Bir hasta yaslu kadun var... bir gun hastalandi evi .... yoluna gitmek uzere.

Su an da maraton talep etmekte. Zira dakikalari sayiyor.

11.45 itibariyle gelecek yandaslar itinayla kabul edilir. Hatta itinayla degil istisnasiz kabul edilir. Hic tanımadığım biri olsaniz da gelin anacim..

Ev isi yapıyoruz sonra da yaptuklarimizi yaziyoruz. Korkmayin gelin

Ben varım

Bugun ki 5 lim
Oturma odasi toplanacak
Süpürge tutulacak
Yatak odasi toplanacak
Mutfak toplanacak
Makineye çamaşır atılacak

Bunlar buz dağının görünen yüzü

chentiq Geldim geç olsada

Bulaşık makinesi boşaltıldı
Kahvaltı bulaşıkları yerleştirildi
Yemek yapıldı tezgah toplandı sofra kuruldu
Yemek yendi :) çocuklar da bitirince yeniden yıkanacak oyyyy hiç bitmeyecek bu işler:)

Bildirimi kaçırdımm
canta firlatan ikona

Ben de geldim. Ama tekrar devam edicem
Oglan yikandi kurulandi giydirildi
Nevresimler degistirildi makineye atildi
Mutfak toplanti mak dizildi calistirildi
Tum odalar bir guzel supuruldu kanepe altlari falan yapildi. Surekli yaptığım icin simdi her seferinde tertemoz goruyorum daha sevkle yapiyorum.
Odalar havalandirildi.
Cocuk odasi tamamiyle bitti. Diger odalari simdi yapicam
Ve taabi gene bilimum oyuncak ve kalem toplando

Şu oyuncaklara bi çare buldum ikinci çocuğu yapmicam

Çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum. Cuma akşamından beri eşim hasta hem de çok fena üç kere acile gitti hala kötü birde sınavları var dün birine giremedi, antibiyotik iğne verdi doktor sabah akşam. Haliyle ben hasta bakan bahtsız kadın hem de erkek hasta bakan bahtsız kadın tam sa eşimle gururu kenara bırakıp yeniden aşk yaşamaya başlamıştık hastalık vurdu
Başınız sağolsun canım
Ateş konusunda bugüne kadar hiç normal zamanda ölçtün mü normal vücut ısısı ne? Ben ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım, bu sitede sayfası var orda herkesin ortalama 36 lardayken vücut ısısı benimki 35 lerde idi, yumurtlama dönemi 36 ya zor çıkardı, normalde 37 falan olması lazım. Demem o ki bazı insanların vücut ısısı az oluyor, mesela büyük oğlum da öyle. Ateşi 37 olunca yüksek ateş oluyor oğlum da yanıyor.

Sirkeyi denememişsin belli
ya denedim denemesine de asiri midem bulandi. Denemez olur muyum hic. Dun ilk is onu yapmistim daha iyiyken..

ben üçüncüye niyerlenmisken hem de
inanacagimizi bekliyorsan yaniloyorsun canim. Yalniz dikkat et laflarina.. esimle ask yasiyoz.. ates olcme yöntemi... hamilelik.. ucuncu... kelelerin sihri var biliyorsun

ha hay ay yok yok en azından önümüzdeki 5 sene düşünmüyorum :)) ev alırsak biz eski günlere dönersek belli bir ihtimal diyorum.
Cidden eşimle geçen hafta büyük bir dönüm noktası yaşadık, o da nazik artık o kadar diyeyim. Bilmiyorum inşallah artık mutlu günler bize de yakındır. Birde kp ile ciddi bir konuşma yaptım içimi epey döktüm. Sen torun seveceksin çocuklarım dizimin dibinde olsun diye bizim yuvamız yıkılıyor farkındamısın dedim. Kuş gibi hafifledim. Araya yine aile dostunu soktum ve eşim yönünden olumlu yorum yaptı abi, ona istinaden bende eşime birbirimizi bu kadar severken gurur yüzünden acı çektiriyoruz birbirimize dedim o da haklısın dedi ki asla demezdi.

Çocuk hık dese panik olup hastaneye koşan eşim çok ilginç ki bu konuda aşırı rahat. Gidicez inşallah doktora

Geçmiş olsun cnm ama bence de Dr götür
belki benim de kadro olsaydı bende bırakmazdım

Doktora götürmeden asla rahatlayamam zaten de belki çevresinde duyan gören vardır bir fikir veren olur diye düşünmüştüm. Ama kimsede olmadığını farkedince daha çok gerildim

Ateş düşmesi ateşin çıkması ndan daha tehlikeli olabiliyor diye biliyorum canım ev normal sıcaklıkta ve sadece oğlun yinede üşüyorsa dr ihmal etme götür derim

Aynen canım daha tehlikeli. Ev 24-25 derece üşünecek bir ısı değil. Bir de gündüz hiçbir anormallik yok gece uykuya daldıktan bir süre sonra titreme geliyor o esnada ateşinin de düştüğünü düşünüyorum.

Gün içinde ölçeyim diye düşünüyorum hep bir şey çıkıyor unutuyorum sonra da. Haklısın canım benim de ateşim düşüktür genelde. Ama yine de 35.0 olmaması gerekiyor sanki..

Ay canım 41 kere maşallah çok sevindim senin adına. İnşallah daha da güzel olur her şey

Canım gün içinde ölç ama her gün aynı saatte ölç. Sabah ilk uyandığında mesela. Daha doğru sonuç alırsın.
Amin canım sağol inşallah umutluyum çok şükür.

cnntrm Çok geçmiş olsun canım
Ateş düşmesiyle pek ilgilenmiyoruz yani çok kurcalamıyoruz
Aslında çıkmasıyla da ilgilenmiyoruz ama sizin durumu özel varsayarsak dolven değilde başka ilaç veriyorduk, günde rutin bir şekilde onu kullanıyurduk havale istemiyorsak

Dr a göre havale zararsız ama havaleden korkup bilmem kaç tane ilaç kullanmaktan vede akabinde bir sürü tahlil emar vs çekdirmektense o ilacı kullanıp önlemeyi tercih ediyor yani sırf aıleyı rahatlatmak ve çocuğa gereksiz müdahaleyi önlemek için

Biliyorsun benimkide havale geçirdi 1 yıl olacak mart da, ondan beri başka grip olmadı ateşi çıkmadı insan çok korkuyor biliyorum ama havale nin zararsız olduğuna inanırsan doktorlar böyle diyor biliyorsun daha az stres yapıp yanlış müdahaleyi önlryebilirsin

hadi ya gargara yapıp yutunmu azda olsa çokmu bulandı çok geçmiş olsun

Çok güzel şeyler bunlar sahada iyi olacak cnm inşallah
inşallah bişey çıkmaz canım

kimler gelmiş kimler ,nasılsın maral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…