Gecmis olsun
Alintilar gittu gecmis olsun dileklerinz icincok teşekkürlr Allah razi olsun. İyilestik cok şükür viral bisiydi galiba dr flnda gitmedik.
Bu arada @chentiq nerdeyse ay sinu geldi bn hala memleketteyim odak nokt maddelri bitiremedim. Burda kv gun icin temizlik yapmıştık kabul edersen bildirim yapicam.
selam canlarım..çok şükür haftasonu geldi.işyerinde hem beynen hem bedenen hem psikolojik olarak aşırı yıprandığım bir 5 gün geçirdim..hüngür hüngür ağladım öfke nöbetleri geçirdim.stresten sıkıntıdan 3 gündür mide ayarlarım bozuldu,sızım sızım sızlıyor.ve bukadar sinirin stresin sıkıntının içinde ben bu durumu evime hiç taşımadım,bu konuda kendimle cidden gurur duydum.aferim banayarın mutfakla ilgili kalan son işleride bitireceğim inşallah..hepinize iyi geceler
Düzen değişince bende öyle oluyorum, alışmışız yapmayınca geriliyoruz. Mesela daha rahat olucam ev işi konusunda dediğim zaman hep huzursuz oluyorum hala yenemedim bu duyguyu.kızlar bir haftadır evde fazla iş yapmıyorum.
çocukları germemek için.
sadece toplama ,yıkama.
pazar eşimle oğlum dönüyor.
yarın küçük kızımla evdeyiz.
temizlikle geçirirsem çok sıkılacak.
ben de hem iş yapma şevkim artsın,hem kızım sıkılmasın diye onun kreşten arkadaşını davet ettim.
cumayı dört gözle bekledim ama zorunluluk olmazsa iş yapasım yok.
ruh halim tatilde.:)
kafamda plan yapıyorum.
bir yandan da yaparsın yaparsın diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
kendimi neden zora sokuyorum bilmiyorum ama durum böyle.
İlahi güldürdün beni :) ben pislere gidince ciddi anlamda kötü oluyorum ruhum yıpranıyor çok geriliyorum, o evi dip köşe temizlemek düzenlemek istiyorum.Al benden de o kadar bura olmasa hiç iş yapmayacağım .dağcı ben bi ara iş yapamadığım zaman iş yapan kişilerin evine oturmaya gidiyordum sonra orda tırnaklarımı yiyip eve gelip iş yapıyordum
Bide ben den pis olanlara gidip mutlu oluyordum temizim diye
Bak canım niye kendini yıpratıyorsun. Davetsiz gelen misafir önüne konulan yemeğe razı olur. Bunun için yıpranma ama yatılı gelme kısımları beni de sinir etti. Sebep ne?kaynım eşimi aramış akşam size gelecegiz diye hem yemekli hem yatılı 2 kaynım gelecek ve hazırlıgım yok alışvwerişe çıkcak vaktimde eşime neden kabul ettin desem yine tartışacagız artık bıktım daha 6 gün önce yine yatılıydılar bizde
Harikasın canım, gerçekten değişim süper sende kiselam canlarım..çok şükür haftasonu geldi.işyerinde hem beynen hem bedenen hem psikolojik olarak aşırı yıprandığım bir 5 gün geçirdim..hüngür hüngür ağladım öfke nöbetleri geçirdim.stresten sıkıntıdan 3 gündür mide ayarlarım bozuldu,sızım sızım sızlıyor.ve bukadar sinirin stresin sıkıntının içinde ben bu durumu evime hiç taşımadım,bu konuda kendimle cidden gurur duydum.aferim banayarın mutfakla ilgili kalan son işleride bitireceğim inşallah..hepinize iyi geceler
annem öyle bi kaç yer var gittiğimiz keşke bıraksalar temizlerim derDüzen değişince bende öyle oluyorum, alışmışız yapmayınca geriliyoruz. Mesela daha rahat olucam ev işi konusunda dediğim zaman hep huzursuz oluyorum hala yenemedim bu duyguyu.
İlahi güldürdün beni :) ben pislere gidince ciddi anlamda kötü oluyorum ruhum yıpranıyor çok geriliyorum, o evi dip köşe temizlemek düzenlemek istiyorum.
Bak canım niye kendini yıpratıyorsun. Davetsiz gelen misafir önüne konulan yemeğe razı olur. Bunun için yıpranma ama yatılı gelme kısımları beni de sinir etti. Sebep ne?
Harikasın canım, gerçekten değişim süper sende ki
ödevi dün gece yaptımkine süt kaynatırken o arada düzelttim cnm
Pardon ben dün gecekini söylüyorsun sandım
Al benden de o kadar bura olmasa hiç iş yapmayacağım .dağcı ben bi ara iş yapamadığım zaman iş yapan kişilerin evine oturmaya gidiyordum sonra orda tırnaklarımı yiyip eve gelip iş yapıyordum
Bide ben den pis olanlara gidip mutlu oluyordum temizim diye
Hosgeldin canımHeyo ben geldim. Bunalimdim kaç gündür.
Hava soğuk totomu klimali odadan çıkarmak istemiyorum.
Nasılsınızchentiq kankeytaaa beni özledin miiiii
oda toplandıBugünkü 5 lim
Oturma odasi toplanacak
Yataklar toplanacak
Mutfak toplanacak
Ütü yapılacak
Yemek yapilacak
tamam canim daha onceden mazeret bildirdiysen sikinti yok inşallah :)kubdef canim yazmistim memeleketteyim bi is yapmiyorum burda yani odev filan. Insallah yarin evde olursam firtina gibi girecegim
Allah şifa versin canım özledik bileHastalik beni de vurdu sonunda. Uzak durabildigim olcude girmemeye calisacagim kizlar bilginize.
Bugun gun boyu yataktaydim. 6 civarlarinda kalkip acile gittik artik. Simdi igneden dolayi iyi hissediyorum.
Ama hic temizlik namina bir sey yapamadim. Sag olsun yemegi falan esim yapti. Kv de yardimci oldu. Ama buralarda olmayacagim yani.
Beni ozleyin ve cok ama cok sevinbir de dua edin.. bildirim gününe yetiseyim
Sağol canım şimdi daha iyiler şükür. Ateş bitti en azından
Bence sayılır canım. Evde olmadığımız zamanlarda nerdeysek orda yaptığımız işleri kabul ediyorduk
Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bu hafta normal iş tempona geri döneceksin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?