Cok guzel yazmissin
- GÜNLÜK 5 MADDE:
- B.Makinasını doldurmak
- evi süpürmek
- etrafı toplamak
- sobanın altını silmek
- yemek yapmak
- GÜNLÜK ÖDEV:
- sobanın altını silmek
- İLK HAFTANIN ALIŞKANLIĞI AKŞAM BULAŞIK BIRAKMAMAK:
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
- ODAK NOKTASI MADDELERİ:
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek
Canım hastanedeydim. Yaptım bildirimi.
Banane kiii geç yaptın kabul olmazzz şaka canım geçmiş olsun neyin varCanım hastanedeydim. Yaptım bildirimi.
Sağol cnm değiştirip kullanCok guzel yazmissin
hadi ya geçmiş olsun cnm ama bildirim öğlen onikiye kadar cnmCanım hastanedeydim. Yaptım bildirimi.
Gecmisle ola :)Bir suru alintim gitti
Sana verebilecek bir fikrim yok malesed canim ama emin ol yalniz degilsin.MUTLULUKTA DİKİŞ TUTTURAMAMAK
Nedir doğru olan? Nedir yanlış yaptığım? Nedir doğru yaptığım halde savunamadığım?
Debelendikçe dibe batıyorum. Daha umutsuz, daha mutsuz oluyorum. Daha bi bıkkın, daha bi yılgın.
Düzeltmeye çalışıyorum kendimce, olmuyor...
Ondan istiyorum kendisini düzeltmesini, olmuyor...
Bir de kızım var arada, bizim en ufak tartışmamızda bile rahatsızlığını belli eden, bize sesimizi yükseltmememiz konusunda kendince uyarı veren, susun diyen...
Her yaptığıma müdahale edilmesi, olumsuz yaklaşılması; beni ben yapmaktan uzaklaştırdı. Arıyorum, kendimi bulamıyorum.
Boşancam diyorum aklıma kızım geliyor, kötü şeyler düşünüyorum aklıma kızım geliyor.
Bakıyorum, kızımdan başka değer verdiğim hiçbir şey kalmamış. Dikiş tutturamıyorum.
Zaten biliyorsunuz; arkadaş yok, dost yok, dert ortağı yok...
Napayım ben, ne yapayım da her şey eski haline dönsün.
Sağol cnm değiştirip kullan
hadi ya geçmiş olsun cnm ama bildirim öğlen onikiye kadar cnm
Benim ufaklik rahatsiz da sabah erken gittik. Isimiz uzun surdu. Bildirimi zamaninda yapamadim malesef.Banane kiii geç yaptın kabul olmazzz şaka canım geçmiş olsun neyin var
Çok geçmiş olsun benim kızds hasta ne oluyor bunlara anlamıyorumBenim ufaklik rahatsiz da sabah erken gittik. Isimiz uzun surdu. Bildirimi zamaninda yapamadim malesef.
MUTLULUKTA DİKİŞ TUTTURAMAMAK
Nedir doğru olan? Nedir yanlış yaptığım? Nedir doğru yaptığım halde savunamadığım?
Debelendikçe dibe batıyorum. Daha umutsuz, daha mutsuz oluyorum. Daha bi bıkkın, daha bi yılgın.
Düzeltmeye çalışıyorum kendimce, olmuyor...
Ondan istiyorum kendisini düzeltmesini, olmuyor...
Bir de kızım var arada, bizim en ufak tartışmamızda bile rahatsızlığını belli eden, bize sesimizi yükseltmememiz konusunda kendince uyarı veren, susun diyen...
Her yaptığıma müdahale edilmesi, olumsuz yaklaşılması; beni ben yapmaktan uzaklaştırdı. Arıyorum, kendimi bulamıyorum.
Boşancam diyorum aklıma kızım geliyor, kötü şeyler düşünüyorum aklıma kızım geliyor.
Bakıyorum, kızımdan başka değer verdiğim hiçbir şey kalmamış. Dikiş tutturamıyorum.
Zaten biliyorsunuz; arkadaş yok, dost yok, dert ortağı yok...
Napayım ben, ne yapayım da her şey eski haline dönsün.
Alışkanlık bildirimlerini nasıl yapacağız? bugün kalan bir kaç bardağı da eşim yıkadı tahammülü yok adamın bulaşığa bu da yeni huyu :)
Canım mesajını göreli çok oldu ama ne yazacağımı bilemedim açıkçası. Ama ben senin yerinde olsam ve boşanmayacaksam düşünüp düşünüp kendimi daha çok mutsuz etmemeye gayret ederdim sanırım. İnsan sorunları düşündükçe kendi kendini dolduruşa getiriyor. Allah yardımcın olsun. Tez vakitte yüreğini ferahlatsın inşallah.
O ne güzel bir tahammülsüzlük öyle keşke benim eşimde de olsa :)))
P pinartnNAVLEE çok geçmiş olsun kızlar. Rabbim şifa versin kuzucuklara
niye kız bırak yıkasınAkşam kızmamak için kendimi zor tuttum sinir oldum çık mutfağımdan lütfen diyorum bırakmasaydın diyo :)) sadece bir tava ve çay kahve içtiğimiz bardaklar vardı yıkayacaktım zaten
Yarın haftasonu evdeymiş öyle görmek istemiyormuş hoşuma gitmiyor ya ilginçhalbuki eskiden ne çok isterdim
Sağol cnm yajCanım mesajını göreli çok oldu ama ne yazacağımı bilemedim açıkçası. Ama ben senin yerinde olsam ve boşanmayacaksam düşünüp düşünüp kendimi daha çok mutsuz etmemeye gayret ederdim sanırım. İnsan sorunları düşündükçe kendi kendini dolduruşa getiriyor. Allah yardımcın olsun. Tez vakitte yüreğini ferahlatsın inşallah.
Akşam kızmamak için kendimi zor tuttum sinir oldum çık mutfağımdan lütfen diyorum bırakmasaydın diyo :)) sadece bir tava ve çay kahve içtiğimiz bardaklar vardı yıkayacaktım zaten
Yarın haftasonu evdeymiş öyle görmek istemiyormuş hoşuma gitmiyor ya ilginçhalbuki eskiden ne çok isterdim
Birak yiksin iste. Daha ne istiyorsun?Alışkanlık bildirimlerini nasıl yapacağız? bugün kalan bir kaç bardağı da eşim yıkadı tahammülü yok adamın bulaşığa bu da yeni huyu :)
Canım mesajını göreli çok oldu ama ne yazacağımı bilemedim açıkçası. Ama ben senin yerinde olsam ve boşanmayacaksam düşünüp düşünüp kendimi daha çok mutsuz etmemeye gayret ederdim sanırım. İnsan sorunları düşündükçe kendi kendini dolduruşa getiriyor. Allah yardımcın olsun. Tez vakitte yüreğini ferahlatsın inşallah.
Sagolun arkadaslar. @NAVLEE size de gecmis ollsunÇok geçmiş olsun benim kızds hasta ne oluyor bunlara anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?