- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bütün olay bu ya zaten. Çok eski konularını biliyoruz çoğumuz. Böyle bir evde yetiştiği için travmaları var ve bunlar hep baba sülalesi ile ilgili. Şimdi onların yansımasını kayinvalidesinde yaşıyor ama gerçekten kv bunu hakeden biri değil. Psikiyatriste gitmeye karar verir gibi oldu ama vazgeçti herhalde.Bu saygi korumak filan degil. Anneniz korkmuş, sindirilmiş, saygisini korumasa ne olur? Dayak yer yine tabi korur.
Kendine saygisizlik eden, dayak atan birine kimse yaş, konum vs saygi duymak zorunda değil, duymasi da takdir edilesi bisey degil ki içinde saygi duymuyor korkudan duyuyor gibi yapar. Gercekten boyle insana saygi duyan varsa da psikolojisi iyi degildir.
Annem hıc sevmıyor babaannem. Bende sevmiyorum. Anneme kötü davranmıslar. Babam ama tapar onlara. Dövmesine bıle bırsey dememısBu saygi korumak filan degil. Anneniz korkmuş, sindirilmiş, saygisini korumasa ne olurdu? Dayak yer yine, tabi saygisini korur.
Kendine saygisizlik eden, dayak atan birine kimse yaş, konum ne sebelle olursa olsun saygi duymak zorunda değil, duymasi da takdir edilesi bisey degil ki içinde saygi duymuyor, korkudan duyuyor gibi yapar. Gercekten boyle insanlara saygi duyan varsa da psikolojisi iyi degildir.
Israr ediyor ki. Eşim tek gıdınce posetı elıne tutusturuverıyorMinimalistim ben, bir minimalist olarak bunları kabul etmem imkansız inanışıma aykırı de kayınvalidene.
Bütün olay bu ya zaten. Çok eski konularını biliyoruz çoğumuz. Böyle bir evde yetiştiği için travmaları var ve bunlar hep baba sülalesi ile ilgili. Şimdi onların yansımasını kayinvalidesinde yaşıyor ama gerçekten kv bunu hakeden biri değil. Psikiyatriste gitmeye karar verir gibi oldu ama vazgeçti herhalde.
Gitmeye karar verdim ama atamalarda sıkıntı olur dıye vazgectımBen konularini hiç bilmiyorum daha once yazmissam da hatirlamiyorum. Olabilir belki de oyledir.
Olmaz demiştik halbuki sana. Akıl hastanesinde yatmış tanıdığım memur var.Gitmeye karar verdim ama atamalarda sıkıntı olur dıye vazgectım
Aynen çok yaşadım ben bunuDimi
Baskasi olsa 7 gobek sulalemizi bulur,hepsinin yorumlarina begenmedim basar. Valla hak verdim size.
Kesinlikle katiliyorum,ornegi cokca varAynen çok yaşadım ben bunu
Annesi kullanmadığı tencere tabak tüp minder herşeyi gönderiyor. Benım haberı yokkende gönderıyor.Bende hep geri yolluyorum. Eşimin tüm eşyalarını aldık da. Mesela sehpa falan getırcekti eşim. Zaten var evde. İstemedimKv sana verirse alma
İhtiyacı olana ver de ben kullanmam de
Lakin eşinin bir çöpü dahi varsa o evde al gel
Yani onun eşyası kendi evinde olmalı
Evliliğimiz ilk yılında kv evindeki kitapları dahi ayıklayıp aldık geldik
Yine annemin evinde bana ait çöp bırakmadım
Eşinin eşyalarını getir sonra gerekirse atın ama annesine onun döküntüsünü gönderme ayrı evi olduğu algısı oturmalı
Annesi kullanmadığı tencere tabak tüp minder herşeyi gönderiyor. Benım haberı yokkende gönderıyor.Bende hep geri yolluyorum. Eşimin tüm eşyalarını aldık da. Mesela sehpa falan getırcekti eşim. Zaten var evde. İstemedim
Kv sana verirse alma
İhtiyacı olana ver de ben kullanmam de
Lakin eşinin bir çöpü dahi varsa o evde al gel
Yani onun eşyası kendi evinde olmalı
Evliliğimiz ilk yılında kv evindeki kitapları dahi ayıklayıp aldık geldik
Yine annemin evinde bana ait çöp bırakmadım
Eşinin eşyalarını getir sonra gerekirse atın ama annesine onun döküntüsünü gönderme ayrı evi olduğu algısı oturmalı
Evimiz 2+1.Bir odamız çalışma odası. Kitaplık masa falan var. O odaya eski koltuklarını vermek için çok ısrar ettiler. İstemedim. Eşime getır arabayı götür dediler. Ben tembıh ettım alma diye. Evinde rahat aslında eşim.Zengin parasıyla fakir karışıyla oynar misali dönüp dolaşıp eş kişisi ve ailesi ile ilgili konular açıyorsunuz .
Eşiniz evinizi kendi evi gibi benimsememiştir ve onu rahat hissettirecek bir şey olsun istiyor olabilir . Adama da haksız diyemem nefes alması bile size dert olacak yakında .
Çok gerginsin kayınvalide konusunda , he de geç . o kapıdan versin , sen apartman kapısından çıkınca ilk muhtaç insana ver . Eşin sorarsa da bilmem burda bir yerdedir de , ev ağzına kadar eşya doldu de .
Ya da eşinize 1+1 /0 bir daire tutun maneviyatlı tüm eşyalarını orda biriktirsin . Yani her tuza , bibere konu açılmaz ki .
Diyorum olsun sen al diyor. Aşırı ısrar ediyor. Bende habersiz yollara kapıya bırakacagım. Geri gittiğinde götür dıycem eşime. Haklısınız ses sistemi kalsın ona bırsey demıycemSes sistemi kıyafetler vs eşinin ama
Diğerlerini göndersen olur ama kv ye her seferinde gerek yok demen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?