Ben o saatte ya kahvalti hazirliyo ya da topluyor olurum buda maraton sonucta

Aynen bende
Ama madem sayılır diyorsun bizde sana böyle eşlik ederiz.sende kendini maratonda hissedersin

Ütülere başlandıımıı benimki bitti bileeee

Tabi tabi ne demezsin
Eşim evdeyken hiç bir iş yapamıyorumancak yemek hazırla topla çay iç topla meyve hazırla topla
Ödevlerle uğraş.niye ağlıyor bu çocuk niye öksürüyor bu çocuk düşecek kıracak şimdi diye diye vaktimiz geçiyor.şişirdi beni ...
Babalar anneliği zorlaştırıyor başkada bi şey yaptıkları yok

Çok doğru bir tespit yapmışsın, katılıyorum; bizdeki gibi babalar anneliğimize sadece köstek oluyor destek değil.. Aynı dertten muzdaribiz sanırım

Çok doğru bir tespit yapmışsın, katılıyorum; bizdeki gibi babalar anneliğimize sadece köstek oluyor destek değil.. Aynı dertten muzdaribiz sanırım

Aynen öyleyiz canımm
Çocuklar büyüsede değişmiyor bu durum.babalara bence annelere destek eğitimi verilmeli:))
Kendi adıma söyleyim ne uykusuzluk ne yememeleri nede hastalıkları beni en çok bu niye uyumuyorlar neden gazı var sen mi bişey yedin niye hastalar üşüttünmü sıkı giymiyorlar mı koşmasınlar niye yemiyorlar şu yemeği niye sevmiyorlar sözleri yoruyor...bazen muhabbet sadece bunlardan ibaret oluyor...
Oturdukları yerden canları sıkılıyor bence.baba olmayı bu zannediyorlar...
Sizin eşlerinizi bilmem ama benim çevremdekiler genelde böyle

Allah razi olsun tesekkur ederim
Tamamdir basliyorum bakalim bugun
Evet odak noktsinida atarasan sevinirim

Günaydın
Çocukla ilgilenmeyi bunlar böyle sanıyor, bizde ilgilenmek temel ihtiyaclarını karşılamaktan ibaret bir de üstelik... 
Bize de böyle çocuklarıyla güzel vakit geçiren babalara gıptayla bakmak düşüyor payımıza.

Günlük planım

Mutfak toplanacak
Ev süpürülecek
Wc banyo yıkanacak(hergünde yıkansa kokuya çare bulamadım)
Toz alınacak
Yemek yapılacak
Oturma odasındaki petekler silinecek(günün ödevi)

Kişisel planım

Namazlar kılınacak
Kuran okunacak✔(sabah namazından sonra yasin ve 5 sayfa kuran okundu)
Kitap okunacak
Akşam dizi keyfi yapılacak(diriliş)

Ben geldiiim
Maraton dedim, anca bitti. Okula gitmem gerekince arada, bu saate sarktı.

İşte maraton listesi:
Çamaşır yıkandı, asıldı,
Kv. Buz kompleksi ilaç, vb. Günlük bakımı,
Salon tozu alma,
Kullanılmayan oda dağınıklığını toplamak,
Pzt. Gününün ödevi duvarda asılımeşyaların tozunu almak,
Radyator (Petek) temizliği *günlük ödev, albüme de attım
Koltuk yüzeyi ve minderlerinin ve 4 adet sandalye minderinin silinmesi *odak noktası
Akşam yemeğini yapmak..
Ve kalan işlere enerji toplamak için mola vermeee

Son düzenleme:
zambak86 bana cvp vermeyi unuttun
Kalkmoyor benim bildigim. Aman sen soyleme. Kinayanin basina geliyor biliyorsun. Zambak senin okul ne oldu. Ilahiyat mezunu muydun. Bir de hafizliga mi calisiyordun o is nasildi. Okuman tecvidin falan nasil arkadasim?
Okul biteli çok oldu da, mülakata hazırlanmam lazımdı, tembellik yaptım çalışmadım, çocuk doğurucam:):) :)
İşte bak burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…