Günaydın herkese, benim çocuklar yine hasta aa ne ilginç değil mi yine yine öksürükgiremem pek bilginize
günaydın kızlar.
hafta sonunu mu geçirdim,o mu üstümden geçti anlamadım.
dün mutfaktan çıkarken buraya bakayım diye düşünmüştüm.
sonrasını hatırlamıyorum,sabah hatırladım.
misafir,çocuklar,çamaşır,yemek vs. vs. vs.....
merhaba canlarım,pek giremiyorum bu aralar topiğe..eşim küçük bir iş kazası geçirdi,herşey bana kaldı kısa bir süreliğine..çok şükür ciddi birşey değil,2-3 hafta kadar sağ ayağını kullanamayacak sadece..rabbim iyilikler versin herkeslere,bizimkide geçmiş gitmiş olsun.
bu haftanın ödevlerini elimden geldiğince bildirim topiğine yazdım..hepinize kolay gelsin..
chentiq canım önce çok sinirlendim, tempolu çok ağır çalıştım, yoruldum, başım döndü, elim ayağım tutmaz oldu, göğsüm çok fazla çarpmaya başladı, konuşacak halim yoktu, biraz oturdum sonrasında bayılmışım, neyse ki yanımda bir arkadaş vardı, kendi işi olmamasına rağmen bana yardım ediyordu eğer o olmasaydı benim rahatsızlandığımdan kimsenin (idarenin) haberi olmazdı allah tan o arkadaş yanımdaydı o haber vermiş. Böylece ambulans çağırmışlar. ANKSİYETE öfke, kaygı, stres, sinir, yorgunluk gibi kavramlar olarak adlandırılıyor.
emzirirken degil mi.. ben de cocugu elimden kaydiriyorum sanardim..
hahahahhhaa.. senin bu 2 cocukli halini sevdim.. sinirlerin yipranmos bacik :))
o kadar beraber yattik kalktik 25 gun boyunca, bir bana demedin kahve yapayım diye. Nazari bilemicim ama kiskanclik had safhada
kremanin icinde yok yok... bir yigin katki maddesim ama ondaki tadda hoc bir seyde yok. Ben de sut ile yapiyorum ama sevmiyorum. Dun de icmedim zaten hic cazip gelmedi... selulit yaptigi kesin mi yaaa.. ben de hamilelikte oldu saniyordum
inanamiyoruumm. Bu ödevleri daha dikkat cekici hale getirmek lazim..
amin insallah.. kontrole gidemiyiruz zaten. Araba parasi kontrol parasindan daha fazla
canim var mi yapacagimiz bir seyler.? Istersen sen biraz esinle ilgilen. Gunluk odevi biz halledelim? Esin maas alacak mi istirahat surecinde?merhaba canlarım,pek giremiyorum bu aralar topiğe..eşim küçük bir iş kazası geçirdi,herşey bana kaldı kısa bir süreliğine..çok şükür ciddi birşey değil,2-3 hafta kadar sağ ayağını kullanamayacak sadece..rabbim iyilikler versin herkeslere,bizimkide geçmiş gitmiş olsun.
bu haftanın ödevlerini elimden geldiğince bildirim topiğine yazdım..hepinize kolay gelsin..
ama çayın 40 yil hatiri yokkichentiq canım ne desen haklısın valla kendimi nasıl afettiririm bilmiyorum sanada çay yapsam yanına kek,özürüm kabul edilirmi?
ooo.. bu dediklerin bende de vardi ama doktor bir aey demedi. Kronik yorgunluk var. Bir cesaret gelirse hacamat yaptirmayi düşünüyorum yakin zamanda. Caresi ne imis peki bu hastalığın?chentiq canım önce çok sinirlendim, tempolu çok ağır çalıştım, yoruldum, başım döndü, elim ayağım tutmaz oldu, göğsüm çok fazla çarpmaya başladı, konuşacak halim yoktu, biraz oturdum sonrasında bayılmışım, neyse ki yanımda bir arkadaş vardı, kendi işi olmamasına rağmen bana yardım ediyordu eğer o olmasaydı benim rahatsızlandığımdan kimsenin (idarenin) haberi olmazdı allah tan o arkadaş yanımdaydı o haber vermiş. Böylece ambulans çağırmışlar. ANKSİYETE öfke, kaygı, stres, sinir, yorgunluk gibi kavramlar olarak adlandırılıyor.
bursaSen nerede yaşıyorsun canım?
sen nasil oldun canim? Her sey yolunda mi?
benim de dikkatimi cekti. Hayatimdaki en guzel alintiydi :)) eskiden de gestapo degilmistim de siz gozunuzde buyuruyordunuz ikonsuzluktan ne cektim beeeeAynen emzirirken :) Bazen dediğin gibi elimden kayıyor sanıp fırlamışlığım da oluyor :))
Sinir kalmadı bence bende :)
Kıskanma kıskanma. Sohbete katıl sen de içersin kahveyi
Bence kahveden ziyade krema yapıyor selüliti de
Kesinlikle ama nasıl? Zira eskiden gestapo gibiydin herkes sözünü dinliyorduArtık hepimiz alıştık sanırım bu haline :)
Ay yok bize hastane yakın en azından. Arabayla 5dkda gidiyoruz. Sizde durum daha vahimmiş. Merkezi bir yere taşınmayı düşünmüyor musunuz?
ben de seniiiiii
yolla oynasın işteKomsularim suriyeli bizim dilimizi bilmiyorlar yasitida yok
hiç sorma kadın oyuncak falan almaz ve oynatmazdı bizim evde ne aradan vardı çocuk uça uça geliyordu benim kızı bi iki kere gönderdim 20dk sonra evdeydigecmis olsun. Ben de hsonu inanilmaz cok uyudum oglendi kalktigimda neredeyse.. simdi nasilsin peki? Sen de benim gibi acilden gelip de maraton yapmaya kalkismissin. Ben de bir onceki gunu yayakta perperisan gecirdigim halde kendimi azicik iyi hissetsem hemen ise gorosiyorum.kendini cok yormasaydin. Bayildin mi? Ambulans cagormislar demissin. Peki nedir aksiyete?
emzirirken degil mi.. ben de cocugu elimden kaydiriyorum sanardim..
hahaha.. simdi anlasildi neye nazar ettigim
hadi hadi.. kendine kilif bulma... sen de nazar degmesin diye yapmiyorsun degil mi :))
hahahahhhaa.. senin bu 2 cocukli halini sevdim.. sinirlerin yipranmos bacik :))
jafta basinda tek seferde veriliyor...
o kadar beraber yattik kalktik 25 gun boyunca, bir bana demedin kahve yapayım diye. Nazari bilemicim ama kiskanclik had safhada
kremanin icinde yok yok... bir yigin katki maddesim ama ondaki tadda hoc bir seyde yok. Ben de sut ile yapiyorum ama sevmiyorum. Dun de icmedim zaten hic cazip gelmedi... selulit yaptigi kesin mi yaaa.. ben de hamilelikte oldu saniyordum
degse sana degerdi ya.. o kadar ugrasmistim halbuki :)))
bos ver canini sikma. Olmuyorsa da hayirlisi olsun.
inanamiyoruumm. Bu ödevleri daha dikkat cekici hale getirmek lazim..
hahahha. O zaman ben de yapmisim :))))
amin insallah.. kontrole gidemiyiruz zaten. Araba parasi kontrol parasindan daha fazla
Soze de gecmis olsun..
kizi kullanmissin resmen.. keske benim de sen gibi komsum olsa.. ooo cillo o cocuklara bakar ben temizlik keyif..
dil onemli degilki. Yetiskinlerin anlasmasinda bile onemli degil. Kaldiki cocuklarda... parka gotur bir gun bir suru arkadasi olur...
has bende onu diyorumbenim kizin arkadaslarida rus ama cok iyi anlasiyolar gecende de parkta suriyeliler le oynamisti :) sikinti degil sen gotur cocugu:)
çok geçmiş olsun canımmerhaba canlarım,pek giremiyorum bu aralar topiğe..eşim küçük bir iş kazası geçirdi,herşey bana kaldı kısa bir süreliğine..çok şükür ciddi birşey değil,2-3 hafta kadar sağ ayağını kullanamayacak sadece..rabbim iyilikler versin herkeslere,bizimkide geçmiş gitmiş olsun.
Sanada geçmiş olsun canım ne biçim bi hastalıkmış Rabbim korumuşchentiq canım önce çok sinirlendim, tempolu çok ağır çalıştım, yoruldum, başım döndü, elim ayağım tutmaz oldu, göğsüm çok fazla çarpmaya başladı, konuşacak halim yoktu, biraz oturdum sonrasında bayılmışım, neyse ki yanımda bir arkadaş vardı, kendi işi olmamasına rağmen bana yardım ediyordu eğer o olmasaydı benim rahatsızlandığımdan kimsenin (idarenin) haberi olmazdı allah tan o arkadaş yanımdaydı o haber vermiş. Böylece ambulans çağırmışlar. ANKSİYETE öfke, kaygı, stres, sinir, yorgunluk gibi kavramlar olarak adlandırılıyor.
:))))
kız sen hala oyuncuannemerve tanışmadınmı
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Amin allahım hepimizi korusun.yolla oynasın işte
hiç sorma kadın oyuncak falan almaz ve oynatmazdı bizim evde ne aradan vardı çocuk uça uça geliyordu benim kızı bi iki kere gönderdim 20dk sonra evdeydi
has bende onu diyorum
çok geçmiş olsun canım
Sanada geçmiş olsun canım ne biçim bi hastalıkmış Rabbim korumuş
Noroloji polik.gitmemi söyledi acil doktoru. Şu anda iyiyim ya hemen hastalığı falan unuturum ne zaman doktora giderim bilmiyorum.canim var mi yapacagimiz bir seyler.? Istersen sen biraz esinle ilgilen. Gunluk odevi biz halledelim? Esin maas alacak mi istirahat surecinde?
ama çayın 40 yil hatiri yokki;42:
ooo.. bu dediklerin bende de vardi ama doktor bir aey demedi. Kronik yorgunluk var. Bir cesaret gelirse hacamat yaptirmayi düşünüyorum yakin zamanda. Caresi ne imis peki bu hastalığın?
daha gecen hafta evimin yanindaki okula geldi ama benim kizin yasi tutmuyor :) instagramdan takip ediyorumyolla oynasın işte
hiç sorma kadın oyuncak falan almaz ve oynatmazdı bizim evde ne aradan vardı çocuk uça uça geliyordu benim kızı bi iki kere gönderdim 20dk sonra evdeydi
has bende onu diyorum
çok geçmiş olsun canım
Sanada geçmiş olsun canım ne biçim bi hastalıkmış Rabbim korumuş
vallaha mı çok şeker bi bayandaha gecen hafta evimin yanindaki okula geldi ama benim kizin yasi tutmuyor :) instagramdan takip ediyorum
Çok gecmiş olsun canım.merhaba canlarım,pek giremiyorum bu aralar topiğe..eşim küçük bir iş kazası geçirdi,herşey bana kaldı kısa bir süreliğine..çok şükür ciddi birşey değil,2-3 hafta kadar sağ ayağını kullanamayacak sadece..rabbim iyilikler versin herkeslere,bizimkide geçmiş gitmiş olsun.
Gunaydın. Neye canın sıkılmıştı bakalım?Günaydın hanımlar ,dün büyük bi can sıkıntısıyla ota-b.k sinir olduğum bi günden sonra sabah uyanmak ne güzel
Çok geçmiş olsun. Neyse ki yalnız değilmişsin.chentiq canım önce çok sinirlendim, tempolu çok ağır çalıştım, yoruldum, başım döndü, elim ayağım tutmaz oldu, göğsüm çok fazla çarpmaya başladı, konuşacak halim yoktu, biraz oturdum sonrasında bayılmışım, neyse ki yanımda bir arkadaş vardı, kendi işi olmamasına rağmen bana yardım ediyordu eğer o olmasaydı benim rahatsızlandığımdan kimsenin (idarenin) haberi olmazdı allah tan o arkadaş yanımdaydı o haber vermiş. Böylece ambulans çağırmışlar. ANKSİYETE öfke, kaygı, stres, sinir, yorgunluk gibi kavramlar olarak adlandırılıyor.
iyiyim turp gibi olmaya az kaldi. bebisleri buyutuyorum.sen nasil oldun canim? Her sey yolunda mi?
yesilkubbe canim sen nasılsın. Biraz daha iyi misin simdi?
benim de dikkatimi cekti. Hayatimdaki en guzel alintiydi :)) eskiden de gestapo degilmistim de siz gozunuzde buyuruyordunuz ikonsuzluktan ne cektim beeee
ben de seniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?