya.her çağırdığında gitme durumu olmadı ki
Bence sen yardıma falan gitme. Annesi aynı memlekette ama yardım etmiyor demekki . Bazen aşırı eleştirinin altında kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Kıl çıkmış etiketi varmış yapamamışlar . Olabilir insanlık hali yahu.ben nereden bilebilirim insanlarla samimiyetini vs canım kültürlerimiz filan farklı sormam gerekiyordu . onun dışında o zaten buralı ailesi filan burada yanlız değil. zaten ilk başta şaşırmıştım bu kızın ailesi burada kendi memleketinde gelin oldu filan benle ne alaka annesi var filan diye
kıskanacak bir durumum yok hayatımda kimseyide kıskanmış değilim düşünceniz için teşekkür ediyorumBence sen yardıma falan gitme. Annesi aynı memlekette ama yardım etmiyor demekki . Bazen aşırı eleştirinin altında kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Kıl çıkmış etiketi varmış yapamamışlar . Olabilir insanlık hali yahu.
şöyle oldu o gelin dedi bende dedim ki canım siz yorgunsunuz siz bize gelin oda yok ben size geldim sıra sizde dedi o zaman demiştim yok gelmem diyeÖnce yok diyip sonra tamam demişsin ya.
Konuda hep öyle yazıyor ben mi yanlış okudum
Kızın erken gelin yemegi birlikte yapalim demesine sinir olmuşsun da,daha kız yeni evli ne olacak bir iki yardim etsen burda sinir olacak ne varki yok kıl çıkmış yok şöyle olmuş valla nefret ederim milletin sofrasina oturupta arkasindan dedikodu yapan insanlardan ben seni hatalı gördüm
bana düzgünce söylese yardım istese ederim kıvırarak söylüyor o yüzdenKızın erken gelin yemegi birlikte yapalim demesine sinir olmuşsun da,daha kız yeni evli ne olacak bir iki yardim etsen burda sinir olacak ne varki yok kıl çıkmış yok şöyle olmuş valla nefret ederim milletin sofrasina oturupta arkasindan dedikodu yapan insanlardan ben seni hatalı gördüm
Cekinmistir ne var bunda ayıp edecegini düşünmüştür pat diye oyle soylese.neyse ben senin düşünce yapıni begenmedim insallah degistirirsin.artı erkek olan yere gelmem diye sormadan etmeden sanki erkek gelicekmis gibi bi tepki kem kum ay vallahi ben sana cok kötü gıcık oldum insallah kiz senle gorusmeyi keser :)bana düzgünce söylese yardım istese ederim kıvırarak söylüyor o yüzden
bende senin yaşadığın şehirde yaşıyorum şuan sen herkese güveniyor musun bu şehirde bi düşün bakalım . kız benimle görüşmeyi keser inşallah benden kurtulurCekinmistir ne var bunda ayıp edecegini düşünmüştür pat diye oyle soylese.neyse ben senin düşünce yapıni begenmedim insallah degistirirsin.artı erkek olan yere gelmem kem kum ay vallahi ben sana cok kötü gıcık oldum insallah kiz senle gorusmeyi keser :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?