ay coksevindim simdi :) Allah mutlulugunuzu daim etsin artirsin.

Maralım teşekkür ederim taa nerelerden gelip açıklama yapmışsın :)) Geçen yıl 37.5 olunca veriyorduk ateş düşürücüyü (havalelerden dolayı doktor o şekilde önerdiği için) bu yıl vücudu ateşi daha rahat kontol ediyor o yüzden 38.5 olmadan vermiyorum zaten o konuda sıkıntı yok Allaha şükür. Beni endişelendiren ateşin 35.0 olması. Hatta dün gece uykudayken 34.9'u bile gördüm. Yüksek ateş en fazla havale yapar ama düşük ateş hayati risk taşıyormuş..

hadi ya gargara yapıp yutunmu azda olsa çokmu bulandı çok geçmiş olsun

Çok güzel şeyler bunlar sahada iyi olacak cnm inşallah
inşallah bişey çıkmaz canım

kimler gelmiş kimler ,nasılsın maral
normalde elma sirkesini seviyorum. Arada da icerdim. Hatta bayagi bir sure bir su bardagina bir ck koyarak bayila bayila iciyordum. Ama dun ac karnina ictim. Bir de basim cok agriyordu. Gargara yaptim onu tuttum. Sonra biraz daha yaptim onu da yuttum. Sonra 3. Seferini de yuttum. Sonra kendimi kotu hissettigimden yattimm cok fena midem bulandi. Simdi kokusuna bile dayanamiyorum...

Ya o kadar guzel gecti maratonum. Hasta halimle bile evi duzelttim ya masallah kendime allaha sukur... tozlar kaldi ama saglik olsun napalim... mutfaktan kalanlari da yapabilirsem yaparim yapamazsam yaptıklarımla bildirim yaparim.

hadi ya kötü olmuş vallaha bende ilk yapişta fark edilir derecede düzelme yaptı inşallah sanada iyi gelmiştir

Ya o kadar guzel gecti maratonum. Hasta halimle bile evi duzelttim ya masallah kendime allaha sukur... tozlar kaldi ama saglik olsun napalim... mutfaktan kalanlari da yapabilirsem yaparim yapamazsam yaptıklarımla bildirim yaparim.
maşallah sana ,ben bi maratona girdimki belin koptu resmen .kızı yıkadım heva soğuk diye kaçgündür erteledim baktım olmuyor bugün kocişi çarşıya yolladım büyük leğen aldırdım içerde kızı yıkadım tabi saçları çok ama çok uğraştırdı resmen bilenlerin ağrıdı ,o kadar saç açıcı siprey sıkıp taramışım ki baya yordu bide ince telli ve kıvırcık ölesim geldi resmen az daha makasa baş vuracaktım zor tuttum kendimi

misafirler yeni gitti ev yeniden dagıldı hap dan mı bilmiyorum kafamkazan gibi :/

hamur yogurdum 3 tepsi börek yaptım yorgunum şimdi mutfak toplanmay bekliyor

Canim cok gecmis olsun inşaallah korktugun birşey çikmaz

En guzeli icinde tutmamak. Kalip dert olacagima soyleyeceksin. Insallah bundan sonra hersey gonlunce olur

Yumurtlama döneminde vűcut ısısı artmıyormuydu

günaydın kızlar,iyi haftalar olsun hepinize..
chentiq canım çok geçmiş olsun..işle ilgili birşeyler yazmışsın ama cidden gemileri yaktım,çünkü gerçekten kullanıldım..şubede geçen hafta izinde denilen kız şubede çıktı..yani orada olduğu halde işler bana yığıldı..patronla birbirimize girdik..hani artık dünya yansa umrumda değil işle ilgili..gün dolduruyorum..2003 ekim ayından beri çalışıyorum burda ve titana demişsin ya akrabayla iş olmaz eşin iyi düşünsün diye..benim patronum öz ve öz amcam canım..sence ne yapayım söyle..

@MuskaM başınız sağolsun canım..

cnntrm canım oğluşuna geçmiş olsun,hiç duymadığım bir konu olduğu için fikir yürütemedim ama doktora götürdükten sonra burdan bizide aydınlatırsan sevinirim..

yoklama yapiyordum. Gozumun gormedigine gönlümü vermeyecektim kac kilo fazlan var zambak. Takimim batmak uzere dombili bayan ariyorum

akrabalardan benim de cooookk ama bir cok sahit oldugum olay oldu. Ondan oyle diyorum. Bizzat yasadim yani. Allah korkusu olan insanlarla karsilasmamizi temenni ederim.

Amcana kizmaktansa sor bakalim neden isleri sana vermis izinli kisi burdayken. Senin daha mi ozenli yapacagini dusunmus. Bunun karsiliginda sana bir muddet ucretli izin versin. Madem patron. Calisma hayatindan ayrilman senin sıkıntılarıni cogaltabilir belki. Fevri karar verme derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…