Geçmiş olsun canım.Girip iki satır okuyup çıkıyorum ya fırsat olmuyor ki hiç. Bir de grip gibi oldum. Burun akıntısı vücut ağrılarıBebeğe bulaştırmasam bari..
Bu arada unutmadan söyleyeyim. Geçen hafta fakülte hastanesine gittik. Allaha şükürler olsun böbreklerde taş falan yokmuş yenidoğanlarda görüntü aldatabiliyormuş bazen. Bin şükür üzüldüğümüzle kaldık.
Herkes iyidir inşallah. Bir yaramazlık yok değil mi?
Çok şükür canım yeni arkadaşlar gelmiş maratonlar havada uçuşuyorGirip iki satır okuyup çıkıyorum ya fırsat olmuyor ki hiç. Bir de grip gibi oldum. Burun akıntısı vücut ağrılarıBebeğe bulaştırmasam bari..
Bu arada unutmadan söyleyeyim. Geçen hafta fakülte hastanesine gittik. Allaha şükürler olsun böbreklerde taş falan yokmuş yenidoğanlarda görüntü aldatabiliyormuş bazen. Bin şükür üzüldüğümüzle kaldık.
Allah kolaylık versin :) diyet zor iş, birde ben yapsamKizlar diyete basladim ben asiri seker tuketen biriyim. Biriydim:). Diyet icin sekeri tamamen biraktim. Meger beni ben yapan sekermis. Hicbirsey yapasim gelmiyor.
Ben severek yapıyorum çok güzel bir şeymiş gibi anlatıyorum çünkü :)Nego senin maratomunda gaza gelen insanlar neden ben yazinca okumaz olaydim diyorlar. Keyifli anlatamadim mi acaba ya
Galiba
Nego temizlikle dans eder gibi anlatıyor:)
Sen adeta güreşircesine boğuşurcasına
Arada büyük bir fark var:)
Ne zaman yazsam sabah maratonu yapamaz oluyorumSabah etken kalkmak güzel bir şey ya...
Sabah altıda kalktım. Kahvaltı hazırladım. Kızımın beslenmesi saçı ve sonrasında uğurlanma faslı.
Akşamdan kalan bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım. Bazı şeyleri elde yıkadım. Tezgahı çamaşır suyuyla sildim.
Sonra namaz arası, azcık da kaza kıldım.
Çamaşır makinesini boşalttım. Nevresimleri balkona astım. Ufak parçaları kaloriferin üzerine dizdim kurusun diye.
Biraz kuran okudum. Oğlum uyandı.
Sabah maratoncuları nerde?dagci Nego listelerinizi ve maraton sonuçlarınızı özledik.
Geçmiş olsun canım. Sevindim taş olmamasına gözün aydınGirip iki satır okuyup çıkıyorum ya fırsat olmuyor ki hiç. Bir de grip gibi oldum. Burun akıntısı vücut ağrılarıBebeğe bulaştırmasam bari..
Öncesini bilmem de ben 2-3 senedir bakiyorum aslinda saçma da insan bir bakinca devamini merak ediyor en iyisi hiç başlamamak alışmamakHala devam ediyor mu o film
İlk başladığında liseye gidiyodum simdi cocugum var.
Geçmiş olsun canım.
gözün aydın olsun.:)
adı ne fıstığın?
Çok şükür canım yeni arkadaşlar gelmiş maratonlar havada uçuşuyor
Allah kolaylık versin :) diyet zor iş, birde ben yapsam
Ben severek yapıyorum çok güzel bir şeymiş gibi anlatıyorum çünkü :)
Ne zaman yazsam sabah maratonu yapamaz oluyorumnazara geliyorum heralde
Geçmiş olsun canım. Sevindim taş olmamasına gözün aydın
Adıyla büyüsün inşallahTeşekkür ederiz:)) Kızçemizin adı Zeynep Gökçe oldu.
Maşallah topiğimize Allah bol verimli maratonlar nasip etsin:)
Maşallah adi cok guzelmis adiyla yasasin :) iyi olmaniza sevindim Allah hep iyilik versin yuzunuzu güldürsünTeşekkür ederiz:)) Kızçemizin adı Zeynep Gökçe oldu.
Maşallah topiğimize Allah bol verimli maratonlar nasip etsin:)
Ben varim eve dunden beri yeni girdim her yer her yerde20.00 maratonu?
Hee bide sabah banyonun duvarlarini bide yerlerini silip tv unutesinin tozunu almistim. UnuttumPazar gunu eşim evde diye birsey yapamiyorum. Bugunde sular kesildi. Geldikten sonra mutfağı topladim bulaşık makinesini calistirdim. Lavobasini çamaşır suyu ile yikadim. Ayakkabiligi temizleyip silinebilir ortu serdim yerleştirdim. Yatak odasini topladim. Camasir makinesini actim. Bir makine daha atcam. Evi supurdum topladim. Yaa ütü yapmam lazım. Cok yigildi. Cocugu uyutsamda utu maratonu yapsam. Bir yandan da dağıtiyor minik paşa. Sizede kolay gelsin..
Adıyla büyüsün inşallah
Maşallah adi cok guzelmis adiyla yasasin :) iyi olmaniza sevindim Allah hep iyilik versin yuzunuzu güldürsün
Cok sevindim. Hadi gözünüz aydinGirip iki satır okuyup çıkıyorum ya fırsat olmuyor ki hiç. Bir de grip gibi oldum. Burun akıntısı vücut ağrılarıBebeğe bulaştırmasam bari..
amin.. atarli lohusam gecmis olsun. Bur daha kafana takma bir şeyleri cnm. Yicem ben o fıstığı....Aminnn Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Cok sevindim. Hadi gözünüz aydin
amin.. atarli lohusam gecmis olsun. Bur daha kafana takma bir şeyleri cnm. Yicem ben o fıstığı....
Maraton devam ediyor. Bitmedi
Kimse katilmiyor isteamin.. atarli lohusam gecmis olsun. Bur daha kafana takma bir şeyleri cnm. Yicem ben o fıstığı....
Maraton devam ediyor. Bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?