- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Sağol canım
bu ödev çok güzel oldu çamaşır hiç bitmiyor kigünaydın kızlar,gününüz güzel olsun..
günlük ödev bildirim topiğinde..grupdaşlarım süper gidiyoruz ellerinize sağlık
CKbeautyandsheer canım yazdığını okudum,bundan çok kısa süre önce benzer durumlar yaşamış biriyim..sana tavsiyem eşinle mutsuz olmana yada onunla yaşadığın olumsuzluklara takılmadan önce kendini mutlu etmeyi öğren..sen mutlu olduğun zaman herşey değişecek emin ol.daha doğru kararlar almaya başlayacaksın,bakış açın değişecek,kendi kendinin farkına varacaksın.yani önce sen,evliliğin değil..sen değişeceksin,dünyan değişecek emin ol..
sağol canım
selam tatlım sanada ceeeSelam herkese cee yapıp kaçıyorum. Geçmişe sonra cevap vericem
çok seçmece olmuş gibiBu 2. Gruptan benden baska nefret eden uyuz olan gicik kapan var mi
Maratonda ihtiyacım var ama hava buz odadan dışarı çıkamıyoruz güneşli olduğu haldeAcil maraton cagrisi!!!!
Esim ufakligi disari cikartti. Bu bir saati iyi degerlendimeliyim.
çok seçmece olmuş gibi
Ve orda bi NAVLEE var kesin fire verir yakındır
Ben varım canım hayde breAcil maraton cagrisi!!!!
Esim ufakligi disari cikartti. Bu bir saati iyi degerlendimeliyim.
hee sorma bacim. En cok ona gicigim zati.... fire vermez ooo.. ne anasinin gozudur oo..çok seçmece olmuş gibi
Ve orda bi NAVLEE var kesin fire verir yakındır
patronun oldugu grup tirttir. Sen grup arkadaslarini etiketle... gaza getir. Ben simdi maratona kalkiyorum. Gel kalkalim... 1 deValla gurup dagıtımından hiç memnun değilim navlecim son gelenlerden üçğde bizim grupta bunlardan biri de benim :)) biraz tırt mıyız ne
yok ya ne alaka bizdede son gelen var birinci grupta da ben sadece eflalim konusunda kıyak geçtim kendime oda onu örnek aldığım için çoğu işteValla gurup dagıtımından hiç memnun değilim navlecim son gelenlerden üçğde bizim grupta bunlardan biri de benim :)) biraz tırt mıyız ne
vermez dimihee sorma bacim. En cok ona gicigim zati.... fire vermez ooo.. ne anasinin gozudur oo..
patronun oldugu grup tirttir. Sen grup arkadaslarini etiketle... gaza getir. Ben simdi maratona kalkiyorum. Gel kalkalim... 1 de
hee sorma bacim. En cok ona gicigim zati.... fire vermez ooo.. ne anasinin gozudur oo..
patronun oldugu grup tirttir. Sen grup arkadaslarini etiketle... gaza getir. Ben simdi maratona kalkiyorum. Gel kalkalim... 1 de
Dun gunluk odeve ismimi eklemeyi unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?