Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

O kadar emek verip yazıyorlar, bende begeniyorum. Şimdi bi süre sonra her hafta geri gönderilecek eşya ayarlıyorum. Bu da sıkıntı oluyor bana. Ondan konu actım. Aman acmamak lazımmıs

Bana eski tencere tava falan vermıstı.Aynen geri gönderdim bende. Dogum yapınca gıyersın dıye 56 beden babaanne gecelıgı verdı. 36 bedenım
Bir şey demek istemiyorum incitmeyeyim diye ama bir kızın alması, yapması gereken her şeyi de o kadın yaptı. O zaman her şeyimi onlar yaptı diye anlatıyordun aileni kötülüyordun. Annenden babandan nefret ediyordun. Belki durumu evindeki kıyıda köşede olanları verecek kadarına yetti bilemeyiz. Çok şükürsüz ve nankörsün.

Bugün temizlik yaptık. 2 koli attım. 2kolide gereksiz şey. Acayip sinir oldum eşime. Yaa herseyı eve topluyor. Bazen geri götürmüyor. Ses sistemi getirmiş. Koca posette baska seylerı de var. Götür diyorum götürmüyor. Valaha ev boştu doldu iyice. Dua ediyorum koltuk getirmesin

Sana bana ve yabanelmaya üzülüyorum artık

Dimi
Baskasi olsa 7 gobek sulalemizi bulur,hepsinin yorumlarina begenmedim basar. Valla hak verdim size.

Gerçekten öyle ama benim umudum var en azından biz yazdıkça insanlar "aaa bu o üye yaa" diyor. İnşallah iyi ve mutlu olsun her ne kadar bizi sallamasa da belki bir gram yer ediyordur fikirlerimiz.
Afiş hazırlayalım istersen konu sahibi hakkında
Her konusunda duvara yapıştırır kaçarız

Hayır. Annem tek laf etse babam döverdi. Ayrıca dedemler falan annemi yengemleri hep dövmüş. Annem ama saygısını korurdu

Bu saygi korumak filan degil. Anneniz korkmuş, sindirilmiş, saygisini korumasa ne olurdu? Dayak yer yine, tabi saygisini korur.
Kendine saygisizlik eden, dayak atan birine kimse yaş, konum ne sebelle olursa olsun saygi duymak zorunda değil, duymasi da takdir edilesi bisey degil ki içinde saygi duymuyor, korkudan duyuyor gibi yapar. Gercekten boyle insanlara saygi duyan varsa da psikolojisi iyi degildir.

Hayır. Annem tek laf etse babam döverdi. Ayrıca dedemler falan annemi yengemleri hep dövmüş. Annem ama saygısını korurdu
Burda yatıyor olabilir sorun eşinin ailesi dünyanın iyiside olsa sana batacak bununla ilgili yardım alamiyorsan kendi kendini iyileştirmeye çalış bir şeyler dinle izle oku ..ben öyle yapıyorum

Burda yatıyor olabilir sorun eşinin ailesi dünyanın iyiside olsa sana batacak bununla ilgili yardım alamiyorsan kendi kendini iyileştirmeye çalış bir şeyler dinle izle oku ..ben öyle yapıyorum
Haklısınız. İyiler seviyorum. Ama mesafeli iyi hissediyorum kendimi. Bi de böyle ısrar ettıklerınde daralıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…