Ben her zaman sinirliyim suçu malum günlere de atamıyorum . Oğlan çocukları seninkiler galiba oğlanlar sabrı biraz zorluyor galiba ben her gün illa bi krize girip çıkıyorum illa. Sonrası büyük pişmanlık kendimi suçlama haline gelir rutini m oldu

Canım biliyorsundur belki bilmiyorsan diye yazayım :) tahin sütü artırır, incir, hurma, dereotu artırır. Benim özel karışımın vardı. İncir, kayısı, hurma, kuru erik, dut hepsini kaynatıp blendırdan geçirip içiyordum bardak bardak.
Galactago diye bir damla var süt yapıcı o çok etkili.
Humana da işe yarıyordu bende.

Ben çok istedim hiç bir doktor kabul etmedi burda
Suni sanci cok zor valla
Bana verilmişti, ağrı eşiğim yüksemiş benim o yüzden zor gelmedi

Canım bende öfkemi kontrol edemiyordum ilaca başladım. Tabi bol bol makale okuyorum sakin kalmak için .

17 ocak maddelerim :

Günlük işler :
1. Oturma odası halısı silinecek
2. Mutfak dolabının bir kısmı silinecek
3. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek
4. Wc temizlenecek
5. Banyo silinecek

Manevi listem :

1. Öfke kontrolü sağlanacak
2. Telefon az kullanılacak
3. Filim izlenecek
4. Kitap okunacak
5. Kendine zaman ayrılacak

Çocuklar için :

1. Bağırılmayacak bağırılmayacak !!!
2. Sakin olunacak
3. Güler yüzlü olunacak
4. Eleştiri yapılmayacak
5. Kalpten dinlenecek çocuklar.

günaydın kızlar,iyi ve güzel bir gününüz olsun inşallah..
günün ödevi bildirim topiğine yazıldı..
Nego o malum günlerdeki sinirimi sana tarif dahi edemem,ben bile korkuyorum kendimden.birde son zamanlarda sinirin yanında acayip depresif bir ruh haline giriyorum.alıngan,ağlak,aşırı hassas,duygusal oluyorum.sinirle birleşince çok hırpalıyor beni.

chentiq [/USER][/USER] // calisan (07:00-19:00) + evli 2 cocuklu

kubdef // ev hanimi + evli 1 cocuk

Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.

dagci // calisan + evli 3 cocuklu

Nego // ev hanimi + evli 3 cocuklu

cnntrm // ........ + evli 2 cocuklu

P pinartn // ev hanimi + evli 2 cocuklu

NAVLEE ev hanimi + evli 1 çocuk

@Titan_ ev hanimi + evli

buble // calisan + evli + 1 cocuk

@3kizannesi

@MuskaM evli+2 çocuklu

yesilkubbe
Evli Ev hanımı 1 çocuk
zambak86 ev hanımı+evli+2 çocuk

canim. Ben topikin cogundan biraz daha farkli dusunuyorum bu konuda. Cocugu cogu zaman bencilce sebeplerden yapiyoruz. Nadiren cocugumuzun gelecegi icin yapiyoruz. Ista yalniz kalmasin bir kardesi olsun diye. Yasini imkanlarini ve aileni dusun. Cunku ben bir birey olarak neden dunyaya geldigimi sorgularken, bir evlilik kurtulsun diye yada annem cocuklari sevdigi icin, yada beni yetistirip kendini tatmin etmesi icin vs vs neden geldigim önemli. Ulke sartlarini, cocuga sunacagin sosyoekonomik imkanlari, kizini esini dusunmelisin. Aile olarak iliskileriniz nasil anne kiz iliskileriniz nasil. Ben oglan dogurdugum da iyi dedim/denildi. Bir kiz bie oglan yeter. Kimi 3 iyi olur dedi. Ama neye gore iste. Esim riza gosterse ben evlat edinmek isterdim. Hatta bana cinsiyet soranlara derim ki allaha bin sukur ya 10 cinsiyet yaratsaydi.. o zaman 10 cocuk mu yapmak gerekirdi diye.. biraz konu dagilmis olabilir ama.. tek cocuk var diye hayiflanmamak adina yazdım bunca seyi...

canım ya sen uzman olmuşsun ben çokmu geç kaldım bebiş için senin kaç yaş var arada benim kız 2012 eylül doğumlu
kiz cok mu gec kaldim deyip durma.. olacagi varsa sen gec kalsan da olur. Olmayacagi varsa erken karar versen de olmaz. Hayirlisini dilee.. sen gec almadin. Her sey olmasi gerektigi gibi.. boyle dedikce benim psikolojim bozuluyor

kızlaaaar ödev ne? bakın yarım saatim bile kalmadı. odevi söyleyin kafamda bir plan oluşturayım eve girersemevin o halini görünce bütün hevesim kaçıyor. şimdiden motive olayım
odev olmayinca hemen girip yaziver. Burasi öyle... kafana estigi gibi.. bu arada sen fotolu istiyordun. Su 300 daginikligin oncesi ve sonrasini yapsana...

Amin amin. Bazen çok bunaldığım oluyor. Ufaklık çoookkkenerjik ama bir şirinlik yapıyorlar ne sinir kalıyor ne stres
aynen

Bu arada ben kalktığımdan beri kahvaltımı bile emzirirken yaptım :) Kutlama falan yalan oldu. Bebişin karnı doyup da uyursa inşallah kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum. Evde bomba patlamış gibi her yer
kiz daha cok yenisin. Birak bomba dursun durdugu yerde.. sac bantin var mi.. gecelikle misin

ahh canım keşke o yaşlarımda olsam ne güzel olurdu..1980 / temmuz doğumluyum kuzum ben..bu sene 37 oluyorum inşallah..kartladım iyice yani
ay ben de o yaslarda olmak istitorum 19 ile 26 arasi.. ne guzeldi...kartlamadik canim... hala genciz guzeliz...

Aman kizlar ya ben odev belirledigimde bana bir yaptirimi olsaydi zaten su an bu topikte olmazdim evimde icinden firtina gecmise benzemez bal dok yala olurdu
nasi bi yaptirim istersin

Valla su an kanepenin uzerinde yatar vaziyetteysem sebebi sizsiniz kizlar. Bana ozel olsun bari bir odev
aaa camur at izi kalsin

hah iste. Eflal geldi hos geldi...

ben yoruldum senin yerine... kucugun huysuzlugu anlasildi somdi... muhtemelen senin aglamalarin ve olecek miyim sıkıntıların yansimiz. Karninda 7.5 ay bir bomba.. gelecek belirsiz.. ay o zamanki dagciya gidip opuyorum. Ve bu yıllarda cok cok mutlu olacagini ve endiselenmemesi gerektigini fisildiyorum kulagina...

Bu topigin sihri bu. Bir haftadir yapamadigimi buraya yazinca gaza geliyorum. Hepsi tamam kizlar
ayy sanki topik ismi canlaniyor kafamda... sihir... kulkedileri.. sihirli degnek... balkabagi... dur dur cikacak bir seyler

Etiketlendigimnyerden daldim konuya cok bodoslama olmamistir insallah :)
hah.. iste boyle..

Kilosu 3100gr olmus. Kilo arttikca korkuyorum. O da ayri bir sıkıntı.
ben 3950 ile dogurdum. Bir kac hafta da o kadar kilo almayacagina gire rahat ol. Eger istersen sana meryem ana otu dediklerinden koyabilirim suya. Sancilarin baslayinca...

Ahh ah... ben de ne yontemler biliyorum da iste

hahahhahhhaaa ayyyy oyyyy catliyorum gulmekten... isim vermeden bu hikayeyi paylasabilir miyim ileride... hahahhaa kapat ceneni... haal gülüyorum...

Hic duymamistim. Denerim tabiki. Cok sagol.

chentiq [/USER][/USER][/USER] // calisan (07:00-19:00) + evli 2 cocuklu

kubdef // ev hanimi + evli 1 cocuk

Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.

dagci // calisan + evli 3 cocuklu

Nego // ev hanimi + evli 2 cocuklu

cnntrm // ........ + evli 2 cocuklu

P pinartn // ev hanimi + evli 2 cocuklu

NAVLEE ev hanimi + evli 1 çocuk

@Titan_ ev hanimi + evli

buble // calisan + evli + 1 cocuk

@3kizannesi calisan 3 e kadar + evli 3 cocuklu

@MuskaM evli+2 çocuklu

yesilkubbe
Evli Ev hanımı 1 çocuk

zambak86 ev hanımı+evli+2 çocuk

kubdef veya bir gonullu buna gore gruplari duzenlerlerse ilk mesaji guncelleyecegim. Herkes fikrini belirtti zaten.

Cem yılmazın malum günlerle ilgili esprisi geldi aklıma:)
şimdiki annelerin önceliği değişti kızlar merhamet ve şefkat kahramanı anneler değiliz artık o güçlü her zorluğa katlanan kadınlar çok az. Televizyonlar gazeteler modern hayat çığırtkanları "önce kendiniz" "siz herşeyden değerlisiniz" diye diye ailemizi ikinci plana atabileceğimizi yerleştirdi bilinç altımıza Çocuklar okuldayken yanımızda değilken durabiliyoru z dayanabiliyoruz da telefonlar elimizde yokken 5 dakka duramıyoruz televizyonlar hep açık dedikodu frekansları hep açık. Kimseyi bulamadım telezyondan magazin izliyoruz..geç Uyuyor geç uyanıyoruZ uykusuzluk stres fazla beklenti bunların hırsıda hep çocuklardan çıkıyor galiba.. sorgulaması irdelenmesi gereken çok şey var

Kahve saatini nasıl yapıyorsunuz ayol :)

Maşallah çocuklarına bayıldım benimkiler sarılmak falan bilmezler birbirlerini gıcık edip şikayet etmek için her fırsatı kaçırmıyorlar maşallah
kahve saati her gun bir saat belirleyip o saatte isi gucu birakip kahve iciyoruz :))

kitap okumayi sever misin? Ofke kontrolu diye bir kitap var. Eflale tavsiye etmistim bulamadi galiba. Yabanci bir yazar. Mutlaka edinmelisin.

17 ocak kopyalanmis maddelerim :

Günlük işler :
1. Banyonun yerleri silinecek
2. Mutfak dolabının bir kısmı silinecek
3. Çamaşır yikanacak asılacak
4. Klozet dusakabin temizlenecek
5. Gunluk odev yapilacak

Manevi listem :

1. Zincir kırılmayacak
2. Yıllık plani artik yap yani bir zahmet
3. Tefsir dinlenecek
4. Kitap bitirilecek
5. Telefon duzenlenecek

Çocuklar için :

1. Spor egzersiz kosusturmaca
2. Es ile oturup cay icme guler yuz gosterme
3. Kucukle istedigi bir faaliyet
4. Büyükle istedigi bir faaliyet
5. Kalpten dinlenecek çocuklar. Bayildim Nego

ilac da yan etki yapti.. başka ilac baska doktor olmaz mi.. care bulmak lazim..

ooo sorgulamak irdelemek en sevdigim sey.m hadi sorgulayalum... konu belirle ben devam ettireyim

Severim bir daha ki çıkışımda ararım yoksa sipariş ederim inşallah.

Tamam irdeleyelim ben bi koşturup gelicem ondan sonra devam edelim:)

gerçekten çok ihtiyacım vardı.
iştekiler acill izne çıkınca olayın vehametini anladılar.
sadece şefim ve bir arkadaşım biliyordu.
o halde çalıştım bir de,yürüyemezken.
rahim kasığa doğru baskıdan büyümüştü ve resmen yırta yırta iniyordu.

her gece ani yoğun kanamayla uyanma korkusu yaşadım.
hiç bir hastane almadı.
evde kimse yoktu.
ölümü beklemek çok zor.
en kötüsü geride kalanları.
çok ağlayarak oturduğum yerde sebze ayıklamıştırım.

ve her şeye rağmen kendimi yine ben teselli ediyordum.
ne zordu anlatamam.

kanamayla evden çıkarken çocuklarıma son kez baktım komşuyla kapıda beni uğurlarken...

o yüzden hayat kimseye üzülecek,takacak kadar uzun değil.

önceliğim sadece huzur.

eşime vasiyetimi vermiştim,tabi çoğunun uygulanmayacağını bile bile.

neyse ya içini karartmayayım,her şeyin hayırlısı.

ayy beni de hiç bir hastane almamıştı ,hastane hastane geziyordum çok acıklı bir durumdu ortada kalmış gibi en sonunda profcuğumu buldum da kurtuldum çok şükür Allahıma

Amin inşallah

Ah keşke doğumlarım da bu bilgiyi öğrenseydim suni sancı ile doğum yaptım ikisinde de..

Nasip canım. Belki de olacağına denk geldi benim de bilmiyorum..

Süt için o kadar çok şey yapıyorum ki birkaç gündür. İşe yaramaya başladı ama hangisi yaradı bilmiyorum. Saraçoğlunun incir kürü, humana still tee, boza, lactamil emziren anneler için sütlü içecek, lactamil poşet çay, vitamoms, promalt. Ayrıca su da içiyorum tabi. Mide, mide değil; ırmak oldu artık çağlıyor

Sezaryen sonrası vajinal doğumu her doktor kabul etmiyor maalesef. Yine de birkaç yıl öncesine göre epey çoğalmış yapan doktorlar.

Kahve saatini nasıl yapıyorsunuz ayol :)

Maşallah çocuklarına bayıldım benimkiler sarılmak falan bilmezler birbirlerini gıcık edip şikayet etmek için her fırsatı kaçırmıyorlar maşallah
Bi saat belirleyip o saatte kendimizi ödüllendirmek için kahve içiyoruz. Sen de buyur canım. Üçte buluşalım

Benim kendi doktorum kabul etmiyordu. Evime uzak bir dr buldum kabul eden. Onunla anlaştık. Son aylarda ikisine birden gittim ben. Kısmet olmadı ama.

Saç bantı ve gecelik değil de banyodan sonra taranamadan kendi halinde kurumuş saçlar tepede topuz, eşofman altı ve üstümde %99 ihtimalle kusmuklanmış tişörtle dolaşıyorum:))

Nerde istiyorsan orda paylaşabilirsin canım :) Şimdi ben de gülüyorum da o anda ayağa kalkacak gücüm olsa neler yapardım bilemiyorum:)

ayy beni de hiç bir hastane almamıştı ,hastane hastane geziyordum çok acıklı bir durumdu ortada kalmış gibi en sonunda profcuğumu buldum da kurtuldum çok şükür Allahıma

dagci zambak86 ne zor şeyler yaşamışsınız aklım almıyor bir hastanenin hastayı geri çevirmesini.. Allah yavrularınızla mutlu bir ömür nasip etsin inşallah...

kimsenin yapamayacağı bir ameliyat canım.
amin cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…