Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

Bütün olay bu ya zaten. Çok eski konularını biliyoruz çoğumuz. Böyle bir evde yetiştiği için travmaları var ve bunlar hep baba sülalesi ile ilgili. Şimdi onların yansımasını kayinvalidesinde yaşıyor ama gerçekten kv bunu hakeden biri değil. Psikiyatriste gitmeye karar verir gibi oldu ama vazgeçti herhalde.

Valla hiç de ayıp değil. Millet eski, elinden çıkarmak istediği eşyaları çocuğunun evine göndermeye çok meraklı. Benim kayınvalide de öyle, her gittiğimizde abuk sabuk biblolar yapma çiçekler yastıklar minderler plastik leğen vs bişey vermeye çalışıyor. Her seferinde hayır gerek yok ihtiyacımız yok yayinti diyorum. E bana da yayinti ama diyor at o zaman banane yani di mi.
Sizinki de o hesap, 1-2 geri gönderince anlar vazgeçer. Hiç ayıp değil, ha çok lafını yapıyorsa alın ihtiyaç sahiplerine verin ya da çöpe atın.

Annem hıc sevmıyor babaannem. Bende sevmiyorum. Anneme kötü davranmıslar. Babam ama tapar onlara. Dövmesine bıle bırsey dememıs

Kusura bakmayın ama eğer gerçekseniz yani fake konu değilse sizin evliliğinizin asla uzun vadeli olacağını düşünmüyorum. Ha Allah bilir ancak daha bu kadar yeni evliyken sürekli ay doğum yapsam kaynanam 40 gün gelse naparım kaynanam şöyle.... vs vs yazdığınız mesajların yüzde doksanı eş aileleriyle ilgili konular çekişme tavsiyeleri şimdi yollanan eşyalara kızmalar. Kısaca siz bu insanlara takmıssınız batıyor size hareketleri. Kimse de sizin için eğer gerçekten haklı değilseniz gerçekten mağdur olan siz değilseniz ailesinden vazgeçmez.yoksa kullanmıyorsan atarım gider. Uzatmam sağolun der geçerim. Trafik lambası demenizden bile irrite olduğunuz buram buram belli.

Ben konularini hiç bilmiyorum daha once yazmissam da hatirlamiyorum. Olabilir belki de oyledir.

Konunun yarısı nerede millet alıntı yapmış alıntıdaki yerler yok .d konuyu sonradan görenlere vahiy yoluyla mı bildirilecek o kısımlar?

Kv sana verirse alma

İhtiyacı olana ver de ben kullanmam de

Lakin eşinin bir çöpü dahi varsa o evde al gel

Yani onun eşyası kendi evinde olmalı

Evliliğimiz ilk yılında kv evindeki kitapları dahi ayıklayıp aldık geldik

Yine annemin evinde bana ait çöp bırakmadım

Eşinin eşyalarını getir sonra gerekirse atın ama annesine onun döküntüsünü gönderme ayrı evi olduğu algısı oturmalı

Zengin parasıyla fakir karışıyla oynar misali dönüp dolaşıp eş kişisi ve ailesi ile ilgili konular açıyorsunuz .
Eşiniz evinizi kendi evi gibi benimsememiştir ve onu rahat hissettirecek bir şey olsun istiyor olabilir . Adama da haksız diyemem nefes alması bile size dert olacak yakında .
Çok gerginsin kayınvalide konusunda , he de geç . o kapıdan versin , sen apartman kapısından çıkınca ilk muhtaç insana ver . Eşin sorarsa da bilmem burda bir yerdedir de , ev ağzına kadar eşya doldu de .
Ya da eşinize 1+1 /0 bir daire tutun maneviyatlı tüm eşyalarını orda biriktirsin . Yani her tuza , bibere konu açılmaz ki .

Annesi kullanmadığı tencere tabak tüp minder herşeyi gönderiyor. Benım haberı yokkende gönderıyor.Bende hep geri yolluyorum. Eşimin tüm eşyalarını aldık da. Mesela sehpa falan getırcekti eşim. Zaten var evde. İstemedim

Ses sistemi kıyafetler vs eşinin ama

Diğerlerini göndersen olur ama kv ye her seferinde gerek yok demen lazım

Benim annemin evinde odam mobilyalarim duruyor, kitaplarim, bazi kiyafetlerim, cantalarim, eşimin esofmanlari, geceliklerimiz, eşimin bazi esyalari, süs eşyalarim, oyuncak bebeklerim...
Saymaya üşenecegim bir ton şey duruyor aa bi de kedimin yedek mama kabi da annemlerde

Evimiz 2+1.Bir odamız çalışma odası. Kitaplık masa falan var. O odaya eski koltuklarını vermek için çok ısrar ettiler. İstemedim. Eşime getır arabayı götür dediler. Ben tembıh ettım alma diye. Evinde rahat aslında eşim.

Ses sistemi kıyafetler vs eşinin ama

Diğerlerini göndersen olur ama kv ye her seferinde gerek yok demen lazım
Diyorum olsun sen al diyor. Aşırı ısrar ediyor. Bende habersiz yollara kapıya bırakacagım. Geri gittiğinde götür dıycem eşime. Haklısınız ses sistemi kalsın ona bırsey demıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…