- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
O kadar emek verip yazıyorlar, bende begeniyorum. Şimdi bi süre sonra her hafta geri gönderilecek eşya ayarlıyorum. Bu da sıkıntı oluyor bana. Ondan konu actım. Aman acmamak lazımmısTek bir şey söyleyip konuyu dağıtmadan gitmek istiyorum.
Gerçekten tebrik ederim sizi. Sanırım burada - bende dahil - gelmiş geçmiş en kin tutmayan ve eleştiriye açık üyesiniz. Kim ne derse desin katiyen alınmadan hem polemiksiz cevap veriyorsunuz hemde beğeniyorsunuz.
Bir şey demek istemiyorum incitmeyeyim diye ama bir kızın alması, yapması gereken her şeyi de o kadın yaptı. O zaman her şeyimi onlar yaptı diye anlatıyordun aileni kötülüyordun. Annenden babandan nefret ediyordun. Belki durumu evindeki kıyıda köşede olanları verecek kadarına yetti bilemeyiz.Bana eski tencere tava falan vermıstı.Aynen geri gönderdim bende. Dogum yapınca gıyersın dıye 56 beden babaanne gecelıgı verdı. 36 bedenım
Hayır. Annem tek laf etse babam döverdi. Ayrıca dedemler falan annemi yengemleri hep dövmüş. Annem ama saygısını korurduSenin annen kv si ile sorun yaşayıp babanla sürekli tartışır miydi ?
Ben rengi ile dalga gectım. Böyle polıslerın üzerinde olan yeşil rengi hayatta giymez eşim. Ama illa ki duracak evde.Anasının diktiği kıyafetle dalga geçmeniz çok ayıp. Kullanmıyorsanız söyleyin ihtiyacı olanlara versinler.
Koyacak yerım kalmadı. Baza altı doldu. Yenı evlıyım. Ve o kadar esya ıle kötü görüntü oluyo
Sana bana ve yabanelmaya üzülüyorum artıkBir şey demek istemiyorum incitmeyeyim diye ama bir kızın alması, yapması gereken her şeyi de o kadın yaptı. O zaman her şeyimi onlar yaptı diye anlatıyordun aileni kötülüyordun. Annenden babandan nefret ediyordun. Belki durumu evindeki kıyıda köşede olanları verecek kadarına yetti bilemeyiz.Çok şükürsüz ve nankörsün.
Kim alacak ki onları. Genelde evdeyım bende. Bi de annesı sorar naptın diyeAzar azar birilerine verin ama geri göndermek nedir.
Okadar mı.işe yaramaz şeyler.belediyeler kullanılabilir eşyaları alabiliyor mu sorunKim alacak ki onları. Genelde evdeyım bende. Bi de annesı sorar naptın diye
Belediyelerin eşya kutusu oluyorOkadar mı.işe yaramaz şeyler.belediyeler kullanılabilir eşyaları alabiliyor mu sorun
DimiTek bir şey söyleyip konuyu dağıtmadan gitmek istiyorum.
Gerçekten tebrik ederim sizi. Sanırım burada - bende dahil - gelmiş geçmiş en kin tutmayan ve eleştiriye açık üyesiniz. Kim ne derse desin katiyen alınmadan hem polemiksiz cevap veriyorsunuz hemde beğeniyorsunuz.
Gerçekten öyle ama benim umudum var en azından biz yazdıkça insanlar "aaa bu o üye yaa" diyor. İnşallah iyi ve mutlu olsun her ne kadar bizi sallamasa da belki bir gram yer ediyordur fikirlerimiz.Sana bana ve yabanelmaya üzülüyorum artık
Afiş hazırlayalım istersen konu sahibi hakkındaGerçekten öyle ama benim umudum var en azından biz yazdıkça insanlar "aaa bu o üye yaa" diyor. İnşallah iyi ve mutlu olsun her ne kadar bizi sallamasa da belki bir gram yer ediyordur fikirlerimiz.
Hayır. Annem tek laf etse babam döverdi. Ayrıca dedemler falan annemi yengemleri hep dövmüş. Annem ama saygısını korurdu
Burda yatıyor olabilir sorun eşinin ailesi dünyanın iyiside olsa sana batacak bununla ilgili yardım alamiyorsan kendi kendini iyileştirmeye çalış bir şeyler dinle izle oku ..ben öyle yapıyorumHayır. Annem tek laf etse babam döverdi. Ayrıca dedemler falan annemi yengemleri hep dövmüş. Annem ama saygısını korurdu
Haklısınız. İyiler seviyorum. Ama mesafeli iyi hissediyorum kendimi. Bi de böyle ısrar ettıklerınde daralıyorumBurda yatıyor olabilir sorun eşinin ailesi dünyanın iyiside olsa sana batacak bununla ilgili yardım alamiyorsan kendi kendini iyileştirmeye çalış bir şeyler dinle izle oku ..ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?