- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Geçmiş olsunHastalik beni de vurdu sonunda. Uzak durabildigim olcude girmemeye calisacagim kizlar bilginize.
Bugun gun boyu yataktaydim. 6 civarlarinda kalkip acile gittik artik. Simdi igneden dolayi iyi hissediyorum.
Ama hic temizlik namina bir sey yapamadim. Sag olsun yemegi falan esim yapti. Kv de yardimci oldu. Ama buralarda olmayacagim yani.
Beni ozleyin ve cok ama cok sevinbir de dua edin.. bildirim gününe yetiseyim
Hastalik beni de vurdu sonunda. Uzak durabildigim olcude girmemeye calisacagim kizlar bilginize.
Bugun gun boyu yataktaydim. 6 civarlarinda kalkip acile gittik artik. Simdi igneden dolayi iyi hissediyorum.
Ama hic temizlik namina bir sey yapamadim. Sag olsun yemegi falan esim yapti. Kv de yardimci oldu. Ama buralarda olmayacagim yani.
normal iş tempoma geçmeyi bıraktım işte daha ne kadar kalırım o belli değil zaten canım..gemileri yaktım desem yeridir.çünkü kendimi gerçekten kullanılmış ve sömürülmüş hissediyorum..
Ben anlamadom simdiFour lights kk ya giriyorr ama buraya mi girmiyor yoksa giriyorda ben mi goremedim.
Grup üyelerim
chentiq @zambak86 @MuskaM Four lights kubdef
Selam kızlar habersiz gelemedim kusura bakmayın. Cenazemiz vardı zayıflama gurubuna da yazamadım toparlanmam kendime gelmem zaman aldı ben hala aranızda olma umudunu taşıyorum gurup arkadaş hakkınızı helal edin açığı kapatmak için elimden geleni yapacağım söz veriyorum
Başınız sağ olsun canım..
Cok gecmis olsunHastalik beni de vurdu sonunda. Uzak durabildigim olcude girmemeye calisacagim kizlar bilginize.
vallaha benimki sabancının oğlu da değil hatta askeri ücretle çalışıyor ve arada çıkış veriyorlar !!ama ilden çıktım kızım için iyimi yaptım bilmiyorum dönmeyidi hiç düşünmüyorum tabi Allah mecbur etmediği süreceGeçmiş olsun canım çabucak iyileş ve dön aramıza inşallah ...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Ben de çok alıştım evde durmaya işe dönüşüm nasıl olacak hiç bilmiyorumŞeytan diyor bas istifayı rahatla.. Keşke eşim sabancının oğlu olsaydı
issizlik ... kriz ortami... isi birakma ama kendini de bu kadar kullandirtma. Ozel tecrubelerime dayanarak ne kadar yaparsan o kadar isterler. Sen elinden geleni yap. Kac senedor oradasin? Gozden cikaramazlar belki. Ama sen bir anlik galeyana gelip de bayrak cekme derim...normal iş tempoma geçmeyi bıraktım işte daha ne kadar kalırım o belli değil zaten canım..gemileri yaktım desem yeridir.çünkü kendimi gerçekten kullanılmış ve sömürülmüş hissediyorum..
tesekkur ederim sizin de basiniz sag olsun. Ama gelip 10 sn de olsa haber ver boyle durumlarda. Cok yakin miydi vefat eden?Sağolasın canım çok haklısın.chentiq Çok geçmiş olsun.
hakkinda hayirlisi olsun. Erkeklerin fikrini degistirmek zor. Ama akrabayla is yapma konusunda durup düşünsün derim. Her sey gulluk gulistaanlik olmuyir. Heleli sofirdan kredi cekip de kuracaklarsa ... durum vahim. Gene de hayorlisi olsun tabi. Ben tecrubelerden konuşuyorum..@MuskaM başın sağolsun
Kizlar belli olmamakla beraber 5 6 ay icinde sehir degistirme durumu var gibi esim in calistigi sektör bitmek uzere baska iste bilmiyor kardeşi ortak elektronik ve bilgisayar uzerine dukkan acalim demiss kredi cekecekler esim bataktayiz bunu denemek zorundayız bir kere de olsa güven dedi cocuk büyüyor calistigim işin garantisi yok vs vs konustuda durdu aşkım bir kere de olsa deneyelim olmazsa elimde meslegim var yine girerim bir işe diyor
bu konuda tek tavsiyem doktora goturmen olur. Cunku havale gecmisi var atesi riske atma. Bir de online doktora soralim belki fikri vardirTecrübeli anneler size bir sorum var. Oğlum 4,5 yaşında. Hemen hemen bir hafta önce grip oldu 2-3 gün ateşliydi. Daha önce 2 defa ateşli havale geçirdiği için ateşi 38.5 olduğu an dolven verdim öyle geçti. Ateşli faslımız bittiğinden beri(bugece 4. gece) uyuduktan 1-2 saat sonra yoğun bir terle titremeye başlıyor. Ateş ani yükselirken de titremesi olurdu o yüzden hemen ateşini kontrol ettim. Ateşi 35.4-35.5 çıkıyor. Bu gece 35.0'a kadar düştü. Kucağıma yatırdım benim sıcağımla ısınsın diye. Biraz yükselir gibi oldu sonra yine 35.3'e düştü. Şuan babasıyla yatıyorlar yine baktım 35.1. Kafayı yiyeceğim internette de tatmin edici bir cevap bulamadım. Dün gece kızı emzirmeye kalktığımda kendi ateşime de baktım 35.3 çıktı. Bu durumda oğlum için normaldir deyip geçmeli mi sizce? 35 ve altı hipotermiye giriyormuş ve çok tehlikeliymiş..
Geçmiş olsun cnm ama bence de Dr götürTecrübeli anneler size bir sorum var. Oğlum 4,5 yaşında. Hemen hemen bir hafta önce grip oldu 2-3 gün ateşliydi. Daha önce 2 defa ateşli havale geçirdiği için ateşi 38.5 olduğu an dolven verdim öyle geçti. Ateşli faslımız bittiğinden beri(bugece 4. gece) uyuduktan 1-2 saat sonra yoğun bir terle titremeye başlıyor. Ateş ani yükselirken de titremesi olurdu o yüzden hemen ateşini kontrol ettim. Ateşi 35.4-35.5 çıkıyor. Bu gece 35.0'a kadar düştü. Kucağıma yatırdım benim sıcağımla ısınsın diye. Biraz yükselir gibi oldu sonra yine 35.3'e düştü. Şuan babasıyla yatıyorlar yine baktım 35.1. Kafayı yiyeceğim internette de tatmin edici bir cevap bulamadım. Dün gece kızı emzirmeye kalktığımda kendi ateşime de baktım 35.3 çıktı. Bu durumda oğlum için normaldir deyip geçmeli mi sizce? 35 ve altı hipotermiye giriyormuş ve çok tehlikeliymiş..
belki benim de kadro olsaydı bende bırakmazdımNAVLEE kadrolu memur olduğum için riske atamıyorum özelde olsam belki cesaret edebilirdim. Zaten hem ev kredisi hem araba kredisi hem de çocuğa kreş taksidi ödüyoruz. Benim maaşım ancak kredileri kapatmaya yetiyor. İş falan bırakamam ben yani. Krediler bitince bırakabilirim belki ama o zaman da çocuklar okul çağında olacak çok saçma olur işi bırakmam..
vallaha benimki sabancının oğlu da değil hatta askeri ücretle çalışıyor ve arada çıkış veriyorlar !!ama ilden çıktım kızım için iyimi yaptım bilmiyorum dönmeyidi hiç düşünmüyorum tabi Allah mecbur etmediği sürece
@MuskaM başın sağolsun kim vefat etti
Tecrübeli anneler size bir sorum var. Oğlum 4,5 yaşında. Hemen hemen bir hafta önce grip oldu 2-3 gün ateşliydi. Daha önce 2 defa ateşli havale geçirdiği için ateşi 38.5 olduğu an dolven verdim öyle geçti. Ateşli faslımız bittiğinden beri(bugece 4. gece) uyuduktan 1-2 saat sonra yoğun bir terle titremeye başlıyor. Ateş ani yükselirken de titremesi olurdu o yüzden hemen ateşini kontrol ettim. Ateşi 35.4-35.5 çıkıyor. Bu gece 35.0'a kadar düştü. Kucağıma yatırdım benim sıcağımla ısınsın diye. Biraz yükselir gibi oldu sonra yine 35.3'e düştü. Şuan babasıyla yatıyorlar yine baktım 35.1. Kafayı yiyeceğim internette de tatmin edici bir cevap bulamadım. Dün gece kızı emzirmeye kalktığımda kendi ateşime de baktım 35.3 çıktı. Bu durumda oğlum için normaldir deyip geçmeli mi sizce? 35 ve altı hipotermiye giriyormuş ve çok tehlikeliymiş..
Kepenkleri acayim. Guya girmeyecektim.
issizlik ... kriz ortami... isi birakma ama kendini de bu kadar kullandirtma. Ozel tecrubelerime dayanarak ne kadar yaparsan o kadar isterler. Sen elinden geleni yap. Kac senedor oradasin? Gozden cikaramazlar belki. Ama sen bir anlik galeyana gelip de bayrak cekme derim...
tesekkur ederim sizin de basiniz sag olsun. Ama gelip 10 sn de olsa haber ver boyle durumlarda. Cok yakin miydi vefat eden?
hakkinda hayirlisi olsun. Erkeklerin fikrini degistirmek zor. Ama akrabayla is yapma konusunda durup düşünsün derim. Her sey gulluk gulistaanlik olmuyir. Heleli sofirdan kredi cekip de kuracaklarsa ... durum vahim. Gene de hayorlisi olsun tabi. Ben tecrubelerden konuşuyorum..
bu konuda tek tavsiyem doktora goturmen olur. Cunku havale gecmisi var atesi riske atma. Bir de online doktora soralim belki fikri vardirMaRaL_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?