Benimde 3 haftadir 30.sayfada oldugum kitap var. Eskiden haftada 1kitap okurdum. Simdi yilda 1 okumuyorum.
Günaydın sana kolay gelsinGünaydın kızlar
Önce namaz. Sonra pilates hadi bismillah
Tv bende izlemiyorum. Ise gitmek yoruyor. Eve gelincede cocuk yoruyor. Cocuk uyuyunca kendimi uyurken/uyuklarken buluyorum.Bende bundan çok çok 1 ay önce ayda 4 5 kitap okuyordum. Şimdi az okuyorum. Namaz kılmaya başladım bir.de spor yapıyorum boş vakitte.
Tv izlemeyi çok oldu birakali. Onun yerine kitap okuyorum. Ama az bana göre.
Varim en cok isi ben yapacagim meydan okuyorum
Son 30 dk'ya yetiştim ,pulaşiklari mutfagi halledeyim bari,markete gittim, tatli yaptim üseniyordum mutfak icin ama bir gazla halledeyim bari
cocuklardan iste... aacaba sabah mi olusak wisdom gibiBenimde 3 haftadir 30.sayfada oldugum kitap var. Eskiden haftada 1kitap okurdum. Simdi yilda 1 okumuyorum.
Tv bende izlemiyorum. Ise gitmek yoruyor. Eve gelincede cocuk yoruyor. Cocuk uyuyunca kendimi uyurken/uyuklarken buluyorum.
Günaydın kizlar...
Ay benim maraton uyuyakalmakla sonuclandimutfagi topladim makineye yerleştirdim sildim ciktim. Sonra uyku bastirdi kahve yaptim ama ise yaramadi. 20 dk kendi oynadim 8.40 9 arasi ama o bile uykumu acmadi.. sonra cumburlop yatak..
cocuklardan iste... aacaba sabah mi olusak wisdom gibi
Demek ki neymiş yorulunca erken kalkinca erken yatiliyormus kahve bile ise yaramiyormus degil mi? Chentiq'cimGünaydın kizlar...
Ay benim maraton uyuyakalmakla sonuclandimutfagi topladim makineye yerleştirdim sildim ciktim. Sonra uyku bastirdi kahve yaptim ama ise yaramadi. 20 dk kendi oynadim 8.40 9 arasi ama o bile uykumu acmadi.. sonra cumburlop yatak..
Hahaha... evet erdim. Ama kahveyi tamamen sutle yaptim ondan da olabilir zambakcim. Bufun bir yigin maraton yapmam lazim..Demek ki neymiş yorulunca erken kalkinca erken yatiliyormus kahve bile ise yaramiyormus degil mi? Chentiq'cim
işte tam da ben de böyle oluyorum,uykum geldiyse çay kahve işe yaramiyor
Hadi muradina erdin
Deneyelim bari. Elimdeki kitabi okuyup arkadasa vercektim.kaldi.Günaydın kizlar...
Tamam kitap listesine ekle namazı da regli bitsin ondan sonranamaz hususu nasil gidiyor. Bir teklifle gelebilirim bugun. Yeni acilimlar yasiyorum
namaza eklemedim kitap lostesine ekleyim mi
bildirimde bulunmazsan takimdan atilirsin canim. Kilo verme yarismasina katilmissin ya...
Burdayim burda hergun okuyorum da konulati tam yakalayamiyorum ya uzerinden bi suru konusma gecmis oluyor ya da cevaplicak bisi olmuyor mecbur okuyup cikiyorum :)kubdef nerelerde
Gecmis olsunSelam kızlar kızım hiç iyi değil idrar yolu enfeksiyonu olmuş ateş sıtmalanma kusma halsizlik ne ararsan var gece hiç uyumadı
24 aralık 5 lis
1- mutfağı topla
2- çamaşır yıka
3- buzdolabını temizle
4- mutfağı süpür sil
5- ortada dağınıklık bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?