Günaydın herkese, benim çocuklar yine hasta aa ne ilginç değil mi yine yine öksürük giremem pek bilginize

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Hafta içi işte dinlenirsin artık

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.

Oyy geçmiş olsun. İyi ki yalnız değilmişsin..

emzirirken degil mi.. ben de cocugu elimden kaydiriyorum sanardim..

Aynen emzirirken :) Bazen dediğin gibi elimden kayıyor sanıp fırlamışlığım da oluyor :))

hahahahhhaa.. senin bu 2 cocukli halini sevdim.. sinirlerin yipranmos bacik :))

Sinir kalmadı bence bende :)

o kadar beraber yattik kalktik 25 gun boyunca, bir bana demedin kahve yapayım diye. Nazari bilemicim ama kiskanclik had safhada

Kıskanma kıskanma. Sohbete katıl sen de içersin kahveyi

kremanin icinde yok yok... bir yigin katki maddesim ama ondaki tadda hoc bir seyde yok. Ben de sut ile yapiyorum ama sevmiyorum. Dun de icmedim zaten hic cazip gelmedi... selulit yaptigi kesin mi yaaa.. ben de hamilelikte oldu saniyordum

Bence kahveden ziyade krema yapıyor selüliti de

inanamiyoruumm. Bu ödevleri daha dikkat cekici hale getirmek lazim..

Kesinlikle ama nasıl? Zira eskiden gestapo gibiydin herkes sözünü dinliyordu Artık hepimiz alıştık sanırım bu haline :)

amin insallah.. kontrole gidemiyiruz zaten. Araba parasi kontrol parasindan daha fazla

Ay yok bize hastane yakın en azından. Arabayla 5dkda gidiyoruz. Sizde durum daha vahimmiş. Merkezi bir yere taşınmayı düşünmüyor musunuz?

canim var mi yapacagimiz bir seyler.? Istersen sen biraz esinle ilgilen. Gunluk odevi biz halledelim? Esin maas alacak mi istirahat surecinde?

chentiq canım ne desen haklısın valla kendimi nasıl afettiririm bilmiyorum sanada çay yapsam yanına kek,özürüm kabul edilirmi?
ama çayın 40 yil hatiri yokki ;42:

ooo.. bu dediklerin bende de vardi ama doktor bir aey demedi. Kronik yorgunluk var. Bir cesaret gelirse hacamat yaptirmayi düşünüyorum yakin zamanda. Caresi ne imis peki bu hastalığın?

sen nasil oldun canim? Her sey yolunda mi?

yesilkubbe canim sen nasılsın. Biraz daha iyi misin simdi?

benim de dikkatimi cekti. Hayatimdaki en guzel alintiydi :)) eskiden de gestapo degilmistim de siz gozunuzde buyuruyordunuz ikonsuzluktan ne cektim beeee

Ne de güzel alıntı yaparmışım be chentiq in tek mesajına 6 alıntıyla cevap vermeyi başardım
ben de seniiiiii

Komsularim suriyeli bizim dilimizi bilmiyorlar yasitida yok
yolla oynasın işte

hiç sorma kadın oyuncak falan almaz ve oynatmazdı bizim evde ne aradan vardı çocuk uça uça geliyordu benim kızı bi iki kere gönderdim 20dk sonra evdeydi

benim kizin arkadaslarida rus ama cok iyi anlasiyolar gecende de parkta suriyeliler le oynamisti :) sikinti degil sen gotur cocugu:)
has bende onu diyorum

çok geçmiş olsun canım

Sanada geçmiş olsun canım ne biçim bi hastalıkmış Rabbim korumuş
Ne de güzel alıntı yaparmışım be chentiq in tek mesajına 6 alıntıyla cevap vermeyi başardım
:))))

kız sen hala oyuncuannemerve tanışmadınmı

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Amin allahım hepimizi korusun.

Noroloji polik.gitmemi söyledi acil doktoru. Şu anda iyiyim ya hemen hastalığı falan unuturum ne zaman doktora giderim bilmiyorum.

daha gecen hafta evimin yanindaki okula geldi ama benim kizin yasi tutmuyor :) instagramdan takip ediyorum

Çok gecmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun. Neyse ki yalnız değilmişsin.

iyiyim turp gibi olmaya az kaldi. bebisleri buyutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…