Kilosu 3100gr olmus. Kilo arttikca korkuyorum. O da ayri bir sıkıntı.
su normal dogum icimde kaldi yaKorkma canım normal kilosu :)) Biz 3200 civarı bekliyorduk ultrasona göre ama 3030 doğdu. İkinci doğum olacağı için rahatlıkla doğurabilirsinBana doktor iyi ıkınırsan dikişsiz doğurabilirsin dedi hatta ama sancım çok uzun sürdüğü için gücüm kalmamıştı ben dedim kesin diye :)
kız benimkini niye sildinTOPİK SAKİNLERİ
chentiq
@kubdef
Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.
@dagci
cnntrm
topik ilk kuruldigu zamanki gibi maddeler belirlensi.belirlenen sure icinde herkes o maddeleri tamamlasin. Ayrica diger maddelere katiliyor
@pinartn
Haftalik aliskanliklar geri gelsin
NAVLEE
gunluk idev olsun ama fotolu meydan okumaya yokum.bide bahar tem8Li
@Titan_
Fotograf paylasimi olmasın sade ve kolay olsun zaten zor yapıyorum
@buble
gunluk odevpere devak edelim
Four lights
kurallara uyarim resimli olaun hafta sonu bol meydan okuma olsu.
@MuskaM
Fotografta yokum ama gerisinde uyarim arladaslar
@yesilkubbe
@eflalim
Kurallara uyarim duzenli girerim.
@klbk33
Dogim izni
zambak86
@vintagecupcakes
Meydan okumalar olsun fotografa varim daha keyifli oluyor. Gunluk odev olsa da olur olmasa da olur ama haftalik aylik aliskanlik olsun.
@hamra86 ?
su normal dogum icimde kaldi ya
suni sancımı ben onunla doğurdımKorkma canım normal kilosu :)) Biz 3200 civarı bekliyorduk ultrasona göre ama 3030 doğdu. İkinci doğum olacağı için rahatlıkla doğurabilirsinBana doktor iyi ıkınırsan dikişsiz doğurabilirsin dedi hatta ama sancım çok uzun sürdüğü için gücüm kalmamıştı ben dedim kesin diye :)
Rabbim ikinciye yaşatır inşallahsu normal dogum icimde kaldi ya
Korkma canım Allah yardım eder inşallahKilosu 3100gr olmus. Kilo arttikca korkuyorum. O da ayri bir sıkıntı.
Suni sanci cok zor vallasuni sancımı ben onunla doğurdım
Rabbim ikinciye yaşatır inşallah
suni sancımı ben onunla doğurdım
Rabbim ikinciye yaşatır inşallah
Benimde sabah ezan vakti suyum gelmişti ve gece onbir de doğdu kızım ,off ne zor saatlerdi .yanımdaki kadını kovmuştum sinirden çok bağırıyordu ve bide dönüp "niye bunun sancısı gelmiyor" dedi ve ben de o arada sancıdan kıvranıyordum tabi şartelim attı tüm hırsımı kadından çıkardım ayyyy içim ürperdiYok canım suni sancı değil ama gece 2.30-3 gibi sancım başladı, saat 5 civarı 3dkda bire düştü ve sancı geldikçe yerimden kıpırdayamamaya başladım doğum gündüz 3'te oldu. O doğuma yakın olan şiddetli sancılar oğlumda 1 saat falan sürmüştü kızda en az 3 saat sürdü. Üstelik sancılar gece başladığı için uykusuz ve açtım. Son 2 saat falan iki sancı arasında sızıyordum yani düşün halimi. Çok ağladım beni sezaryene alın diye doktoru çağırdılar beni ikna etmesi için :))
Suni sanci cok zor valla
Benimde sabah ezan vakti suyum gelmişti ve gece onbir de doğdu kızım ,off ne zor saatlerdi .yanımdaki kadını kovmuştum sinirden çok bağırıyordu ve bide dönüp "niye bunun sancısı gelmiyor" dedi ve ben de o arada sancıdan kıvranıyordum tabi şartelim attı tüm hırsımı kadından çıkardım ayyyy içim ürperdi
Sen onun gibi bağırmayınca sancın yok sanmıştır :))) Bana da hep bağır bağır diye yalvardılar annemle hemşireler. Sanki bağırınca daha çabuk olacak doğum gibi :))
Bak aklıma geldi öğlen yemeğini getirmişler ben sancı çekerken. Annemle eşim yanımda iki elimi tutuyorlar sürekli sancı geldikçe onlardan güç alıyorum. İkisi de açlar haliyle. Eşim yemekte ne var diye bakmış anneme diyor ki 'Anne şu var bu var sen şunu yemezsin zaten onu ben yiyeyim sen de diğerini ye.' Annem 'yok oğlum ben yemiycem sen otur doyur karnını' diyor. Eşim ısrarla annem de yesin diye uğraşıyor annem de yemiycem diye direniyor. Bu olay bu şekilde belki 1 dk sürdü ama bana yarım saattir didişiyorlar gibi geldi zaten canım burnumda delirdim en sonunda. 'Yiyceksen ye yemiyceksen kapat çeneni' diye bağırdım eşimeDoğumdan sonra söylüyor bana çok bozuldum diye. Sen dua et daha kötü bir şey söylemedim dedim. Ben canımla cebelleşiyorum onlar birbirine kibarlık derdinde. Sen ye, yok sen ye, hayır olmaz sen ye. Bak yine sinirlendim anlatırken
Korkma badim. Allah gönlüne göre versin ama ben 2 kere sezeryan oldum. 2.sinde spinaldi üstelik. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Sütüm de hemen geldi.Ben haftam gecer normal doguramam dr beni keser sezeryan yapar diye cok korkuyorum. Sezaryen olmaktan korkuyorum.
Hic duymamistim. Denerim tabiki. Cok sagol.Canım ben doğumun başladığı gece küveti sıcak suyla doldurup içine yattım ve karnıma masaj yaptım küvetteyken. 10-15 dakika durmuşumdur suda. Sonra yine sıcak suyla duşumu alıp çıktım. Hemen banyoda giyinip sıcaklığımı kaybetmeden yatağa girdim. İnşirah suresini ve meryem suresini telefondan açıp dinledim. Uyuduktan yarım saat sonra sancıyla uyandım. Belki bu yaptıklarım işe yaradı belki olacağına denk geldi bilmiyorum ama sıcak suya girip ertesi gün doğum yapan çok kişi olduğunu okumuştum o yüzden denedim. Senin de aklında olsun. Daha erken bunları düşünmek için ama bir hafta 10 gün daha doğum başlamamış olursa denersin istersen.
Amin insallah. Sanirim gun yaklastikca strese giriyorum ondan boyleyimKorkma badim. Allah gönlüne göre versin ama ben 2 kere sezeryan oldum. 2.sinde spinaldi üstelik. Olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Sütüm de hemen geldi.
Ben aslında 2.de normal doğum yapmayı deneyecektim. Kendimi de hazırlamıştım ama son nstlerim sıkıntılı çıktı. Bu seveple vazgeçtik ve 39 bitince doğdu kuzucuğum.
Ayrıca bugün benimle kimler kahve saati yapmak ister???
Benim kız 2007 doğumlu, erkek 2015. Geç olsun ama yine de olsun. Ufaklık ablasına öyle düşkün ki, gidip gidip sarılıyor
Canım ben doğumun başladığı gece küveti sıcak suyla doldurup içine yattım ve karnıma masaj yaptım küvetteyken. 10-15 dakika durmuşumdur suda. Sonra yine sıcak suyla duşumu alıp çıktım. Hemen banyoda giyinip sıcaklığımı kaybetmeden yatağa girdim. İnşirah suresini ve meryem suresini telefondan açıp dinledim. Uyuduktan yarım saat sonra sancıyla uyandım. Belki bu yaptıklarım işe yaradı belki olacağına denk geldi bilmiyorum ama sıcak suya girip ertesi gün doğum yapan çok kişi olduğunu okumuştum o yüzden denedim. Senin de aklında olsun. Daha erken bunları düşünmek için ama bir hafta 10 gün daha doğum başlamamış olursa denersin istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?