• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmaya çalışıyor galiba

Yada en kotu erkek varmi esim soruyor varsa oda gelebilir belki ws ws...
eşimin evde olmayacağını biliyordu canım işte o an bi karışıklık oldu en son msj ben yazdım aynen şunu yardım ona iş yerinden ekip geliyordur o şekilde gelebilirler ben bilemem ki bunu canım kusura bakma ben kendimi yanlış ifade ettim dedim

ay ne biliyim ben samimi de olsam öyle cumartesiden gel yemege yardım et diyemezdim utanırdım. en kötü şey derdim, ben hiç beceremiyorum yemek yapmak nasıl altından kalkıcam rezil olmak istemiyorum bana yardım edermisin lütfen falan derim. böyle tak diye gel yemeğe yardım et falan olmaz bence ya. ayrıca bu ne samimiyet canım dugun gecesi yazacak kadar kaç yıllık arkadaşımla böyle samimi ddeğilim

ya bence sorunuzda bi absurtluk yok. bu kadın iş yerinde bayan bayana mı çalışıyo. gele de bilirler topluca
tamamen böyle düşündüm üff çok kötü bir gün geçirdim gerçekten . ki inan biz o kadar samimi olmadık ki daha bir kere bayramda oturduk bir kerede yemeğe gittiğimiz gün öyle . bana senin söylediğin gibi söylese tmm derim. yardım ederim tabi ona yardım etmeyecek olsam neden balayından dönüyor diye ona çorba ayırayım salak mıyım ben . ayrıca çorbaya salçalı sos yapsın diye malzeme koydum nelerr çay koydum vs poşet yaptım ben kötü niyetli olmadım hiç

Herkes sana karsi çıkmış ama ben seni hakli buldum madem bilmiyo cagirmasin eve misafir. Ya da disaridan hazir söylesin ben daha bu kadar samimi olmadigm bi evde gidip is yapmak istemem rahat edemem
sorunum o gerçektende . insan evinin düzenini bi kurar sonra misafir çağırır . misafir kaçmıyor ya canım evinin düzenlenmesi lazım inan bana . Siz bir tabak aldığınızda onu yıkamadan yemek yiyor musunuz . benim eşyalarım buraya 750 km uzaktan geldi biz herşeyi annemin evinde yıkadık kuruladık paketledik buraya gelince herşey dolaba girdi . onun herşeyini yıkaması lazım baştan . herkes bana kızdı tabakları konuştum diye ama hijyen açısından uygun değil bence .

Bence cok acemi su an.
Ve sizi de kendine samimi gordugu icin yardim istiyor.
Kullandigini dusunmuyorum.
Yine de fazla icli disli olmamakta fayda var.
Neler duyuyoruz; en yakin arkadasim kocama sulandi vs . kimseye fazla taviz vermemek lazim.

Sizi kullanmıyor bence saf ve iyi niyetli
Sizi de kendine yakın bulmus
Ama bana göre değil ben boyle cok içice olmaktan sıkılırım
Çok kişi üstünüze gelmiş ama hem yemeğe cagırıp hem erken gel birlikte yapalımm demesi bana da ters olurdu
Tabak etiketi cıkmamıssa benim de dikkatimi cekerdi ama yemekten kıl cıkabilir:)
En sevmediğim sey ama malesef bazen titiz insanların evinde bile denk gelinebiliyor

Bence cok acemi su an.
Ve sizi de kendine samimi gordugu icin yardim istiyor.
Kullandigini dusunmuyorum.
Yine de fazla icli disli olmamakta fayda var.
Neler duyuyoruz; en yakin arkadasim kocama sulandi vs . kimseye fazla taviz vermemek lazim.
sorun şu işte bende çok yeni evliyim bende öyle muhteşem yemek filan yapamam ki ailesi burada neden onlar değilde ben annesi eminim daha iyi yemek yapıyordur

Evine gidip bir lokma da olsa yemegini yediginiz kisiden bu sekilde bahsetmeniz...
Benden uzak ola dedigim insan tipisiniz..
Arkadas sizden uzak dursun bence..

Evine gidip bir lokma da olsa yemegini yediginiz kisiden bu sekilde bahsetmeniz...
Benden uzak ola dedigim insan tipisiniz..
Arkadas sizden uzak dursun bence..
nasıl bahsettim allah aşkına ne dedim hakaret mi ettim abartmayın isterseniz

Sizi hakli buldum ben, ilk defa evinize yemege cagirdiginiz birine, eger samimi degilse, yemek yaptirilmaz. Ayrica bence de o kadar samimiyse eger arkadaslarin dedigi gibi `tuce is yerinden kizlar gelecek ama altindan kalkamicam sanirim bana yardim gelsene isin yoksa.` diye soylerdi, ben karsi tarafi da iyi niyetli bulmadim. Ayrica bazi seyler his meselesidir, ayni cumle soyleyene gore farkli hissettirir ve ben de sizi kullanmak istermis gibi hissettim.

Sizi hakli buldum ben, ilk defa evinize yemege cagirdiginiz birine, eger samimi degilse, yemek yaptirilmaz. Ayrica bence de o kadar samimiyse eger arkadaslarin dedigi gibi `tuce is yerinden kizlar gelecek ama altindan kalkamicam sanirim bana yardim gelsene isin yoksa.` diye soylerdi, ben karsi tarafi da iyi niyetli bulmadim. Ayrica bazi seyler his meselesidir, ayni cumle soyleyene gore farkli hissettirir ve ben de sizi kullanmak istermis gibi hissettim.
sizce ben kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum bu yüzden doğru düzgün bir msj yazsam mı

sizce ben kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum bu yüzden doğru düzgün bir msj yazsam mı
Valla ben ne mesajlarinda sikinti buldum ne sende, sonucta eve is arkadaslarim gelecek demis is yerinden kizlar dememis erkek olacagini dusunebilirsin, ne var bunda bilmiyorum. Bence atma mesaj filan, erkek varsa gelemem esim izin vermez demissin sonucta onun esinin dusuncesini ve kizin dusuncesini bilemezsin, Vicdan yapma bence ben senin hakli oldugunu dusunuyorum.

Valla ben ne mesajlarinda sikinti buldum ne sende, sonucta eve is arkadaslarim gelecek demis is yerinden kizlar dememis erkek olacagini dusunebilirsin, ne var bunda bilmiyorum. Bence atma mesaj filan, erkek varsa gelemem esim izin vermez demissin sonucta onun esinin dusuncesini ve kizin dusuncesini bilemezsin, Vicdan yapma bence ben senin hakli oldugunu dusunuyorum.
sanki onun namusuna laf etmişim gibi konuma düşürdü beni resmen benim evimde erkeğin ne işi var yazmış ? üzüldüm çok hemde

Sonuçta yeni evlenmis bazi konularda eksik olabilir. yani hepimiz bu dönemlerden gectik ki sizide yakin hissedip yardım istemis. Ne var ki bunda yardim edip hayir duasını almak bu kadar sorun olmamali bence ben olsam seve seve yardimci olurdum.

Bence mesajlarinda sorun yok haklisin ama azcik kiskanclik da var gibi geldi:KK66: kil cikti etiketliydi corba falan diyosun cunku.

Bence mesajlarinda sorun yok haklisin ama azcik kiskanclik da var gibi geldi:KK66: kil cikti etiketliydi corba falan diyosun cunku.
mercimek çorbasına soğanları ortadan bölüp atmıştı blenderdan geçirmemişti ve kıl çıktı gözlerimizle gördük kıskanacak bir durum yok inan kıskanıyor olsam açıkca kıskandım çok iyiydi derim o kadar yürekliyimdir:KK53:

Sonuçta yeni evlenmis bazi konularda eksik olabilir. yani hepimiz bu dönemlerden gectik ki sizide yakin hissedip yardım istemis. Ne var ki bunda yardim edip hayir duasını almak bu kadar sorun olmamali bence ben olsam seve seve yardimci olurdum.
bende yardımcı olurum canım sorun o değil ki bana yardım eder misin demiyor anlıyor musun üslupta sorun var

Kizi okadar çok eleştirdiğin cümleler varki sanki sen onu çekemiyorsun gibi geldi... he buarada konunu o okurken o kadar sıkıldım ki .. konun özünü bulmak için okudum yani düşün.. Ayrica cok fazla yazım yanlışın var vede çok fazla falan,filan yazmışsın.. olmamış (!) Yazamamişsin

Kizi okadar çok eleştirdiğin cümleler varki sanki sen onu çekemiyorsun gibi geldi... he buarada konunu o okurken o kadar sıkıldım ki .. konun özünü bulmak için okudum yani düşün.. Ayrica cok fazla yazım yanlışın var vede çok fazla falan,filan yazmışsın.. olmamış (!) Yazamamişsin
öyle mi okumasaydınız keşke teşekkür ediyorum

Back
X