Kullanmaya çalışıyor galiba

bende senin yaşadığın şehirde yaşıyorum şuan sen herkese güveniyor musun bu şehirde bi düşün bakalım . kız benimle görüşmeyi keser inşallah benden kurtulur
Ben senin kizin evinde kalmamana birsey demiyorum olabilir guvenmeyebilirsin.bende kalmazdim.ama kiza erkek varsa gelmem gibi bi tepki verecegine kimler gelecek duruma göre bakarim tarzinda birseyler soyleyebilirdin.yeni evli oldugu icin bazi seylere sinir olmak yerine yardim edebilir yol yordam gosterebilirdin.bundan bahsediyorum

kimler gelecek dedim oda iş yerinden arkadaşlar dedi canım cevabı tam alabilsem sormazdım . ayrıca bende ondan sadece 1 ay önce evlendim ikimizde yeni evliyiz

Bence çok takılacak bir konu yok birbirinizi yanlış ifade etmişsiniz . Sizin öyle demeniz de normal yeni evli diye erkek arkadaşları gelmicek diye birşey Yok bunu öğrenmek istemeniz doğal . Çokta şaapmayın ya .

ben bilemem ki kim gelecek onun bozulduğu nokta erkek arkadaş gelecek mi demem . yoksa ben yardıma gidiyorum gitmiyorum o değil ben zaten giderim de işte olayı kıvırmadan söylese keşke

ben yalniz zannetmiştim kusura bakma konu sahibi... Ailesi yanındaysa durum değişir tabii...

ben yalniz zannetmiştim kusura bakma konu sahibi... Ailesi yanındaysa durum değişir tabii...
estafullah canım eşimin arkadaşı kızla burada görev yaparken tanıştılar ve evlendiler kız buralı canım ailesi sülalesi burada anlayacağın. kız kardeşi var 20 li yaşlarda benim ailem kardeşim olsa tutup arkadaşı çağıracağıma annemi kardeşimi çağırırım

Kız kullanmıyor. Bence sadede sizi samimi bir arkadaş olarak görmüş ama öyle olmadığınızı anlaması da uzun sürmez. Biz eskiden arkadaşımla sarmamizi,mantimizi beraber yapar, sohbet,muhabbet derken de nasıl bittiğini anlamazdik bile. Nerdeee o eski komsuluklar. ..

Ben 2 yildir evliyim 1. Ayda adam akilli bir corba yapamazkn kalkar misafir cagirirdim yemege. Gelen arkadaslarimda yardim ederlerdi. 1.aylik evli olmasada 6.aylik olsun diyelim, yinede tam anlamiyla bilmez. Etiket kalmis kil cikmis tabak yikamamis. Bunlari bosversene? Sizi dusunup yemege cagirmis iyi kotu 1 lokma almissinizdir. Sukret gitmek istersen gidersin gitmek istemezsen gitmezsin. Benim kocam baska bir yerdeyken erkek varmi diye sorarsa arkadasim agzinin ortasina patlatirdim bir tane..

ben kötü niyet ile sormadım o soruyu daha sonrada ona söyledim zaten kötü niyetle yazmadığımı . ayrıcada herkesin yapısı kültürü vs farklı farklı belkide iş yerinden tüm arkadaşlar gelecekti beylerde olacaktı eee o zaman ne olacaktı

Siz kimsenin bakıcısı ya da bekçisi değilsiniz
Özel hayatını rahatça ifşa eden hemcinslerimden koşat adım uzaklaşırım
Şu 40 gün hadisesi saçma sapan bir olay korkuyorsa anasına gitsin
Ve çok da güzel cevap vermişsiniz hiç içiniz rahatsız olmasın

Canim benim bak boyle soru sorulmaz. Dersin ki mesela esim erkeklli yerlere izin vermez ama sende erkek olmayacaktir gonul rahatligiyla gelirim diyebilirdin. Ya mesela o arkadasin sana dese erkek varmi diye sen ne dusunurdun? Koca evde yokken erkegin evimde ne isi var diye dusunurdun. Arkadasinin gonlunu al bence.

Yeni evli sanirim birde calisan bir kadin dogal olarak hazirliklar icin yardima ihtiyaci olabilir sizi yakin bulmus yardim istemis,bunda bir kullanma durumu gormedim."sende kalmayayim ama erkenden gelir yapilacaklarda destek olurum sana yada istedigin birsey varsa ben yapip getireyim"diyebilirdiniz...ben kadindan cok sizde kotu niyet gordum

Erkek olacak mı sorusu çok abes olmuş bence de. Erkekli misafir gelecek olsa eşi görevdeyken değil de başka zaman çağırırdı zaten...

Siz bence açıklayın durumu, trafikteydim, acele yazdım, yanlış anlaşılma oldu diye.

ay ne biliyim ben samimi de olsam öyle cumartesiden gel yemege yardım et diyemezdim utanırdım. en kötü şey derdim, ben hiç beceremiyorum yemek yapmak nasıl altından kalkıcam rezil olmak istemiyorum bana yardım edermisin lütfen falan derim. böyle tak diye gel yemeğe yardım et falan olmaz bence ya. ayrıca bu ne samimiyet canım dugun gecesi yazacak kadar kaç yıllık arkadaşımla böyle samimi ddeğilim

ya bence sorunuzda bi absurtluk yok. bu kadın iş yerinde bayan bayana mı çalışıyo. gele de bilirler topluca

Herkes sana karsi çıkmış ama ben seni hakli buldum madem bilmiyo cagirmasin eve misafir. Ya da disaridan hazir söylesin ben daha bu kadar samimi olmadigm bi evde gidip is yapmak istemem rahat edemem

Seninle arkadaş olmaya çalışıyor. Kötü niyet göremedim ben. Senin cevabın da ayıp olmuş biraz. Bundan sonra sık görüşmezsiniz zaten.

ben kendimi düzgünce ifade edecektim ama trafikteydim araba kullanıyordum msj açmış bulundum sonra yazdım ama bi düzgün ifade edemedim inanın

yoo ben okurken anladım yemekler için c.tesiden çağırdığını. hiçte kıvırmamış.
ben ilk konuşurken arkadaşlarıyla oturayım filan diye çağırıyor sandım sonradan anladım msjın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…