İyi akşamlar hanımlar.. Cmt. den beri maratonlara katılamadım, ya denk gelmedim ya kaçırdım. Ben günlük işlerime sabah 10 -10 buçuk arası başlıyorum. Asıl maratonum o saatlerde başlıyor.Bana yarın eşlik edebilecek var mı?
Ben o saatte ya kahvalti hazirliyo ya da topluyor olurum buda maraton sonucta
Ütülere başlandıımıı benimki bitti bileeee
Çok doğru bir tespit yapmışsın, katılıyorum; bizdeki gibi babalar anneliğimize sadece köstek oluyor destek değil.. Aynı dertten muzdaribiz sanırımTabi tabi ne demezsin
Eşim evdeyken hiç bir iş yapamıyorumancak yemek hazırla topla çay iç topla meyve hazırla topla
Ödevlerle uğraş.niye ağlıyor bu çocuk niye öksürüyor bu çocuk düşecek kıracak şimdi diye diye vaktimiz geçiyor.şişirdi beni ...
Babalar anneliği zorlaştırıyor başkada bi şey yaptıkları yok
Çok doğru bir tespit yapmışsın, katılıyorum; bizdeki gibi babalar anneliğimize sadece köstek oluyor destek değil.. Aynı dertten muzdaribiz sanırım
Allah razi olsun tesekkur ederimArabanız için hayırlı olsun, kazasız belasız, güzel günlerde kullanın inşallah. Eşine de geçmiş olsun. bu da haftalık ödev listesi:
Haftalık Ödevler:
4 Aralık Pazartesi:Saat,tablo,fotoğraf çerçevesi vb. gibi duvarda asılı olan şeylerin tozunu almak
5 Aralık Salı:Elektrik düğmesi/priz silmek
6 Aralık Çarşamba:Radyatör temizlemek(en az 2 tane)yoksa soba yada klima temizlemek
7 Aralık Perşembe:En az 2 tane kapı silmek
8 Aralık Cuma:Sehpaları silmek(ayaklarıda dahil detaylı)
9 Aralık Cumartesi:Ünite/vitrin ne varsa boşaltıp üstleride dahil silmek(içinde yıkanacak tabak çanak dantel vs. varsa yıkamak)
10 Aralık Pazar:Eş ile veya çocuklarla sevdiğimiz bir etkinlik yapmak+ütü yapmak
Bir de odak noktası için liste var, istersen onu da yazayım sonra..
Eh, tamam o zaman bana uyar, bitiş kaç olsun, 12,00 iyi midir?
GünaydınAynen öyleyiz canımm
Çocuklar büyüsede değişmiyor bu durum.babalara bence annelere destek eğitimi verilmeli:))
Kendi adıma söyleyim ne uykusuzluk ne yememeleri nede hastalıkları beni en çok bu niye uyumuyorlar neden gazı var sen mi bişey yedin niye hastalar üşüttünmü sıkı giymiyorlar mı koşmasınlar niye yemiyorlar şu yemeği niye sevmiyorlarsözleri yoruyor...bazen muhabbet sadece bunlardan ibaret oluyor...
Oturdukları yerden canları sıkılıyor bence.baba olmayı bu zannediyorlar...
Sizin eşlerinizi bilmem ama benim çevremdekiler genelde böyle
Allah razi olsun tesekkur ederim
Tamamdir basliyorum bakalim bugun
Evet odak noktsinida atarasan sevinirim
Evet, doğru hatırlıyorsun. Kv benimle ve biraz rahatsızlıkları var. Onunla ilgili..sivastrabzon yasli bakiyordun bi de dimi o yuzden gunluk bakimi yazdin yoksa yalnis mi hatirladim
Evet, sağol..Kv. Buz kompleksi ilaç, vb. Günlük bakımı,sivastrabzon geçmiş olsun hastan var galiba
Vermiştim canım aşk olsun, unuturmuyum hiç
Allah yardimcin olsun ecrini kat kat versinEvet, doğru hatırlıyorsun. Kv benimle ve biraz rahatsızlıkları var. Onunla ilgili..
Kalkmoyor benim bildigim. Aman sen soyleme. Kinayanin basina geliyor biliyorsun. Zambak senin okul ne oldu. Ilahiyat mezunu muydun. Bir de hafizliga mi calisiyordun o is nasildi. Okuman tecvidin falan nasil arkadasim?
Detayli cevap istiyor iste :)Vermiştim canım aşk olsun, unuturmuyum hiç
Ne diyeyim başkaDetayli cevap istiyor iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?