ooo tam o saatler benim saatlerim zaten...chentiq cim ben herşeyi ütüleyen ve baya biriktirmiş biri olarak akşam da senleyim ama saat olarak ancak türkiye saati ile 10.30 da sana uyabilirim çocuklarım anca uyumuş olur.. sana da uyarsa ben varım
Merak etme o da her şeyi ütülüyorBeni dövmese bari
Sevgili topik sakinleri;
Bu bir iç karartma mesajıdır. Ona göre uyarayım isteyen okumadan bir sonraki mesaja gitsin. Temizlik ve düzen macerasına 2013 yılında başladım. Yeteneğim yoktu hevesim vardı. Sonra yeteneğim oldu bayağı işleri hallettim. Şimdi ise yetenek de yok heves de. Zaten o yüzden topiği boşlamıştım. Gelsem de yazacak bir şeyim yoktu ki. Ne yazayım? Şu an depresifliğin dibindeyim aslında. O yüzden yardım istiyorum. Gönüllü yardım edebilecek her şeyden. Haaa evimi benim yerime temizleyemezsiniz tabiki ama moralim motivasyonum olabilirsiniz. Bayağı derin aslında. İçimde hiç kapanmayacakmış gbii hissettiğim bir boşluk var. Burana ne yaşadığım ev ne yaşadığım hayat bana ait gibi. Sabah kalksam yataktan sürünüyorum akşam yatsam gene sürünüyorum... Hevesim iştahım yok. Yemek yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum.. Elim kolum iki yanda öyle bomboş duruyor gibiyim. Birtaz farklı bir chentiq tarifi ama napalım. yazayım da gitsin bari..
Aynı benSevgili topik sakinleri;
Bu bir iç karartma mesajıdır. Ona göre uyarayım isteyen okumadan bir sonraki mesaja gitsin. Temizlik ve düzen macerasına 2013 yılında başladım. Yeteneğim yoktu hevesim vardı. Sonra yeteneğim oldu bayağı işleri hallettim. Şimdi ise yetenek de yok heves de. Zaten o yüzden topiği boşlamıştım. Gelsem de yazacak bir şeyim yoktu ki. Ne yazayım? Şu an depresifliğin dibindeyim aslında. O yüzden yardım istiyorum. Gönüllü yardım edebilecek her şeyden. Haaa evimi benim yerime temizleyemezsiniz tabiki ama moralim motivasyonum olabilirsiniz. Bayağı derin aslında. İçimde hiç kapanmayacakmış gbii hissettiğim bir boşluk var. Burana ne yaşadığım ev ne yaşadığım hayat bana ait gibi. Sabah kalksam yataktan sürünüyorum akşam yatsam gene sürünüyorum... Hevesim iştahım yok. Yemek yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum.. Elim kolum iki yanda öyle bomboş duruyor gibiyim. Birtaz farklı bir chentiq tarifi ama napalım. yazayım da gitsin bari..
Bilmiyorum neden bu direniş anlamıyorumçözüm ne
Karar veremiyorum. O boslugun adini koyamiyorum. Fıstık gibi yasamim var. Bir cok insanin sahip olmadigi seylere sahibim. Aslinda disaridan baksan simariklik dersin ama oyle de degil. Gücüm yok. Tasiyamiyorum hic bir seyi. Yaptigim seylerden zevk alamiyorum. Nereden baslayacagimi önce neyi duzenlemem gerektigini de bilmiyorum. Kendimle barisik degilim. Her yer her yerde. Dokunmak istemiyorum. Hatta igreniyorum. Yemek bile yemeyecegim biraksan... nereden baslasam ki..Burdayız tabi kichentiq cim..kendi adıma söylim senden farklı sayılmam o boşluğu evimin dağınıklığına dolayısıyla huzursuzluğuma bağladım..Zor geçen evlilik zor gelen hamilelik zor geçen hamilelik ve sonrasında kabus gibi lohusalık ikiz bebeklerle darmadağın olmuş ev ve ne olduğunu bile bilmeyen ben vardım..şükür şimdi daha iyiyim..ikizler 27 aylık şimdi şimdi başlıyprum toparlanmaya her anlamda kızlarım fırsat verdiği sürece tabi ki ( mesela biri şuan kucağımda hoplama derdin de öteki elinde kitap ceee yapıyor :) ) yani diyeceğim o ki yaşıyorsak ümit var demektir ben biriken ütü ve toz altında kalmış giyinme odasını düzene soktuktan sonra daha kolay geçeceğini ümit ediyorum..kendime göre oda oda belirlediğim listeler var onlara takip ederek dip köşe bitirmeye çalışıyorum bütün evi (ALLAHtan çok büyük değil 3 oda 1 mutfak 1 banyo 1 giyinme odası komple cam kaplı kocaman kış bahçesi 80m2 felan :) ) velhasıl sende nerden başlamak istediğine karar ver birlikte ilerleyelim
Karar veremiyorum. O boslugun adini koyamiyorum. Fıstık gibi yasamim var. Bir cok insanin sahip olmadigi seylere sahibim. Aslinda disaridan baksan simariklik dersin ama oyle de degil. Gücüm yok. Tasiyamiyorum hic bir seyi. Yaptigim seylerden zevk alamiyorum. Nereden baslayacagimi önce neyi duzenlemem gerektigini de bilmiyorum. Kendimle barisik degilim. Her yer her yerde. Dokunmak istemiyorum. Hatta igreniyorum. Yemek bile yemeyecegim biraksan... nereden baslasam ki..:
Niye senle bu kadar aynıyızKarar veremiyorum. O boslugun adini koyamiyorum. Fıstık gibi yasamim var. Bir cok insanin sahip olmadigi seylere sahibim. Aslinda disaridan baksan simariklik dersin ama oyle de degil. Gücüm yok. Tasiyamiyorum hic bir seyi. Yaptigim seylerden zevk alamiyorum. Nereden baslayacagimi önce neyi duzenlemem gerektigini de bilmiyorum. Kendimle barisik degilim. Her yer her yerde. Dokunmak istemiyorum. Hatta igreniyorum. Yemek bile yemeyecegim biraksan... nereden baslasam ki..:
Yatak nevresimlerimi hsonu degistirdim.chentiq bu gece yatak nevresimlerini değiş güzel bir duş al temiz pijamaları giy mis gibi bir uyku çek önce yarın kalk güzelce giyin işe git sonra mümkünse dışarda güzel bir yemek ye eşinle eve gelin çay kahve için muhabbet edin yarın gecede güzelce uyu çarşamba akşamı ütüyle başlayalım beraber ne dersin ?
sevgiliSevgili topik sakinleri;
Sevgili topik sakinleri;
Ayni benim gibi dusunen birine denk geldim ilk defasevinçlerime nimet üzüntülerime imtihan gözüyle bakıp yoluma devam ediyorum.
.
sevgilichentiq hayatim canim birtaneem piyango bileti aldim. cikarsa seni bu hayattan kurtericem. .
cok uzun olmamis aksine keyifle ve dusunerek okudum. Disima kapanarak icine acilmak deyimii cok begendim.motto edindim. Ayrica diger yazdiklarinla da biraz kendime baktim. Ben de cok melankolik ve duygusalim. Kizimda da ayni emareleri goruyorum. Anne sen duygusalsin ya ben de boyle duygusalim doyor. O da bie seylerden sikayet ediyor ayni benim kopyam oldu.ben de onun yerine koyuyorum mutsuz bi cocukluk geciriyor sanirim. Ev de oyle cer cop yok. Daha yeni dip kose yapildi. Sadece uyusuklik hali. Ama bugun banyo keyfimden feragat ederek biraz utu yaptim.etraftakiler iyice içine kapandın desede ben dışıma kapanıp içime açıldığımı düşünüyorum.tam böyle olduğum bi dönemde şu söz çıktı karşıma
"ALLAH seni yarattıklarından uzaklaştırdığı zaman bil ki sana dostluğunun kapısını aralıyodur"
Bu söz ilaç gibi geldi bana.dedimki hiç birşey sebepsiz değil.Mevla bunca sıkıntıyı vererek bana belkide senin Ben'den başka kimsen yok daha anlamadın mı.Yaradanda benim sana Yar olacak olanda mesajı veriyordu.
.......
.........kendimi onun yerine koydum.benim annem çok melankolik duygusaldı.bende onun bu halinden çok etkilenirdim özellikle okul hayatımda.ben ona böyle bi anne olmıcam diye söz verdim kendime.heveslensin diye bende tekrar kitap okumaya başladım.işleri sallarsam yada elimde sürekli tel filan olursa bakjyorum ondada bi dağılma oluyor oda telefonla çok vakit geçirmeye bakıyor.onu motive edebilmem için benimde planlı programlı temiz ve düzenli olmam gerekiyor.
yani kısacası demem o ki mutlaka seni o dipten çıkaracak bi sebep vardır.
Ya da öyle hissetmene sebep olacak birşey.bence önce neden böylesin sebebini bul canım.
Bide evdeki dağınıklık toz çöp vs.eve negatif enerji yayıyor.bazı varlıklar böyle ortamlardan beslenirlermiş
Son olarak
Allah kimseyi yapabileceğinden alıkoymaz.kimseyede yapamayacağı şeyi yüklemezmiş...
Sen yeterki iste
Çok uzun oldu maalesef
Yanlış birşey yazdımsa şimdiden özür dileri
o kadar ince fikirlisin ki masallah....Arkadaşlar burda ne işim var derken yanlış anlamayın sakın kimseyei küçümsemek anlamında demedim bunu.yani vaktim fırsatım olmaz yada ihtiyaç.duymam anlamında dedim
Hepiniz etrafımdaki samimiyetsiz yüreklerden daha çok kıymetlisiniz
bak iste pisman ettin beni.. bilsem topigi kana bulamazdimBugun is yapmicam. Bende dertlendim simdi. Yatip uyucam.
Ayni benim gibi dusunen birine denk geldim ilk defabende aynini dusunuyorum. Kimsenin hali mukemmel degil. Hayat inisli cikisli. Guzel evlatlarimiz icin cabalamaliyiz.
cok uzun olmamis aksine keyifle ve dusunerek okudum. Disima kapanarak icine acilmak deyimii cok begendim.motto edindim. Ayrica diger yazdiklarinla da biraz kendime baktim. Ben de cok melankolik ve duygusalim. Kizimda da ayni emareleri goruyorum. Anne sen duygusalsin ya ben de boyle duygusalim doyor. O da bie seylerden sikayet ediyor ayni benim kopyam oldu.ben de onun yerine koyuyorum mutsuz bi cocukluk geciriyor sanirim. Ev de oyle cer cop yok. Daha yeni dip kose yapildi. Sadece uyusuklik hali. Ama bugun banyo keyfimden feragat ederek biraz utu yaptim
o kadar ince fikirlisin ki masallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?