Eve yardimci kadin bulamiyorum. Off yine kendim yapacagim. Aramaktan usandim

Offf of

Haftasonu maddelerim
1.supurup sil toz al wc lavabo banyo balkon yikama isleri
2. Bitmeyen camasir yikama kurutma katlama utu isleri
3.cocuklari yikama tirnak bakimlari vb kisisel temizlik isleri
4.bitmeyen mutfak isleri
5.oh cok sukur evim cocuklarim duzenli hayatim var..
6.bir ara dinlenirim artik

Kendim böyle bir liste yapmıştım dip köşe temizlik yapacağım zaman bu sırayla gidince herşeye her köşeye elim değiyor atladığım bir şey yok sanırım belki işinize yarar diye paylaşmak istedim chentiq ha_mim sivastrabzon K klbk33 zambak86 ve adımı hatırlayamadığım diğer küldaşlar odak noktası oturma odası olsun diyenlerin yada iş listesi isteyenlerinde işine yarayabilir belki

Ek not: evde kalorifer peteği yok, oturma odamızda avizede yok bu yüzden listemde yazmıyor, tv'nin arkadı taş duvar örülü süpürgemin fırçalı bir toz alma aparatı var onla çekiyorum-silmeyi felan denedim ama kötü oldu sadece tozunu alıyorum..başka eksik görenlerde yazabilir belki dikkat etmediğim, gözümden kaçan şeyler vardır :)

Eklentiler

• IMG_5697.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 69
Ben_olmak liste icin teşekkürler, bana uyar. Okuması kolay ama yapmasına bir şey diyemeyeceğim. Bende spot lamba da avize de yok ordan yirttim zati. Vitrin vardı iki gün önce sildim sayılır değil mi ben iki gün önce başlamış sayılırım o zaman süremiz iki hafta mı yine?
Benim bugünkü işler bitti, sıra listelemede.
Beşli:
* yerler süpürüp silindi,
*bulaşık makinası boşaltılıp yerleşti,
*iç. Egzersizi, ilaç , bakım, banyo yapıldı,
* nevresim, çarşaf, yastık kılıfı değiştirildi,
*balkon tozu alındı,

Günlük ödev iki tane yaptım öörtmenimm:
İki çekmece düzenlemek ve mutfak kornişini çamaşır suyuyla silmek ..

Yapılışıda bence kolay yaa benim en çok 1.5 günümü alıyor o yarım günde perde ütülemekle geçiyor aslında madde madde yazınca çok gibi de başlayınca bitiyor marifet başlamakta

Bendede sadece tv altında bir dolap ve kenarlarında raflar var ufak bir oda zaten..süre konusunu daha tecrubeliler bilir onlar cevap yazsın

Oturma Odası mı Odak noktası?
O zaman ben de madde yazayım...

-Halıları süpür / silkele (Halı silemem, uyarsa yıkamaya gönderirim).
-Odayı (koltukları, koltuk altlarını, vitrin altlarını, yerleri) süpür
-Perdeleri yıka
-Cam sil
-Koltuk altlarını düzenle.
-Koltukları sil
-Vitrin ve sehpaların tozunu al
-Avizeyi sil
-Kapısını sil

*Duvar da silemem. Geçen sene duvarlarımı silmiştim hiçbir şey çıkmadı, gerek yok.

yeter bence...

Teşekkürler canım kaydettim bakarım bi ara inşallah.ödevi bi düşünüyüm bakalım bulursam yazarım...

Badim taş duvarı silemiyorum demişinya aklıma araba fırçasıyla yıkamak geldi:))suya dayanıklımı yerler duvar.ben oraya su değmeden rahat edemezdim galiba
Ben bi ara evin duvarlarını fırçayla yapmıştım sonrada çekçekle çektim bide duruladım bezle kolay olmuştu.yerler parke ama çok ıslatmadığım için zarar görmedi gazete filan sermiştim altına.tabi seninki nasıl bilmiyorum.sadece birden aklıma bu geldi:)))

Ben_olmak yalnız koltuk silme işi bu havada zor, kurumaz çunkü,bende 3 koltuk var üstelik

2 ay önce detaylı sildim o havada bile 2 günde zor kurudu dediğin gibi şimdi hiç kurumaz.ama üzerinden geçilir çok ıslatmadan.aaah ahh bi halı yıkama makinem olaydıııııı.neyse oda olur birgün inşallah

Eveeeet bende yazayım günlük maddelerimi

Mutfak toplamak✔
Tüm nevresimleri değiştirmek✔
Çıkanları yıkamak asmak✔
Oturma odasının tül perdesini yıkamak(şu an biri yıkanıyor)
Camlarını silmek
Çıkan tül perdeleri ütülemek
Bu kadar işin arasında yemek yapmak(sizde temizlik yaparken araya yemek işinin girmesini sinir oluyormusunuz )
Fırsat olursa evi süpürmek

Kızlar ben başladım odak noktasına bikaç güne havalar bozabilir cam perde işini erkenden halletmek istedim
Hadi hayırlı olsun cümlemize kolay gelsiiiiin

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun.

Ben mutluydum bir cocugum daha oldu diye. Ama oglum kardesini cok kiskaniyor.

Oyunlardan cok ten temasimi. Kuruyoruz ama niyeyse hala cok kiskanc
Bizde de biraz var ama disa vuramiyor galiba hircinlastik sadece
Tam da bugun ki kafa yordugum konu :/ esim surekli buyuk kizimi azarlayip duruyor mesela yapar misin diye hitap edecegine yap sunu diye soyluyor cocukta oyle deyince yapmiyor bu sefer tehtidle yaptirmaya calisiyor surekli bebegi korumaya calisiyor elleme dokunma falan diye baya bi tartistik ama kendisi kabul etmiyor buyugu hirpaladigini
Nickini hatirlayamadim yeni mi geldin isim degisikligi mi? Maya maskesi nasil oluyor bu arada?
Ok yapmasi cok kolay ki yaparsin. Oklar duz bisiler olacak zaten onu bi sekilde ayarlarsin yayini da iki parcadan yapacaksin biri ip gibi bisi biride sopa gibi bisey. Bu iki parcadan biri esneyen birsey digeri ise esnemeyen birsey olacak mesela diyelim ki esnek bi sopa kullandin o zaman ipini esnemeyen kullanacaksin eger ipi lastik gibi esneyen birseyse sopasi esnemeyen olacak mesela gecende kizla oyun oynamistik su 1. Sinifta sayi cubuklari var ya kucuk onlari ok yaptik elimde bir lastik vardi onu da sandalye ayagina gecirip ok gibi cubuklari firlatmistik.
Cok gecmis olsun
Aaa erken gitmiş annenler, canım yat dinlen yorma kendini kendine iyi bak, yoksa dikişlerin açılabilir
Aay sorma derdimi kv zaten erken gelmisti eltimde yeni dogum yaptigi icin gitmek zorunda kaldi ama annem keyfi olarak gitti zaten gelincede bi ise yaramadi daha esimle arami acti gitti :/ ay neyse yazmadim say konustukca sinirlerim bozuluyor
ohhh aralık ayı da geldiii... yeni listeler odaklar programlar başlasın.

odak noktası neresi olsun bayanlar. ben her zamanki gibi ya oturma odasını yada mutfağı öneriyorum
Yatak odasina ne zaman giricez

kubdef yaşmaya ılık su ile sulandirilip yüze sürülüyor iyice kuruyunca ovarak çıkartılıyor protein vitamin ve mineral acısından çok zengin. Maraton iyi olur du ama haftanın yorgunluğu oluyor cumaları ancak çamaşır yıkıyorum nevresim değiştiriyorum. Oturdum örgü başlıyorum şimdi. Oturma odasına başlarım inş haftasonu. Birlikte maraton yapmayı çok istiyorum birfahakine ins

Su bildigimiz yas maya dimi kup seklinde satilanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…